HTC Snap - QWERTY WM

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 29. 4. 2010 17:39

Koupil jsem tenhle zajímavý telefon s Windows mobile 6.5. Ještě ho sice nemám doma, ale zajímaly by mě nějaé aplikace, "bez kterých bych nemohl fungovat". Windows mobile mám poprvé, přecházím z E52. Mohli by jste mi zde prosím napsat nějaké základní info k WM, jak instalovat aplikace (jeslti je na to speciální postup nebo jen otevřít instalačku)...apod...díky.

Obrázek
Obrázek
Slawall
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pajjoun 1. 5. 2010 11:36

Já mam win 6.1, takže si nejsem jistej, jestli to v 6.5 vyladili, ale jako základ považuju group SMS - můžeš zadat víc příjemců. To se hodí hlavně o svátky. Potom si sežeň lepší video přehrávač. Ideálně jich tam hoď víc, každej vyniká v něčem jinym. Mě hodně pomohli fan stránky, kde bylo hodně aplikací, který měli správný rozlišení a byly ozkoušený s mým hardwarem.

Instalace se provádí jenom kliknutim na instalačku. U pár aplikací musíš instalovat přes PC, to poznáš.
TS
Pajjoun
Junior
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod lojza_ 21. 5. 2010 13:13

Samozřejmě web prohlížeče Opera Mini 5 beta a pokud chceš nějakou stránku s Javou, tak Skyfire. Pro čištění systému SKTools, pro luxusní ovládání mobilu z PC pak MyMobiler. Správce souborů Total Commander je nutnost, už jenom kvůli možnosti posílat soubory přes Bluetooth, což ten vestavěný neumí. Z Marketu si určitě stáhni prográmek Reboot Now! pro snadný restart zařízení. Pokud chceš mít jeden program pro IM, jako např. ICQ, AIM, MSN, Facebook chat, GTalk, nainstaluj si Palringo. No a pak třeba Weather Watcher pro detailní předpověď počasí. Pro úpravu samotného systému potom cHome Configurator -> detaily najdeš na XDA Developers. To je pro uživatele WM zařízení klíčová záležitost.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 21. 5. 2010 15:16

takhle jsem si to představoval. Díky ;-) Jen takový detail, i v normálním průzkumníku mi jdou odesílat soubory přes BT. (WM 6.5)

// Fíla: diskuze promazána, odstraněn OT
Slawall
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků