Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod madMaxipes 11. 11. 2013 08:27

Tady se zase ukazuje, že stock ROM je zlo. Osobně používám mnou upravený CM10.1 a jsem maximálně pokojen. Před nedávnem jsem testoval verzi 10.2 a netrvalo ani půl hodiny a byl jsem zpět na původní 10.1 :D

Ona není 4.3 vůbec zlá, ale nástavby, které do toho serou, dělají peklo.
madMaxipes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod harvym 11. 11. 2013 09:23

Tak asi dalši bug. Pokud poslouchám písničku, mám připojená sluchátka a zamknu display tak se začne písnička zasekávat. Pokud to samé udělám bez sluchátek tak to je v pohodě.
harvym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stanli89 11. 11. 2013 10:05

No, mame to peknou aktualizaci koukam :-D Sice prisla celkem rychle, coz je sympaticky, i to,ze by mela sem tam nejakej malej nedostatek bych jeste pochopil.. Jenze kdyz se seka elementarni odemykani mobilu, tak to schvalovalo nejaky pako s prominutim.. to je vec, ktery si proste nejde nevsimnout a postihne to uplne vsechny.. to radsi tu aktualizaci maj zpozdit nebo nevydavat vubec, kdyz zas tak nic extra neprinasi a mrvi co fungovalo, zvlast u telefonu, kterej je v historii samsungu celkem stezejni a mel velky prodeje.. proste nechapu a obavam se,ze tohle bude zrejme posledni ofiko aktualizace, ale doufam,ze nejakou opravnou 70mb brzy jeste uvolni.
jinak ti co budou psat, ze at clovek skoci na nejakou rom, tak mam rad vyhody,ze si muzu nastavit android podle svyho a jsem celkem i hracicka, ale abych hledal a celkem pro laika slozite natahoval do mobilu romky podle toho ktera se mi bude libit a bude mit nejakou podporu, na to fakt nemam chut ani cas.. :-/
stanli89
Junior

Odeslat příspěvekod robbert 11. 11. 2013 10:52

Pánové a možná i dámy,
mám prosbu a dotaz.

Včera jsem provedl update na Android 4.3. s Galaxy S III a stalo se mi následující:

Ad 1) v oznamovací liště se mi neustále znovu a znovu zobrazují kdysi dávno stažené soubory, z nichž většina v mobilu není. Když dám vymazat, zmizí, ale za chvíli se tam objeví znovu. Poradíte jak je definitivně smazat?

Ad2) Připojení telefonu k WIFI. Telefon si nějak kontroluje připojení k internetu a tedy se nepřipojím k onboard kameře v autě a dokonce někdy píše, že je slabý signál u wifi, tak jí zařízne, i když s předchozí verzí to fungovalo bez jakýchkoli problémů. Poradíte jak vyřešit toto?
Je to fce automatické přepínání mezi wifi a mobilními sítěmi? I tak, to ale píše, že je problém s připojením :(

Díky za rady...

Edit: Tak ty stažené soubory jsem vymazal vymazáním dat aplikace ve sporávci aplikací, ale jak posílit tu Wifi fakt netuším...

A druhá věc, oznamovací lišta nemá černé podbarvení, a protože mám světlou tapetu téměř nic nevidím, pokud ji nestáhnu dolů, lze nějak nastavit, aby byla podbarvená černě?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mahonay 11. 11. 2013 15:29

Nejste sami co mají problém po aktualizaci na 4.3 ,děje se to i ve světě http://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s-iii-se-po-aktualizaci-na-android-4-3-potyka-s-radou-problemu-201311
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat
mahonay
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vlada410 11. 11. 2013 18:20

Zdravím.... No jelikož se toho tady (až moc) chrlí o updatu 4.3, tak bych chtěl zase na chvilku změnit téma.... No abych pravdu řekl přemýšlím nad ochrannou fólii avšak si nevím celkem rady, doposud jsem ochranné fólie neměl a zatím vůbec nevím na jaké parametry se u nich dívat. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli byste mi nějakou tu folii nemohli doporučit z vlastní zkušenosti (např. proti otiskům, nelesknoucí,...). Taky jsem slyšel už pár hlasů, že na SGS3 se fólie nedávají, protože má mírně zaoblené rohy displeje a prý se to odklápí, tak bych se taky rád zeptal, co je na tom pravdy. Děkuju za všechny odpovědi:)
vlada410
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 11. 11. 2013 18:40

Z vlastni zlusenosti: mam folii z aukra za 25,- od zacatku, co mam telefon. Naprosto vubec o ni nevim. kdybys nenapsal, tak by me ani nenapadlo, ze ji na disp. mam. Ze by se nekde neco ohybalo jsem si za rok vubec nevsiml. Ja bych rozhodne nekupoval nejake drahe foliie. Zdar
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vlasous 11. 11. 2013 21:52

Castecne jsem vyresil tu prodlevu zamykaciho tlacitka. Vypnul jsem spusteni sVoice dvojklikem na stredove tlacitko. Porad to neni dokonale ale jde to o poznani rychleji. Zafungovalo to az po restartu..zkuste
Vlasous
Junior

Odeslat příspěvekod xeromax 12. 11. 2013 02:04

U mňa bez zmeny
xeromax
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka996 13. 11. 2013 22:23

Zdravím, chci se zeptat. Mám na telefonu zadní silikonové pouzdro. Když budu dělat nějakou náročnou věc, při které se telefon zahřívá, např.hry, nevadí ten silikonový kryt tím, že brání odvádění tepla?
Jirka996
Junior

Odeslat příspěvekod raduzza 14. 11. 2013 14:16

Vyje**** aktualizace, nemůžu otevřít obrazovku, musím někokrát mačkat zapínací tlačítko, telefon je zpomalený!!! Před 10 dny jsem dělal WIPE telefonu, takže jsem v telefonu měl jen několik málo aplikací (cca. 15) . Jsem tak na*raný, grrrrrrrrrr ]:-< sVoice dvojklikem mám vypnuté (reaguji na příspěvek pár řádků výše).
Naposledy upravil Fíla dne 14. 11. 2013 16:49, celkově upraveno 1
Důvod: na fóru piš slušně
raduzza
Junior

Odeslat příspěvekod Vlasous 14. 11. 2013 14:49

Asi jediné možné řešení v téhle situaci je instalace alternativní ROM jako Cyaogenmode. Což není moc dobré, vzhledem že asi všichni mají telefon v záruce a hodně lidí v tom moc neumí chodit.Včera jsem zkoušel ale bohužel instalátor se nespustil, nevím..je to už fakt tragédie.

Dokonce jsem dělal WIPE. Bohužel bez výsledku. Další zjištění je, že hrozně zpomalil internetový prohlížeč (všechny). Zejména při přehrávání videa..Video se seká..
Vlasous
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 14. 11. 2013 16:35

A co takhle si stáhnout ze sammobile.com firmware 4.1.2 pro vaší distribuci a flešnout přes Odin.Nic složitého a za 5 min.hotovo.O záruku se tímto nepříjde a budete na stabilní romce a můžete vyčkávat na opravenou verzi i když asi tak brzo nebude http://www.svetandroida.cz/samsung-kvuli-problemum-zastavil-aktualizaci-galaxy-s-iii-co-bude-dal-201311 a nebudete se trápit s tímto paskvilem.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat
mahonay
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dzulio 14. 11. 2013 19:56

a potom moze riesit to, ze preco sa mu telefon nenahlasi do siete, ked mu to zmaze IMEI
N82+16GB micro sdhc sandisk
n95 8GB
n70+512mb rs dv mmc
kingston,
6600+128mb mmc sandisk,
nokia 1100
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 14. 11. 2013 20:39

dzulio
Nějak si zabloudil,ne ?Jestli reaguješ na můj příspěvek tak se tě zeptám,jak dlouho děláš do Samsungů ? Když flešuješ přes Odin oficialní stock firmware pro stejnou distribuci tak se ti nemůže vymazat IMEI tak tady nikoho nestraš.Pokud jde o custom romky tak to je jiná ;-) a bez zálohy složky EFS (pokud ti to něco říká) bych do toho nešel.Drž se raději těch Nokií kterým rozumíš asi víc než já ;-) viz tvé příspěvky search.php?author_id=13558&sr=posts&f=1794 Já se taky nes..u do Nokií.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat
mahonay
Pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků