Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hyppy 2. 10. 2007 19:17

ještě bych prosil o odkaz na nějakém stránky, kde by se daly stáhnout nějaké dobré symbian hry kompatibilní s tímto telefonem. Stáhl sem jich plno a ani jedna mi nejela. Nešly mi nainstalovat. Neustále mi to psalo, že je certifikát prošlý, anebo aplikace není kompatibilní s tímto telefonem. Java 3D jdou bez problémů,ale ty symbian 3rd mi dělaj problémy. Sice mám už třetí symbian telefon, ale nikdy mi to nedělalo. Bude to asi 3rd edition, se kterou ty hry nejsou kompatibilní. A nějaky dobry utilitky a aplikace na tento phone bych taky bral. Většina jich chce bud certifikat anebo je placená. A já nevím kde je stáhnout anebo koupit. Budu rád za každou radu. třeba ten LCG jukebox mi nešel nainstalovat, jelikož je bud placenej anebo sem blbej já.

já si ted tu aplikaci cCam nainstaloval a slape mi bez problemů. co ti dela problemy?

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
hyppy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elencizkova 2. 10. 2007 19:36

hyppy: mně dělá problémy celá ta aplikace:-( Nainstalovanou ji mám,ale stejně když začnu fotit,tak se mi ten zvuk fotoaparátu stále ozývá..
elencizkova
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tramvajar 2. 10. 2007 19:38

AHOJ, mne se po měsíci ošoupal ten rámeček okolo středového tlačítka, dal jsem to na záruční opravu, podle mne by to mělo něco vydržet. ale ještě nic nevím, jaká bude reakce. Mám to od VODAFONU, jinak jsem spokojenej
tramvajar
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 2. 10. 2007 20:20

elencizkova píše:hyppy: mně dělá problémy celá ta aplikace:-( Nainstalovanou ji mám,ale stejně když začnu fotit,tak se mi ten zvuk fotoaparátu stále ozývá..
Saker
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod elencizkova 2. 10. 2007 20:27

Saker: no ano,ale když udělám jednu fotku a chystám se na další,tak se mi objeví, že foto-video je používána jinou aplikací :eh
Tak nevím :( :cry: je to můj první smart,tudíž ještě nejsem zběhlá..
elencizkova
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hyppy 2. 10. 2007 20:51

souhlasím, musíš fotit přes tu aplikaci.pak ten zvuk tam nebude.Ale nemyslím, že tu aplikaci nejak vyuziju. je celkem k ničemu. Aspon pro me. zkousel sem to a fotit pres tu aplikaci jednu fotku za druhou a je to bez sebemensich problemu.
hyppy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elencizkova 3. 10. 2007 05:57

hyppy: jenže u mého starého obyč telefonku Nokia šel zvuk fotoaparátu změnit v nastavení.. Tady je to trošku nedomyšleno..
elencizkova
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Saker 3. 10. 2007 08:34

elencizkova píše:Saker: no ano,ale když udělám jednu fotku a chystám se na další,tak se mi objeví, že foto-video je používána jinou aplikací :eh
Tak nevím :( :cry: je to můj první smart,tudíž ještě nejsem zběhlá..t/quote]

Uz viem asi v com je problem, cez tu aplikaciu sa totiz nefoti tlacitkom fotaku na boku ale stredovym tlacitkom, skus to tak a uvidis ze to pojde.

A teraz mam ja jednu otazku, pri kontaktoch mam ulozeny datum narodenin, preco mi to telefon nepripomenie ako udalost kalendara?

Som si cez aplikaciu Meniny a Outlook naimportoval meniny do kalendara a tie teraz vidim v pohotovostnom rezime, to je super. Ale chcel by som aby ma to tak upozornilo aj na narodky ludi zo zoznamu.
Treba na to asi aplikaciu co :?:
Saker
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod redmond 3. 10. 2007 08:43

Alebo si ich pridaj do kalendaru, novy zaznam vyber vyrocie.
Upozornenie si mozes nastavit na aky kolvek datum a cas ktory este neubehol. Ma to len jednu chybu ze nepocita kolko rokov ma subjekt, dumb 6280 to umoznoval.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod elencizkova 3. 10. 2007 11:47

Saker: jojo,je to tak,jak říkáš.. Děkuju moc :-)
elencizkova
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Quo 3. 10. 2007 12:01

hyppy píše:ještě bych prosil o odkaz na nějakém stránky, kde by se daly stáhnout nějaké dobré symbian hry kompatibilní s tímto telefonem. Stáhl sem jich plno a ani jedna mi nejela. Nešly mi nainstalovat. Neustále mi to psalo, že je certifikát prošlý, anebo aplikace není kompatibilní s tímto telefonem. Java 3D jdou bez problémů,ale ty symbian 3rd mi dělaj problémy. Sice mám už třetí symbian telefon, ale nikdy mi to nedělalo. Bude to asi 3rd edition, se kterou ty hry nejsou kompatibilní. A nějaky dobry utilitky a aplikace na tento phone bych taky bral. Většina jich chce bud certifikat anebo je placená. A já nevím kde je stáhnout anebo koupit. Budu rád za každou radu. třeba ten LCG jukebox mi nešel nainstalovat, jelikož je bud placenej anebo sem blbej já.

já si ted tu aplikaci cCam nainstaloval a slape mi bez problemů. co ti dela problemy?

si]//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami timg]http://mobilforum.mobilmania.cz/templates/alexisOrange/images/lang_czech/icon_edit.gif[/img][/i]

Nutna je certifikacia!
Certifikovanie app je uplny zaklad, pokial o tom nemas ani najmansie info, kukni si toto, mas tu polopatisticky navod:
http://fony.sk/index.php?podstranka=rec ... clanku=468

Odporucam to nastudovat vsetkym, ktory obcas milne hladate dovod, preco app nejde nainstalovat a podobne :)
quongo
Quo
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dollface 3. 10. 2007 16:06

nemůžu tento telefon najít v katalogu mobilů, prosím pod jakým označením tam je?
Dollface
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hyppy 3. 10. 2007 16:16

ten certifikát už mám vytvořenej, ale nejde mi se zaregistrovat na symbian signed. když zadám email, tak mi to napíše toto- Your email has address has been rejected as we do not accept registrations from publicly available email domains (e.g. gmail, yahoo, hotmail etc). - a pak babo rad. jako podstatu chápu, ale nechápu, proč to nejde.je mozny ze to maj v tomto obdoby blokly a nejde se registrovat?
hyppy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cibo9 3. 10. 2007 16:28

Chystam sa kupit teda tento tel. 6120 classic . Ale rad by som keby mi niekto napisal , nech je tak dobry, ze ci 1 GB micro SD pametova karta ide svizne v tomto telefone. A ci 2 GB karta uz popripade nespomaluje telefon.. to je vsetko za odpoved dakujem , moc mi to ulahci kupovanie . a este poprosim znacku karty majitela .
Cibo9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod antenor 3. 10. 2007 16:45

2Cibo9: mám 4GB kartu a myslim že foun o moc rychlejší už bejt nemůže na to že je to symb
antenor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků