T-Mobile Vairy Text (Alcatel OT-800/One Touch Tribe)

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chammy 28. 7. 2010 16:23

Fíla: Díky za odkaz :-) , nicméně problém stále trvá...jestli to třeba nesouvisí s operátorem, mám T-Mobile?
T-Mobile Vairy Text
chammy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shopik 6. 8. 2010 04:41

Ahoj,
já už pořídil Alcatel OT-880 v ČR od českého prodejce, prodává mobily určené pro ČR:
http://www.nakupunas.cz/gps-telefony-fo ... yrobce=979
Jsem max spokojený!!!
shopik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikythc 8. 9. 2010 22:39

Ahoj, mam par dotazu.
1,stava se nekomu ze se mu telefon nepripoji k netu?Nekdy musim telefon vypnout a zapnout abych se pripojil, jako kdyby se to pred pripojenim seklo, ale telefon normalne reaguje.
2,da se nekde v instant messangeru (palringo) nastavit,abych byl stale online?
3, a jak se zub casu podepsal na vasich klavesach?ta moje je uz castecne osoupana, ze mozna casem nebude videt kde co bylo...
mikythc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikythc 9. 9. 2010 07:40

to fila:
prave ze vsechno mam nastaveny jak pises, u toho netu par dni jede vsechno ok, ale pak je den kdy se to pekne s..e a musim tel. behem dne treba 2x vypnout a pak to zase jede.U toho palringa me to po case samo odpoji, neni mozne ho minimalizovat dat tel. do kapsy a po chvili ho vytahnout a byt stale online.Proto sonduju informace a premejslim o reklamaci.Jinak dik za info.
mikythc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikythc 9. 9. 2010 15:20

telefon mam od t-mobile s sim t-mob.signal je celkem oukey. O vikendu se pokusim udelat update a uvidim co dal..jestli tel.bude porad blbnout, tak bude nasledovat reklamace....
mikythc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobi 15. 9. 2010 09:51

Zdravím, vím, že aplikace ALCATEL PC Suite V6.3.24 neumí synchronizovat kalendář s PC a Outlookem, ale nenašel někdo způsob?
Díky
Mobi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mobi 15. 9. 2010 12:59

Záloha kontaktů u TMCZ bohužel nepodporuje telefon T-Mobile Vairy Text.
Mobi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mobi 15. 9. 2010 20:36

Mobi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mobi 15. 9. 2010 21:10

Ne, to mě fakt nenapadlo a upřímně nevím ani jaký bych měl vybrat jiný typ telefonu a výsledek je nejistý s tím, že pokud i o něco přijdu (kontakty nevadí, ale kalendář ano), tak si pak můžu stěžovat na lampárně.

Synchronizace kalendáře je možná pouze přes synchronizační server SyncML. Nastavení synchronizačního serveru se provede zde: Menu > Služby > Synchronizace > Nastavení synchronizace > Účet > nyní je potřeba vyplnit údaje synchronizačního serveru.

Jinak paušál i službu Záloha kontaktů u TM aktivní mám (ale mám tam teď v aplikaci zvolen jiný telefon, který také používám).
Mobi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod czumil 16. 9. 2010 11:38

zdravim,
tento telefon mam necely mesic, koupil jsem ho s pausalem od T-mobilu, slape docela v pohode a jsem spokojen, ale precejenom jsem objevil par nedostatku, pokud nekdo vite jak na to, budu rad za kazdou radu:

1. sluchatka - original sluchatka jsou k nicemu, vubec mi nesedi apod., pocital jsem se zakoupenim redukce, ale to je kamen urazu - existuje snad milion redukci, ale zadna nefunguje.. nasel jsem dokonce nektere, kde konektor naprosto odpovida puvodnimu (motorola), ale sluchatka stejne nefunguji. dokonce jsem rozebral puvodni sluchatka s tim, ze je proste ustrihnu a napajim novy konektor na 3,5", ale ani tak to nejde.. se spravnosti zapojeni audio kanalu jsem si jisty, jeste tam vsak zbyvaji dva vodice navic, pravdepodobne mikrofon a pro prijeti hovoru, ty jsou nevyuzite, ale telefon pak nerozpozna sluchatka - bude v tom asi nejaky figl. Pokud jste to nekdo uz resil (a vyresil), budu rad za kazdy info. Jinak bych musel asi koupit bezdrat sluchatka - kde lze vubec nastavit profil A2DP?

2. sd karta - telefon by mel podporovat velikost do 4gb, to se tu jiz resilo. Nechapu ale, proc kdyz podporuje sdhc, je velikost takto omezena, prijde mi to zbytecne. Nicmene na anglickem foru jsem se docetl, ze kdyz koupim napriklad 8gb a kartu naformatuji na vic oddilu, telefon je potom vezme vsechny, podminkou je, ze zadny nesmi prekrocit prave ty 4gb. Realita je vsak takova, ze telefon zvladne nahrat pouze prvni oddil karty, ostatni ignoruje. Je mozne, ze jsem nekde udelal chybu, ale netusim kde..

3. dale jsou to uz jen takove drobnosti, napriklad nevite jak zmenit melodii alarmu? Jestli to vubec jde.. Urcite bych si vzpomnel na vic, ale tohle je pro me asi tak nejdulezitejsi.
Naposledy upravil Fíla dne 16. 9. 2010 12:18, celkově upraveno 1
Důvod: upraveno formátování příspěvku
czumil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czumil 16. 9. 2010 12:57

1. Diky za info, pravdepodobne se taky poohlidnu po nejakym BT, protoze ty redukce jsou prakticky nemozny sehnat..

2. Kartu mam opravdu od Kingstonu, povazoval jsem to za kvalitni znacku. Zkusil jsem tedy kartu znova naformatovat na plnou velikost, ale i tak se zobrazi pouze dostupne 4gb (prakticky 3,5).. Nevim, jestli to je opravdu tou kartou, jinou nemam k dispozici, abych to zkusil. Ale nikdy jsem s nimi problemy nemel, nechapu to.. Pokusim se ji u prodejce vymenit za jinou znacku.

3. To nastaveni alarmu jsem prehlidl, nevsiml jsem si, ze se lze posouvat v hornim menu do boku, kde lze nastavit i jine melodie. Prislo mi to prave divne, ale ted uz je to bez problemu..
czumil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 23. 9. 2010 18:12

já bych měl také dotázek, máte někdo tip, jak nastavit v rámci profilu různé hlasitosti vyzvánění? konkrétně myslím to, že mám na noc vyzvánění na hodně potichu (nicméně hraje), ale kámen úrazu je, že takle potichu hraje i budík, což ve mně nevzbuzuje pocity jistoty, co se vstávání týká :-D zatím jediný, co jsem udělal, bylo, že jsem v PC zvýšil hlasitost alarmové mp3 samotné a telefon ji tedy hraje více nahlas...nicméně to není úplně praktické.

jinak teda, abych si taky zanadával - telefon je super, ale mohl být malinko uživatelsky dotaženější - zvykl jsem si např spouštět věci z kontextových nabídek pomocí čísel (a ne otrocky listovat). taky co mě vytáčí je, že pakliže má člověk zapnutý aktivní pohotovostní režim, klávesy nahoru a dolů (které mám normálně nastaveny na nějaké funkce) slouží k přímému najetí na onu zobrazenou událost, a tudíž ty dvě funkce jim přiřazené nejdou spustit. jsou to prkotiny, ale zamrzí. jinak veliká spokojenost.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 24. 9. 2010 12:03

ano ano, myslím, že sme se špatně pochopili - já bych rád v rámci jednoho profilu např tiché (míněno hrající potichu) vyzvánění, ale hlasitý alarm.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod czumil 1. 10. 2010 12:10

Bobroněnko: s tim pohotovostnim rezimem me to taky vytaci :D jak rikas, je to prkotina, ale zbytecne to snizuje uzivatelsky pohodli.. taky me osobne stve chovani adresare, sem zvyklej po najeti dolu najit prvni kontakt a tady to vzdy zustane nekde uprostred a to ani ne vzdycky na tom posledni, chova se to trochu divne.. pro nekoho to muze byt dobry, ale melo by to aspon jit vypnout.. stejne tak kdyz hledam v adresari, tak to vyhledava soucasne v telefonu i na simce, prestoze zobrazeny mam jen jeden zdroj.. zbytecny hlouposti, jinak spokojenost
czumil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 9. 10. 2010 12:40

s tim vyhledavanim v obou adresarich, ja to vyresil zalohovanim kontaktu a smazanim SIM adresare :-) co zas na druhou stranu je pro me spickova funkce, je "oblibena polozka". to se povedlo. osobne je mi jedno, kde adresar zustava, hledani na tyhle klavesnici je pohoda :-)
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků