HTC EVO 3D - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lucommander 23. 1. 2012 22:42

Lucommander píše:Nestalo se Vám někomu, že se Vám telefon sám restartoval a poté vypsal hlášku, že byl obnoven po abnormálním restartu a zdali to chcete oznámit HTC? Mně se to stalo již několikrát, když jsem měl nepoužívaný telefon v kapse či na stole. Na zahraničních serverech jsem se dozvěděl, že je to častý jev a jediným řešením je reklamace :-( Zkusím ještě telefon obnovit do továrního nastavení, no uvidím...

Tak jsem musel mobil bohužel vrátit, protože se jednou restartoval i třikrát za hodinu a také v průběhu dvou hovorů. Tak doufám, že vás to nepotká. Už mám objednán nový, snad bude v pořádku. Jo a byl Made in China.
Lucommander
Lucommander
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod delong 23. 1. 2012 23:00

inak este k tym 3G videohovorom, nic nove ste nikto nezistil? je to na hardwarovej urovni, ci je to len problem softwaru? chcem kupit tento telefon na dlhsiu dobu a 3G videohovory by som rad obcas pouzil.
delong
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod twingo80 24. 1. 2012 00:25

Tak aj ja som sa konecne dockal a dnes mi ho priniesli. Prve dojmy - vyzera velky ale po par minutach prace na nom je tento display vyhodou. Vaha mi vobec neprekazala. Je to moj prvy dotykac aj android a tak sa idem pomaly na nom ucit pracovat. asi po 3 hodinach (este som ho nenabijal) baterka kaput. potvrdzujem to co uz bolo spomenute - je svizny a vsetko funguje bez problemov. mam made in taiwan. ten 3d efekt je super ale asi po dobe omrzi. ked narazim na nejake nedostatky dam vediet.
twingo80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod delong 24. 1. 2012 00:48

votrelec píše:Tak som trocha potom patral a vysledok je taky, ze 3g videohovor nepodporuje ziaden novy htc android telefon. LG a samsung s tym nemaju problem (samozrejme, tie co maju prednu kameru). Zaujimavou vynimkou je novy nexus s s icecream sandwichom, ktory tiez nepodporuje videohovor.
Niekde na forach som cital, ze HTC v mobiloch to nepodporuje uz na urovni HW, co sa mi velmi nezda, kedze android vyrobcovia pouzivaju v mobiloch v podsate rovnake chipsety.
tak trocha som patral aj ja a samozrejme na znamej androidackej stranke ;-) tento problem s evom 3D riesili...je tam na to nejaky postup, sice tam primarne riesili aby kamerka fungovala pre tie internetove kecalky ale jeden sa tam pytal, ci kamera funguje aj bez pripojenia, cize cez operatora a niekto mu tam odpisal, ze by nemal byt problem, tak neviem.
delong
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Agramon 24. 1. 2012 10:32

Obrázek máte někdo tenhle držák na evo? drží dobře? :)
Agramon
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lubosek824 24. 1. 2012 11:05

Obludný držák s dlouhým "krkem" , takže se ti bude na okně auta klepat ...

Doporučuji raději : http://www.dealextreme.com/p/car-windsh ... -5cm-41529 cena : 91,-Kč
Uspěšně ho používám přes půl roku s Galaxy S2 a iPhonem 4 .
lubosek824
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jiri.Sko 24. 1. 2012 11:14

Já osobně jsem měl takový držák pro Galaxy S a neměl jsem s ním problém. Teď jsem si obdobný objednal pro Evo.
Jiri.Sko
Junior

Odeslat příspěvekod Agramon 24. 1. 2012 11:21

ještě sháním nabíječku (na delší cesty s navigací) ale nerozumím těm hodnotám u nabíječek jako CC C100, CC C200, CC C200 CL, CC C300 atd.. co je to za parametr? Jako že různá auta mají různý vstup pro nabíječku, nebo co to je? Chci to do O1.

-- 24. 1. 2012 18:51 --

občas taky u Evo 3D vídám označení "Shooter" nevíte co to má vystihovat?
Agramon
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod votrelec 24. 1. 2012 21:43

delong píše:inak este k tym 3G videohovorom, nic nove ste nikto nezistil? je to na hardwarovej urovni, ci je to len problem softwaru? chcem kupit tento telefon na dlhsiu dobu a 3G videohovory by som rad obcas pouzil.


Toto je oficial odpoved od HTC k Incredible S, ktory ma tiez prednu kameru. Na forach k Sensetion sa tiez ludia stazovali, ze nemaju 3g videocall. A nielen, ze nie je moznost nikoho vytocit ako videohovor, ale aj ked mne volaju s videohovorom, vypisuje im to, ze druha strana nevie takyto call prijat. Samozrejme, ze som prihlaseny v 3g sieti.

" Thank you for contacting our Customer Support Center. We are dedicated to providing you with the best quality service and answering all of your questions and concerns. To clarify your issue, you stated that: you want to do video calling in HTC Incredible S. In this regard we would like to intimate you that HTC Incredible S is coming with Front Face camera but you may not use it for video calling now. As any update release by HTC for the same you will get the information on the link: http://www.htc.com/in/help Currently there is no tentative date available for the launch of such update. We appreciate your patience. Meanwhile you may also search any such supporting application (Tango, etc) from the Android Market in your device. You can also call our Call Center at: 1800-10-33-566 Service Hours: 9.30 AM To 5.30 PM (Mon - Sat) if you have further questions. Thank you once again for your continued patronage. "
..:. jungle forever:.
votrelec
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod delong 24. 1. 2012 22:11

ak som to spravne pochopil je to na softwarovej urovni a niekedy v buducnosti to bude mozne nejako spojazdnit?
delong
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Spaidy 26. 1. 2012 17:24

Po 14. dnech mam první vážný problém,nejde stahovat z marketu a k některým aplakcím se nemůžu přihlásit např. facebook chat.Zítra půjde na reklamaci.
Spaidy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 1. 2012 17:41

Obnov tovární nastavení, než hned poletíš do servisu.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod martinV76 26. 1. 2012 17:56

Tak dnes jsem konečně vyzkoušel displej na sluníčku a je krásně čitelný. Měl jsem z toho trochu strach, původně jsem chtěl Galaxy SII i kvůli S-Amoledu, ale jsem opravdu mile překvapen SLCD.
Po 20 dnech, co jsem majitelem, jsem s koupí EVA spokojen. Jediná slabina je výdrž baterie.
Jinak Sence mě nadchlo. Určitě nepůjde do koše a ani mě nějak netrápí, že žere více paměti. Líbí se mi mnohem více než TouchWiz.
Bral jsem to, že za ty peníze prostě HTC vyzkouším a když nebude vyhovovat tak to nebude tak bolet a půjde z domu, ale HTC mě ale opravdu dostalo.
martinV76
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod redikbot 26. 1. 2012 19:24

Ahojte,

potřeboval bych poradit 2 věci.

1) Ochranou folii na displej.(cca do 250kč)
2) Držák telefonu do auta.(cena není rozhodující.Určitě by mě totiž nepotěšilo kdyby mi telefon při jízdě vypadl na zem..*BUM*


Díky za tipy
redikbot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spaidy 26. 1. 2012 20:53

Už mito funguje chyba byla vtom ze se mi sam přepl pristupový pod z T-Mobile internet ma T-zones.Nevím proč ale už je to podruhé co se to stalo
Spaidy
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků