Cely den na prijmu na icq a skype na mobilu (napr. fring)?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cenebris 15. 4. 2008 10:47

Zdravim,

rad bych se zeptal zda je mozno byt mobilem pripojen po cely den na icq a skype? Jde mi hlavne o to, ze posledni dobou zakazky chodi vetsinou prave na skypu (nekdy i na icq) a byt cely den u pocitace a cekat je blbost. Idealni by asi byl nejaky mobil napr. s symbianem a aplikace fring plus neomezeny pristup pres gprs a obcas wifi. Jen nevim zda to vydrzi mobil (hlavne baterie) a pokud ano tak zda jsou i nejake omezeni (pry pokud mobil pouziva gprs tak se nikdo nemuze dovolat). A uplne staci pouze chat, volani po skype neni nutne.

Pripadne uvitam rady zkusenejsich uzivatelu, jejich pohled na vec nebo informace, jak to resite vy.

Diky.
cenebris
Junior

Odeslat příspěvekod tschuba 15. 4. 2008 11:37

Ahoj,
popravdě ze skype nemám zkušenost, ale icq jedu prakticky bez ustání. V tvém případě bych to opravdu viděl na nějaký přístroj s WM či symbianem ( osobně mohu doporučit HTC TYTNII, E61(i), E51, E90 - všechny maj i wifi) a doinstalování požadované aplikace (pro ICQ jsem si oblíbil SLICK, příjde mi hodně intuitivní, ale existují i další - základní Jimm, Smaper, Agile,...). Neomezená data budou nutností, jinak by ses nedoplatil.

Co se dovolání při aktivním ICQ týče, neměl jsem jediný problém. Tohle jsem zaznamenal pouze v případě, když mobil využívám jako modem pro připojení PC k netu.

Baterie u všech zmiňovaných přístroju s aktivním ICQ celý den vydrží, mnohdy i 2 dny, samozřejmě záleží co ještě využíváš.

S Skype nechť poradí ostatní...
Splnil se mi sen...

Bosh - Alcatel - N6610 - SE T630 - SE W800i - NE61 - SAM U600 - HTC S710 - MOT V8 - HTC TYTNII - SE V640 - NE51 - NE61i - LG KU990 - NN95 8GB - SAM U900 - NE90
tschuba
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 4. 2008 21:32

na skype opravdu fring, a protoze je multiprotokolovy, zvladne i icq najednou, takze neni potreba druhy klient
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ovo 1. 5. 2008 18:58

Kdysi jsem používal EQO Mobile, přepojovalo mi to dokonce i Skype hovory mobil. V jakém stavu to je teď, to nevím, už to nepotřebuji.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků