Mobil s xenonovým bleskem

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 1. 2012 15:14

Já se ničeho nebojím, ale s telefonem nedělám psí kusy, až aktualizaci nabídne sám tak do toho půjdu. Nějaké neoficiální zásahy mě nelákají.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milil 17. 1. 2012 15:29

Belle promění N8 na svižný telefon. Nestalo se mi, že bych viděl hlášku o nedostatku paměti. I velká bolest Symbianu - prohlížeč - udělal značný pokrok. Na druhou stranu je fakt, že některé aplikace nejsou s Belle kompatibilní - z těch nejznámějších je to zejména Skype.

Nepotřebujete-li Skype a jste jen malinko počítačově zdatní (dokážete nainstalovat do počítače nějaký program a dokážete stáhnout a nakopírovat pár souboru na určené místo), pak vám neofiko Belle vřele doporučuji! Než se zlobit s kousajícím se telefonem ...
Samsung S8
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod Troopik 17. 1. 2012 20:50

a kde sehnat nyní nejlacinněji novou nešedivou N8?
Troopik
Junior

Odeslat příspěvekod radekc 17. 1. 2012 21:17

Aktualizace šedivky na CZ Belle bude možná jen přes phoenix?
A jak to bude potom se zárukou, když tam hodím Belle přes phoenix? Předpokládám, že oficiální cesta jak tam dostat CZ Belle nebude u šedivky
radekc
Junior

Odeslat příspěvekod pedro13 17. 1. 2012 22:29

Záleží, kde si mobil kupoval...myslím, že není šedivka, jako šedivka. Já kupoval všedivou N8 v době, kdy se zrovna uvolňovala Anna, ale raději jsem chtěl model již s Annou v základu. Ten ale stále nepřicházel a tak jsem se domluvil s obchodem, že mi tam Annu nainstalují. Možná že to dělají taky přes phoenix, nevim, ale když mi to nabídne aktualizace, aktualizuji a neměl jsem problém. Dokonce jsem byl upozorněn, že přechod na Belle, by neměl dělat problémy. Co mi ale problémy dělá je navigace a signál wifi. Za půl roku, co telefon vlastním, sem navigaci nepřimněl navigovat a po první reklamaci(týkala se něčeho jiného) se mi rapidně zhoršila citlivost na wifi signál, prakticky i v místnosti s routerem mám se signálem problémy. S reklamací ale čekám na vydání Belle, že bych zabil všechny mouchy jednou ranou.

Jinak ale N8 doporučuji! Sekl se mi pouze jednou, hlášku o nedostatku paměti jsem ještě neviděl a hlavně, pokud chce někdo mobil primárně na fotky, lepší nesežene!
pedro13
Junior

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků