Samsung S8300 Ultra Touch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LilithPhoto 5. 7. 2009 18:25

Nemůžu najít jak nastavit zvuky sms, nebo vypnout pípání sms. Díky...
LilithPhoto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J.i.r.i. 7. 7. 2009 12:00

Píši z paměti,snad mám doboru paměť.Nastavení sms: Nastavení -> Vyrbrat profil -> poté v pravém horním rohu kliknout na menší rozbalovací menu, objeví se nabídka,zda nastavujete hovory,sms a další, stačí vybrat nastavení sms.
Hudební přehrávač se mi taky nepodařilo úlně zrušit,ale dal jsem si ho na postranní lištu.Rozbalit lištu na levé straně a prstem přesunout přehrávač na tu lištu.
J.i.r.i.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LilithPhoto 8. 7. 2009 19:14

J.i.r.i. děkuju moc.
Ještě jsem se chtěla zeptat, netušíte někdo, kde na netu koupit origoš nabíječku do auta, větší paměť a nějaký odpovídající obal??
Jo taky se mi občas stává, že telefon zapípá jako sms, ale nikde nic..., že se vybíjí to není...
LilithPhoto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LooKpiK 11. 7. 2009 16:11

Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nema s timto telefonem zkusenosti. Zajimalo by me, jak je na tom s vydrzi baterie,myslim si, ze 800 je dost malo. Jsem vlastnik N 95 8GB a mam 1 200, musim nabijet kazdy den, i kdyz samsung ma OLED display, tak si myslim, ze vydrz mobilu bude dost nizka. :-/
LooKpiK
Junior

Odeslat příspěvekod Strejda2 12. 7. 2009 18:07

Používám baterku 1000 mA jak jsem psal předtím a vydrží max.2,5 dne když skoro netelefonuji. (v noci vypínám). Při běžném používání nabíjím každý večer. Když hodně telefonuji, posílám SMS, prohlížím fotky a nebo půl hodiny něco zkouším, tak se večera nedočkám. Displej bere hodně. To je jediné co je na tom telefonu blbý. Vyřešil jsem to druhou baterkou.
Strejda2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hrůša 13. 7. 2009 12:36

Malý otvor pod tlačítkem hlasitosti.Nevíte někdo co to je? nikde jsem to nezjistil. Díky ;-)
hrůša
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 13. 7. 2009 12:45

Na poutko. Když sundáš kryt baterky, uvidíš tam čudlík, za který se konec poutka zahákne a krytem baterie se to pojistí.
Dancall 2711 (1996) ---> x ---> Samsung i8910 HD
zikpik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hrůša 13. 7. 2009 12:53

Tak to je super.moc díky.nevíš ještě náhodou jestli se dá nahrát nějaká navigace a když jo tak jáká? :-))
hrůša
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 13. 7. 2009 13:35

Pokud vím, tak v Javě je údajně použitelná TrekBuddy, ale troufám si tvrdit, že zatím neumí pracovat s interním GPS co je v Samsungu S8300/S7350. Alespoň mě to nešlo a ani tvůrce aplikace jej nemá na seznamu podporovaných interních modulů. Tím jsem skončil, víc zkušeností nemám, ale obecně bych řekl, že navigace do "hloupého telefonu" je tak trochu masochismus :-).
Dancall 2711 (1996) ---> x ---> Samsung i8910 HD
zikpik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hrůša 13. 7. 2009 13:47

Myslím si to samé,ale potřeboval jsem ještě něčí názor abych si to ujasnil.Moc díky. :tleskani
hrůša
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 13. 7. 2009 16:34

Nevíte kdy MM plánuje vydat recenze Skových dotykových samsungů?
Je tu zde diskutovaný S8300,můj S5230 či vybavenější S5600 a další ale recenze nic.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod 17fido 14. 7. 2009 15:50

Ahoj. S tím hudebním přehrávačem mám stejný problém. Nejde prostě odstranit z pozadí .... a krom toho taky políčko z nápisem : Žádná událost Tak nevim ..... Tak už dobrý, přešoupal jsem to na postraní lištu, říká se jí Widget a je to tam ... :D
17fido
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.antik 14. 7. 2009 21:12

Zdravím. Včera jsem si koupil u Vodafone S8300... zatím spokojenost, jen jsem nenašel nikde aGPS. Ikdyž v přiloženém návodu o ní píšou. Takže jsem zašel na net v mobilu, dal jsem tam googlemaps.com ... (tak nějak) a ihned mi to samo nabídlo stáhnutí aplikace. Taky to máte tak, nebo jsem použil "špatnou" metodu? je to prostě stejný jako na netu, když dáte mapy.

O GPS jsem v mobilu našel jen program na zjištění aktuální polohy, nic víc tam nebylo.

Tak jestli někdo z vás používá jiné mapy, prosím poraďte jaký.

Děkuju Vám všem předem.
m.antik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod m.antik 14. 7. 2009 21:15

A ještě něco: můžete mi doporučit nějaký stránky, kdy by byly aplikace pro tento mobil? našel jsem několik stránek na stáhnutí Java aplikací.. ale většina z nich mi na tom neběžela. Zatím jsem jen rozchodil Mojesvatky. Jinak třeba překladače, nebo aplikaci jizdnirady... nebo aplikaci na "cteni" knih.. jsem vubec nerozchodil. Nebo se u těch aplikací musí něco nastavit? jsem v tomhle směru lajk, tak se nezlobte za případné "amatérské" otázky.

Děkuji
m.antik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod m.antik 14. 7. 2009 21:34

Jinak ještě k recenzi:

Baterku jsem musel nabíjet hned po 1 dni. Vážně rychle odchází.. Kvalita fotek i videa velmi uspokojující. Na sluníčku bohužel horší viditelnost. Hlasitost zvuků není zrovna malá. Ale na ?plný koule" to moc poslouchat nejde. Je to asi tím reproduktorem, nestíhá. Ale jako hudební mobil to taky dělaný není žeo. Ale pro klasického uživatele plně vyhovující. Otisky jsou celkem dobře viditelné, ale jen při zhaslém displeji. Váha i rozměry jsou vyhovující. Čekal jsem lepší možnosti, nabídku nastavení. Jako hodně se toho tam dá nastavit, upravit... ale čekal jsem o něco víc. Při psaní SMS je klávesnice uspokojící, dotyk. klávesnice taky, ikdyž občas dojde k překlepu ( okolní klávesa). Není podpora smajlíků. A případné opravy v textu jsou celkem obtížné- musí se trefit dotykem za mazané písmeno,znak. To není vždy jednoduché, není problém se trefit i na 5-10pokus. Ale někdy se i zadaří lépe. Asi lepší cvik a menší prsty by pomohlo. Widget lišta je bez problému, jen s pohybem hl. plochy jsou občas potíže- když máte na hl. ploše třeba nějaký widget (budík, nové události atp... a chcete posunout plochu nahoru.. tak než plocha, se posune widget..ale to je jen o přesnosti dotyku). Kalendář-upozornění je celkem podrobný nastavení. Internet v mobilu (od vodafone) je rychlý, žádné dlouhé čekání- asi 5sec. při přechodu ze stranky na odkaz ( Seznam->novinky.cz)

Teď budu jen doufat, že se vyskytne jen nějaká lepší baterie a bude to úplně cajk. Takhle to vydrží sotva 1,5 dne při celkem nenáročném používání ( na noc nevypínám)

Tak to je asi vše, kdyby měl někdo otázky, rád odpovím.
m.antik
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků