N85 [diskuze] - nový firmware 30.101

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ovi 31. 3. 2009 20:37

S fotkama jsem taky spokojený. V sobotu jsem se byl podívat u nás v Beskydech na možnosti lyžování, sněhu bylo ještě dost a fotky, dá se říci skvělé. Nedají se sice rovnat s PANASONICEM DMC-TZ5, se kterým jinak fotím, ale ten má objektiv LEICA a 10megapixelů.
Takže za dobrých světelných podmínek je k běžnému focení myslím vyhovující a fotky se dají prohlížet na monitoru PC nebo NB.
Samsung Galaxy S9+
ovi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lampaa 31. 3. 2009 20:53

ovi: jak taky?já jen dneska :-D
nemohl by si mi pls poslat pát fotek z toho panasonicu? mám ho v plánu koupit na dovču :-)

ovi píše:Lampaa... Zkus ten papírek, než ho dáš pod kryt, potřít z obou stran lepidlem - Chemoprén je ta pravá značka - a pak to myslím bude to pravé, ořechové :-D :-D :-D .


Ale to pak nepude odlepit ne?
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod ovi 31. 3. 2009 21:08

Lampaa... Jasně, pošlu Ti pár fotek, přístroj Ti můžu vřele doporučit, ale to není pokec v tomto vláknu. Pošli mi emailovou adresu do SS a já Ti zítra přepošlu pár fotek. Teď už jdu do kytiček.
Samsung Galaxy S9+
ovi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod krivacek 1. 4. 2009 14:22

v Hudebním přehrávači není možné spustit hudbu z adresářů?
mátě nějaký oblíbený přehrávač hudby?
Nokia N85 / T-mobile / České Budějovice
krivacek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod playmaker 1. 4. 2009 14:53

Jde někomu navigace na ty 3měsíce free?? Já ji potřeboval, ale bohužel nešlo to free. Našel jsem adresu, dal autem do místa, pak mě to napsalo zda přijímám a chci stáhnout mapu Evropy atd., stáhl jsem a pak se mě to zeptalo zda chci licenci na rok atd. nebo že mám vložit kód, tan ale v krabici nikde nebyl, pokud jsem se dobře díval, byl tam jen na N-gage :-\
A ještě jedna věc, tam nejde zadat souřadnice daného místa a vyhledat to podle nich?
Mobil: N85 v.30.101 + 6280(1GB MiniSD) v.05.92 ; Foťák: Panasonic TZ1(1GB SD)
playmaker
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dolík 1. 4. 2009 15:11

Tu navigaci na 3 měsíce jsi si měl aktivovat, někde podle u ofic. prodejce, alespoň mě v Plzni k němu posílali, že mi poradí. Ale myslím že už jsi prošvihl dobu do které se to mělo aktivovat. Já tam potom nešla, pořešila jsem to jinak.
Dolík
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lampaa 1. 4. 2009 16:16

mě už na ty tři měsíce skončila....ale mám dojem že sem nic nezadával a v tý aplikaci mapy se to udělalo samo snad když sem poprvé dával navigaci v autě tak se mito připojilo a bylo to (myslím na net,na gps se mi to někdy ani nepřipojí na trase 30km dlouhé :-D :-( tragédie-odpověď servisu- "GPS-OK"
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod Dolík 1. 4. 2009 16:59

To ti to jako navigovalo po netu, to kdyby jsi ho zakázal tak ti to nikam nedovede :-D . Mě navigace před prvním spuštění nabíhá docela dlouho, zaleží jak často jí používám a kde jsem.
Dolík
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ovi 1. 4. 2009 17:01

Používám navigaci, kterou mám uvedenou u podpisu a není to Nokia. Jak jsem už někde psal, neživím se profesionálně řízením auta, ale jezdím prakticky denně ( dojíždím do zaměstnnání ) a přes volné dny nějaké ty výlety. Zatím spokojenost. Zkoušel jsem zadávat trasy na známá místa na Slovensko, kde jsem už byl a chovala se vždycky korektně a nikdy nenaváděla mimo trasu, kterou znám. Tudletu novigaci mi doporučila nejmenovaná kamarádka z fora ( viď Dolík ) a jsem rád, že mě na ni navedla.
Samsung Galaxy S9+
ovi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lampaa 1. 4. 2009 18:09

Dolík: já myslel jen kvůli tý licenci:)
a před prvním spuštění mi to nabíhá velmi velmi a ještě jednou velmi dlouho :roll:
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod wigi 1. 4. 2009 19:05

vidim, ze som stretol ludi s rovnakym vkusom :love: panasonica mam aj ja a maximalna spokojnost...za zhorsenych svetelnych podmienok treba trosku viac nastavovat, ale vysledok potom stoji za to 8-) to len tak offtopic 8-D ...teraz k teme, neviete mi poradit ako spustit v telefone E-book ktory ma koncovku .JAR? akosi mi to nejde...(nahodim to cez nokia PC suite do telefonu a cez spravcu suborov spustim a nic) a tak isto neviem spojazdnit Python aplikacie, nainstaloval som si tie dva subory co bolo treba (samotny python a aj scriptshell) a ked spustim aplikaciu napriklad pyPiwo, tak mi preblikne cas a nic sa nestane... :hm
wigi
Junior

Odeslat příspěvekod Lampaa 1. 4. 2009 19:16

wigi: .jar je normální java aplikace ne? tak by to mělo bejt bez problémů-zkus to spustit ikonou tam kde tomáš nainstalovaný(předpokládám že v aplikacích) a né přes toho správce. jinak tu aplikaci pyPiwo jsem taky zkoušel a nešlo mi to (mám pocit , že to bylo na jinej FP) a když sem tam hodil Python-a , tak sem se ho pak nemohl zbavit a blblo mi pohyb. čidlo...
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod puma.cz 1. 4. 2009 20:26

wigi: Taky mám Panasonica a super, jinak ta aplikace by měla jít snad nainstalovat přímo v telefonu nebo přes ten PCSuite.
puma.cz
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod b-o-s-s 2. 4. 2009 10:40

Tak dneska jsem odeslal telefon na reklamaci a s požadvkem na vrácení peněz kvůli třetí stejné reklamaci.
Restartoval se vám někdy telefon někdy při psaní zpráv, odpovídání na sms a nebo hlavně surfování? Navíc občas nešel zapnout.. Doufám,že to klapne a vrátí mi 12 :-]
b-o-s-s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lampaa 2. 4. 2009 13:38

jak je to vůbec s tím , že když chceš vrátit peníze tak ti vráti tolik za kolik si to kouopil nebo cenu přístroje stávající? tedy o 2 litry míň...?
Lampaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků