Samsung C6112 Duos - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod QeeBee 20. 9. 2010 11:59

EliVo: Koš se dá v nastavení telefonu vypnout, pak se maže rovnou.
QeeBee
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EliVo 20. 9. 2010 12:35

QeeBee: děkuju

bucatko: prospěšná jste byla :tleskani , mínusy jsem uvedla, protože je za mínusy považuju, ale nějak to bez nich zvládnu. Byl to hlavně zvyk ze SE, světlo jsem využila docela hodně a sms se psaly taky líp a rychleji. Dírku na šňůrku jsem našla, děkuju, zvonění u příchozí sms mám nastaveno, jak je výše popsáno, jenom se prostě 1 sms ohlásí 4x za sebou.
Při ULOŽENÍ a PŘESUNUTÍ SMS telefon i nadále zamrzá, esemesky 2255 přestally chodit úplně a dneska se mně telefon sám už podruhé vypnul.

Tak uvidíme, jak budem pokračovat :-]
EliVo
Junior

Odeslat příspěvekod bucatko 20. 9. 2010 13:55

EliVo: Tak to zvonění u těch SMSek mě napadá pouze - změnit vyzvánění. Jinak netuším, čím by to mohlo být. A co je to to světlo - jako, že si MT přisvítíte třeba při otvírání dveří? :-) K 2255 mě napadá, jtli jste třeba omylem nedala to číslo mezi blokované. Koukněte do Menu/Zprávy/12 Nastavení/1 Obecná nastavení/3 blokovat zprávy. Hned první záložka je podle adresy a pokud tam to 2255 není, tak už asi neporadím.
Mně se MT taky už několikrát sám od sebe vypnul. Naposledy minulý týden několikrát, nešel vůbec zapnout, musela jsem vyndat baterku, kterou jsem nechala venku asi hodinu. Teprve pak, se mi jej podařilo o5 zapnout. Ale od té doby zase vše šlape.
Doufám, že Samsung MT ještě doladí ;-)
bucatko
Junior

Odeslat příspěvekod QeeBee 22. 9. 2010 10:11

EliVo píše:Při ULOŽENÍ a PŘESUNUTÍ SMS telefon i nadále zamrzá, esemesky 2255 přestally chodit úplně a dneska se mně telefon sám už podruhé vypnul.
Tak uvidíme, jak budem pokračovat :-]

Vítej v mém klubu :-! , díky těmto závadám (plus mi přestaly chodit bankovní sms z gsm bankingu), už mám c6112 v podruhé reklamaci. Napoprvé vyměnili základní desku, čekám s čím se to vráti na podruhé. Už ti tel. ukazuje počet zpráv, které nemůžeš najít? Neváhej a reklamuj.
QeeBee
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EliVo 3. 10. 2010 12:54

bucatko: jj, světlo, při odemykání dvěří, v noci sem se s ním chodila dívat na děti, prostě tak trochu místo baterky... jinak sms z 2255 blokované nemám, chodí dál jenom sporadicky, ale mobilek se mi od minule zatím sám nevypnul.

QeeBee: zprávy z banky zatím chodí, počet sms mi úplně nepasuje, ale jde jenom o pár kusů, tak reklamaci zatím neplánuju

Kupovala sem přes net, 14-ti dení lhůta pro vrácení dávno vypršela, a reklamace bude asi docela běh na dlouhou trať, takže to zatím nechávám, nějak sem se podřídila :-), ale pokud se to zhorší, budu muset :-\
EliVo
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 5. 10. 2010 09:44

mám problém s tímto telefonem - při psaní sms se zapnutou T9 mi po potvrzeni vloženého slova vzdycky zmizí písmeno obsahující diakritiku (např místo slova "čtyři" se vloží jen " ty i"), verze FW je XXJC1 (CSC: OXDIL3) - děla to ještě někomu?
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod bucatko 5. 10. 2010 13:31

Kapr73: Zmiňoval se o tom matt_e (viz předchozí příspěvky), poptej se u něj, jtli problém už vyřešil.

Kromě neviditelných SMSek a zničehonic vypnutého telefonu (už se to naštěstí 14 dní neobjevilo, snad to nezakřiknu), hlásím další trable. Nevím, jtli je to v mých rukách, tak prosím kdo ví, ať poradí. U kontaktů mám vložené narozeniny. Ty mám natažené do kalendáře. Načež jsem si v kalendáři chtěla zapnout upozornění, tedy čas a datum. Při ukládání změn jsem narazila na chybovou hlášku: Neplatné datum! Ačkoli jsem to mnohokrát kontrolovla (zadáno např: 09:00 18/10/2010), hlásí mi MT chybu neustále :-\
Poradí někdo? Díky
bucatko
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 6. 10. 2010 08:42

Kapr73: Jo, taky mi mizí diakritika, ale nevím, jak to vypadá na telefonu příjemce. Zatím nikdo nic neříkal, tak si buď myslí, že jsem úplný debil, nebo to chodí dobře. Jo a našel jsem nový zádrhel - telefon v sítích v USA funguje jen na polovic - tedy jen primární karta. Asi jen jeden modul je uzpůsoben na mimoevropské frekvence. Pokud chce člověk volat/přijímat hovory na druhé kartě, musí ji přepnout na primární. Obě na příjmu nejsou :(
traveller
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sirgeorge 13. 10. 2010 13:09

Ahoj. Mám tento mobil čerstvě koupený a mám jednu otázku.
Jde u tohoto telefonu vypnout vyzvánění aniž by došlo k odmítnutí hovoru? Zatím mi to přijde, že nikoliv. >:-(

Tak už jsem na to přišel. Stačí použít tlačítka na levé boční straně a ztlumit hlasitost vyzvánění na 0. Toto nastavení je pak aktivní jen pro tento hovor a po skončení je použitá předvolba z "Nastavení". :D

Bohužel se vyskytl další problém s Bluetooth. Při přenášení souborů z Nokie do C6112 se mi telefon vždy restartuje během přenosu. Nemáte s tím někdo nějakou skušenost???
sirgeorge
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steril 20. 10. 2010 09:05

Dobrý den,
telefon jsem si před časem pořídil a jsem s ním spokojený. Jen teda ta hlasitost sluchátka je menší, než jsem čekal - kvůli tomu jsem si nový telefon vlastně kupoval, takže jsem z toho mírně zklamaný. Chtěl bych se vás zeptat na pár věcí:

Jde někde změnit barva hodin, které se objevují na displeji?
Kde v nabídce telefonu najdu zamykání kláves?
Jdou vůbec někde v nastavení telefonu hodiny na displeji vypnout? Pokud vím, jde jen různě nastavovat "inteligentní domovská stránka", ale možnost bez ničeho tam není.

Děkuji.
steril
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ida26 2. 11. 2010 18:19

Zdravím všechny, jsem tu taky po delší době a při své druhé reklamaci (nechodí sms z 2255, ale občas ani normální sms a pak přijdou po pár dnech najednou, dovolat se mi lidi nemůžou - ačkoli jim to u mě vyzvání, mně telefon nezvoní ani neukazuje ztracený hovor, sám od sebe se mnohokrát denně restartuje, maže sám doručené sms atd.).

Otázka je: máte někdo tip na alternativu po třetí reklamaci? ;-)

-- 2. 11. 2010 18:36 --

Kapr73: Měla jsem stejný problém (jen s písmenem "ř"), vyřešil se sám s první reklamací (reklamace nebyla kvůli tomu, telefon mi úplně zmrzl, ale když ho poslali zpátky, tenhle problém už nebyl)... :-P
Ida26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod QeeBee 10. 11. 2010 15:17

QeeBee píše:Vítej v mém klubu :-! , díky těmto závadám (plus mi přestaly chodit bankovní sms z gsm bankingu), už mám c6112 v podruhé reklamaci. Napoprvé vyměnili základní desku, čekám s čím se to vráti na podruhé. Už ti tel. ukazuje počet zpráv, které nemůžeš najít? Neváhej a reklamuj.

Tak se jsem zpět se zprávou o druhé reklamaci. Sice mě dožralo, že mi nebyla uznána, jelikož se závada neprojevila a s telefonem se nic "nedělalo". Na moji námitku, proč je telefon ve výchozím (továrním) stavu, bez kontaktů, se mi dostalo pokrčení rameny. Jde o známý trik, aby se zmenšil počet reklamací a zmenšila se pravděpodobnost vrácení zboží zákazníkem, tak se to opraví potichu a zákazníkovi se reklamace neuzná. :-\
Podstatný je ovšem výsledek. Telefon od té doby funguje tak jak má, všechny obtíže jsou pryč. Tak snad mi C6112 poslouží až do hrobu... :-D
QeeBee
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EliVo 10. 11. 2010 16:02

QeeBee :tleskani a držím palce, my jsme zatím v pohodě, vypínání, zamrzání... zmizelo, když sem si sem postěžovala. Asi to pomohlo, doufám, že když jsem písemně pochválila, nebude to mít opačný efekt :hm
EliVo
Junior

Odeslat příspěvekod pedroh 11. 11. 2010 21:59

Ahojte, mám čerstvou zkušenost:
- cca 2 dny mi nechodily na služební mobil SMS (ačkoliv prokazatelně odešly), nikdo mi nevolal
- zkusil jsem tedy z druhého mobilu poslat SMS a ona nedošla. Tak jsem zkusil zavolat a ejhle - telefon mi to hlásilo jako nedostupný. Na displeji byly signály obou SIM karet plné!!!
Setkal se s tímto někdo? Máte někdo radu, jak to řešit? Stalo se mi to poprvé...FW mám z března 2010 - C6112XXJC1 / CSC:C6112XDIL3
pedroh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PPetrik 12. 11. 2010 11:03

Tak přesně tohle se mi stalo už několikrát. Není to problém tohoto telefonu. Stalo se mi to i u jiných, co jsem používal. Stačí telefon vypnout a zapnout, aby se znovu přihlásil. Někdy stačí při cestování že se dostanete do oblasti jiné BTS a telefon se sám na silnější signál přihlásí.
PPetrik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků