Výpověď smlouvy s operátorem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bures2 22. 8. 2011 12:35

No jo, ale když koupíš SIM, která není na smlouvu, která se podepisuje, tak na ní nejsou údaje, jako adresa a kredit se dobíjí a ukončení smlouvy je vyhození karty do koše a hotovo.
bures2
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 22. 8. 2011 15:19

Jasně, je to tak. Já mluvím o SIM s paušálem - například u Vodafone se k ničemu neupisuješ, ale přijde ti domů objednaná SIM - a jakési údaje, pokud člověk nelže, zadá - a vylomením SIM a používáním vlastně souhlasí se smlouvou :-D - a o tom píši.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavlli 15. 9. 2011 08:32

Zdravim,
mam u Vodafone Tarif na miru se sluzbou Po svem, jake jsou cesty pro zruseni teto smlouvy? Staci zavolat na zakaznickou linku nebo musim neco resit pisemne? A datum ukonceni je pravdepodobne k zacatku dalsiho zuctovaciho obdobi, ze? Diky za info.
pavlli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 15. 9. 2011 10:41

volat na linku ,
konec byval ke konci zuctovaciho obdobi.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bourn 23. 9. 2011 12:07

Zdravím,
mám dotaz jestli je možné zrušit prodloužení smlouvy u ADSL tarifu na 12 měsíců.Manželkavolala na operátora, protože skončila 12ti měsíční smlouva na internet za akční cenu a chtěla to dál prodloužit za tu původní akční cenu co byla dříve. Přepojili ji na retenční a tam ji to bezproblému prodloužili za stálou cenu. Já samozřejmě o ničem nevěděl a prodlužovat jsem nic nechtěl. Je možné od toho odstoupit ? I třeba v případě, že zruším celou pevnou linku ? Děkuji za odpověď
Bourn
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 9. 2011 16:35

no podle me uz tam zavazek nebude - vetsinou byl prvni rok k modemu treba nebo k cene. a nepamatuju ze bych dostaval slevu na zavazek za tech 5 let co to u nich mam. a na kolk to vydolovala ? 400 nebo petikilo ?
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bourn 23. 9. 2011 18:14

500,- a vždy to dávali na 12 měsíců.
Volala tam a prý to zrušit nejde. Prý by se muselo platit nějakých 330,- kč sankci. Vůbec tomu nerozumím. Pořád čtu podmínky a nemůžu nikde nic najít.
Po objednávce to je 2 cca 3 dny max. Snad jde zrušit skoro každá smlouva. Nebo se mýlím ??
Bourn
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 9. 2011 18:48

pet set no to nabizeli i nedavno me, v cervenci na novou pripojku 300 kc ale to jsem nechtel.abych neplatil jednu doma a druhou v novym baraku. pri retenci podle me zadna smlouva ci zavazek neni - protoze jakykoliv zavazek se podepisuje, i treba pausal na 2 roky s retenckou
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bourn 23. 9. 2011 20:09

V případě vypovězení smlouvy před skončením doby závazku účtujeme poplatek 333 Kč za každý měsíc zbývající do konce doby závazku. Více informací najdete v platném Ceníku O2 Internetového připojení (PDF).
Tak asi smolík.

Akorát by mě zajímalo, jak by to bylo u zrušení komplet pevné linky.
Bourn
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod honzicek29 24. 9. 2011 19:52

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s odstoupením od smlouvi u T-MOBILE u pevného internetu.Internet je psaný na přítelkyni která je v plnzm invalidnim duchodu a ráda by od smlouvy odstoupila,protože internet už skoro nevyužívá.Nemáte někdo nějakou zkušenost?
honzicek29
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chaney 24. 9. 2011 23:38

U hlasových služeb tě T-mobile jako jedinej operátor nepustí, ani kdyby ses chtěl vyplatit, tak s tím internetem to bude podobný. Jedině to zkusit, poukázat na invalidní důchod, ale myslím, že to je velice individuální a záleží na jakýho operátora kápneš. V podmínkách mají napsáno, že každé vypovězení smlouvy řeší individuálně. Musíš to zkusit, třeba ti vyjdou vstříc. Ale myslím, že tento případ se nedá paušalizovat.
chaney
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 25. 9. 2011 12:11

Ale odstoupení a výpověď jsou poněkud odlišné úkony; ať zkusí zavolat operátorovi a snížit si tarif, s tím, že nemá peníze, co jí na to řeknou? Ať tam volá každý týden pořád to samé, to by v tom byl Ďábel, aby to nevyšlo :-d Času na to má asi habaděj.
vpe
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod LeniLuki 3. 10. 2011 16:20

Dobrý den,

existuje nějaký způsob, jak předčasně ukončit smlouvu na paušální tarif u společnosti Telefónica O2 a neplatit jim všechny možné pokuty? Přítelkyně má paušál O2 [:kůl:] ještě na rok, ale z důvodu zrušení mého předplaceného tarifu u O2 a mého následného přechodu k T-Mobile by se nedoplatila a chtěla by také přejít k T-Mobile.

Předem děkuji za odpověď.

Lukáš Adolt
LeniLuki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 3. 10. 2011 18:52

Ne, lze jedině doplatkem (více první strana)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirra 30. 11. 2011 20:29

Dobrý den, Mám problém s Operátorem T-Mobilem nic jsem ani netušila dokud jsem chtěla přenést číslo k O2 kvůli výhodnějšímu tarifu. Volala jsem na infolinku že chci přenést číslo a řekly mi že mě nepustí že mám závazek na dva roky že můžu doplatit 4800 a pak mě Nejspíš pustí. Když jsem po tom pátrala tak jsem zjistila že mi před 4 měsíci přišla sms že když si dobiji kredit minimálně za 200 přičtou mi 40,- ke kreditu za 14 dní mi kredit došel a já si dobít musela tuhle službu mi pak aktivovaly bez mého souhlasu a rovnou na 2roky. ŽÁDNEJ SOUHLAS, ŽÁDNEJ PODPIS a přesto mám závazek na 2 roky co s tím?? Předem děkuji za radu
Naposledy upravil myšpulín dne 30. 11. 2011 20:54, celkově upraveno 1
Důvod: přesunuto do vhodnějšího tématu
Kirra
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků