HTC Desire Z

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 16. 9. 2010 19:06

Co říkáte na včerejší novinku, HTC Desire Z? Jde o jeden z mála telefonů s Androidem, který disponuje plnohodnotnou QWERTY klávesnicí.

Obrázek
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 9. 2010 19:09

S QWERTY už je to lepší. Po té záplavé ne-QWERTY Androidů
Akorát ten vzhled, takový nijaký. Což třeba bude spoustě lidem vyhovovat
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 16. 9. 2010 20:23

Hlavně to není celý plasťák. Sice nic extra, ale neurazí. Vzhled je u mě až na druhém místě, na styl jsou tu jiné telefony :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JoxY 17. 9. 2010 05:29

Ja som hlavne zvedavy, ci u tohto telefonu bude mozny upgrade na vyssiu verziu Androidu, kedze som sa aj tu docital, ze na verziu 3.0 bude potrebny 1GHz procesor, ktorym tento telefon neoplyva, alebo respektive oplyva, ale je podtaktovany, to neviem. Bola by skoda po polroku odsunut konecne vydareny smartphone s Androidom a QWERTY klavesnicou zaroven.
JoxY
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 19. 9. 2010 07:58

Tak hlavně se má prodávat za cca. 14,5 tisíce a to bych za telefon nedal :-D Mimochodem co bude umět navíc od mého Wildfiru? Na hraní her si koupím raději playstation portable :-D
dr._lukas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 9. 2010 15:15

mne se to moc libi....po dlouhe dobe neco, co fakt asi chci. Sice bych radsi wokna, ale co uz :) Android se vyviji dobre ai ten blby wildfire mi hodne vyhovoval :) A tohle je super verze s klavesnici a poradnym LCD. A design se mi libi, je to elegantni, normlani, zadne ocumlane zaoblene leskle mydlo...klidne bych snesl jeste ostrejsi hrany, ale i tak fajn....uz se tesim a nechavam si na to slevu u vodafonu, zatim vydrzim s kaiserem :)
Caddy
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 9. 2010 15:22

Já stále čekám co má za funkce navíc jak ten "blbý" wildfire ;-) Pokud potřebuju klávesnici a hezký display koupím si za tu cenu netbook a wildfire :-) Ale stále mám dvě věci... Dávat v dnešní době za telefon 10 a více tisíc je prostě úlet, zvlášť, když např. na iPhone 4 jsou výrobní náklady 4 tisíce :-D
dr._lukas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 9. 2010 15:26

proto rikam, ze si na to necham slevu u VDF, ja uz taky z toho vyrostl, davat sileene prachy za telefon :)

Wildfire prave za ty prachy je super kup, tomu se tezuko konkuruje...ale ta kalvensice ma pro me obrovskou cenu, a QVGA taky obcas nestaci...ale jinak pomer ceny a vykonu ma WF samozrejme lepsi...

a netobook je sice fajn, ale uz je to zase kram navic a navic ten nemas furt v kapse u sebe....a navic se ho nevyplaci startovat a rozkladat, kdyz treba nekde par minut cekas atd....
Caddy
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sneget 21. 9. 2010 10:20

drlukas: promiň, ale ty jsi trochu mimo ne? Co to bude mít navíc oproti tvému Wilfdiru? :shock: Doporučuji si zadat srovnání v katalogu.
Zde opravdu neobstojíš s argumentem, že je lepší si pořídit netbook a wildfire :D To rovnou mohou výrobci telefonů vyrábět jeden univerzální kus telefonu, který bude umět psát sms, volat atd, protože ostatní věci jsou přeci zbytečné (dle tvé logiky).

Desire Z nijak neobhajuji, pouze reaguji na tvé obhajování WF, které je směšné. Pořídil jsi si fajn telefon, ale není třeba ho cpát do kategorii, kam nepatří.
sneget
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Critter Critter 25. 9. 2010 20:41

Líbí se mi, avšak čekal jsem, že konfigurace bude o něco lepší. Tak to vypadá, že stále ještě zůstanu u HD2. Ideální by bylo, kdyby HD2 rozšířili o QWERTY klávesnici.
HTC HD2
Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile M9400
Critter Critter
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JoxY 29. 9. 2010 19:28

Critter: HD2 s klavesnicou ? Ako komunikator typu Nokie 9300 a pod. super, ale 4,3" displej s klavesnicou pre bezneho uzivatela trhac vrecka :D Ale kazdopadne zaujimava idea

K telefonu...Skoda len toho 800 MHz procesoru, inak super. :tleskani
JoxY
Junior

Odeslat příspěvekod tjurny 3. 10. 2010 16:35

JoxY píše:Skoda len toho 800 MHz procesoru, inak super. :tleskani

Treba bude mene "zrat". Jinak je to kandidat na novej telefon.
tjurny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lufin 6. 10. 2010 21:41

Kdybych už přes rok a pul neměl HTC Touch HD tak tohle je jedinej telefon do kteryho bych ted sel, ta HW qwerty je super ani nejak extra neni poznat na tloustce telefonu. Design taky peknej displej velikostne akorat oproti obrovskemu desire HD. Tak treba casem koupim :) ale jeste uvidim jak to bude s novejma windows mobile (windows phone) co jsem videl video s LG tak to vypadalo hodne pekne a jednoduse i kdyz nemam ani ted problem s wm 6.1 :)
Lufin
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 6. 10. 2010 21:47

Takže: bude za tři týdny a za 13 500 Kč v oficiálním shopu, takže tak o 1000 - 1500 Kč levněji jinde :) Těším se!
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 10. 2010 00:22

Jeste me nikdo nevysvetlil co bude teda umet, abych za nej dal 13 hadru... Neni to jen u tohoto HTC, ale treba iShitu, Galaxy atd... Zrovna nedavno me rikal kamos, hele co deseri umi navic oproti tvemu wildfiru...rikam nic, funkce ma naprosto stejne, akorat muzes onanovat nad lepsim displayem a jeho velikosti vcetne rozliseni...:) hezky vecer ;)
dr._lukas
Junior
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků