Nova Oskarta - jak probiha aktivace?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 30. 6. 2005 11:54

Zdravim, kdyz si poridim novou Oskartu tak je tam tech 500 uz prednabito a ja ji jenom prvnim hovorem odstartuju zivotnost nebo dostanu zvlast sim kartu a zvlast klasickej 500 kupon kterej musim rucne nabit? ... jde mi o to chci mit Oskartu jenom na prijem hovoru Oskar - Oskar takze staci aby tam bylo 0 Kc (nebo tam maximalne narvu 250 pre bankovni simku) a ten 500 kupon co by u toho byl bych normalne za 500 prodal kamosovi.

Kazdej mi rika ze to nejde ze tam je tech prvnich 500 uz prednabito, tak mi ale pak vysvetlete proc ted kazdej nabizi za 100Kc Oskarty kde je 0 Kc ale maj hezky cislo na prani 774 ... kdyz tech 500 tam je prednabitejch tak jaktoze prodavaj Oskarty s 0Kc kreditem?

snad chapete muj tok myslenek. :mrgreen:
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rakos(smazano) 30. 6. 2005 12:08

Pokud si koupíš Oskartu, je přednabitá kreditem v hodnotě 500,- Kč - není přiložen kupon. Kartu aktivuješ vytočením *77, kde si nastavíš češtinu.

Pokud Ti někdo nabízí kartu s lákavým číslem za 100,- Kč bez kreditu, znamená to, že ho provolal.
rakos(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mario 30. 6. 2005 17:45

Jestli chceš Oskara na příjem hovorů, tak si určitě pořiď tarif Odepiš! Když jako platbu předem pošleš přes bankomat částku 150Kč, nemusíš se o nic celý rok starat... A ani dobíjet každý půlrok kredit za min. 200Kč... Nehledě na to, že budeš mít za ten rok asi 480 volných minut do Oskara...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 30. 6. 2005 19:27

Mario: Diky za radu ale ja vsechny Oskarovi tarify znam dobre. Vec se ma takhle: Potencionalni pritulka bydli daleko a vyzaduje abych ji kazdej den volal. Ja mam krome me hlavni sim i "Oskartu 10Kc edice" takze bych ji rad volal za 11.9Kc/hod. proto ji chci koupit pouzitou Oskartu na prijem hovoru a sms ode mne. Ale nechci ji kupovat novou za 500 protoze ona tvrdosijne stoji na svem Goucku a nechce mit Oskara jako primary sim, takze skoda meho petikila. Takhle bych ji jenom jednou za 1/2 roku dobil 250 aby Oskarta nechcipla. ... Jo premejslel jsem ze ji koupim Odepis ale v tom pripade bych ji musel zablokovat odchozi hovory aby mi neprovolala kalhoty s kamoskama. A to by se zase urazila ze ma blokle hovory a ze ji neverim atd. ... Uz chapete? proto shanim pouzitou Oskartu protoze skoda 500 za novou.
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jeňýk 30. 6. 2005 19:55

... pouze pro příjem stačí dobíjet klidně jenom 1x za 13 měsíců :-) - i s propadlým kreditem lze totiž ještě přijímat hovory ;-)
Jo a i po těch 13 měsících (přesné datum zrušení karty najdeš pak v Samoobsluze :twisted:) Ti i případný propadlý "krédo" vrátěj :D
Jeňýk
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Majk 30. 6. 2005 20:04

Jo jo, mel sis koupit Go vanocku, mit 100% bonus a jeste nonstop prazdninovy vikendovy volani do ET za 25KC/vikend :-)
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 30. 6. 2005 20:12

2 Zvedavec - jo, tak to chapu... Ale neni lepsi ji rict, at si poridi Oskara sama, kdyz vyzaduje abys ji tolik volal? Nebo se dohodnete pul na pul, ne? Ses snad cesky chlap, ktery se nemuze nechat zdimat zenskou a vse ji platit...

Nebo Ti doporucuji ji dat tu desetikorunovou SIM s tim, ze bude volat ona Tobe, a alespon budes mit i pod dohledem jeji odchozi hovory - jestli treba nevola vic kamaradum nez Tobe :-))
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 30. 6. 2005 20:24

Jenyk: ja vim ze ma vydrz 13 mesicu ale dat ji propadlou Oskartu je trochu blby ne? ;-)
Majk: to se furt vic vyplati Oskar 11.9Kc/hod ne? s tvoji nabidkou bych ji mohl volat jen o vikendu.
Mario: Jasne ze po ni chci aby si koupila Oskara sama ale nechce a nechce. Mrska je tvrdohlava moc. :-( ... vzdyt prave ja ji to platit nechci, proto ji chci dat Oskartu jenom s nakym symbolickym kreditem a ne nabitou na 500. Vidis aby to bylo opacne abych ja ji dal moji bezlimitku to me nenapadlo ale to ne, to nepujde, jednak mam moji bezlimitku moc rad a nepustim ji z ruky a za druhe tam mam nabito cca 2000Kc a ona by mi to urcite provolala.
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mario 30. 6. 2005 23:34

2 Zvedavec: Vím moc dobře o čem mluvíš... Mě trvalo cca rok, než jsem přesvědčil mladou do Oskara - to víš, taky jsem měl bezlimitku, a platit za Oskara 2-3tis. měsíčně se mi vážně nechtělo... Já si ale pak pořídil na chvilku Mezi námi, a Odepiš jsem ji na prázdniny půjčil, tak ji to celkem přesvědčilo (úspora přes 1100Kč u cca 700SMS :-) Nakonec jsem to ale vyřešil Oskarovou "Nadupanou sadou" kterou jsem pak převedl na ní a po půl roce na Odepiš. Teď má už jen Oskara - Eurotel se jí nechtělo už dobíjet (pochopila výhody Inkasa+Po svém). Normálně bych na ní objednal tarif, zaplatil za ní ten litr, a kašlal bych na to... Ale snad něco vymyslíš - dočasná Oskarta je taky řešení, ale zas ty starosti...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radegast 1. 7. 2005 05:37

2Zvedavec1: Tak ji tu novou Oskartu za pětikilo kup, to snad uneseš ne? Jestli si myslíš, že těch 500,- bude maximum co do ni v budoucnu investuješ, jsi na omylu :pozor2 . Právě těch pětset bude kapka v moři. :D
radegast
Junior

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 1. 7. 2005 08:07

Mario: Diky za podporu. Tarif ji hned na zacatku kupovat nebudu, prece jenom tak dobre se jeste nezname, pak by nam to treba nevyslo, ja bych to musel pres operatora zablokovat, ona by se jeste vic nastvala atd. Sam pises ze tobe to trvalo rok presvedcovani. ... I kdy na druhou stranu ona rika ze s gouckem nevola, ze jenom pise sms. To bych ji mohl ten Odepis asi fakt koupit ale to presvedcovani aby s tim nevolala protoze minuta hovoru stoji pres 10Kc. Jeste to promyslim ale asi vyhraje Oskarta a nabiju ji tam symbolicky 250 (takovej kompromis)

radegast: Je pravda ze hned na zacatku bych to unesl (takhle jsem s ni provolal tenhle mesic uz asi 1500 takze bych ji ty Oskarty mohl koupit rovnou 3. to me se.e nejvic). Ale jak psal Mario vise. Jde o princip. Nemuzu ji prece namlsat na zacatku naseho vztahu na to abych ji jen tak koupil novou kartu s kreditem.
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rakos(smazano) 1. 7. 2005 08:08

Taky bych Ti doporučil spíš koupi nové karty.
Případně si ji - pokud bys ji kupoval v bazaru - dobře ověř.
Rozhodně dbej na to, aby Ti k ní dali "PUK1" a "heslo pro komunikaci s operátorem"...
Bez toho to nechtěj !
Mnohdy se stává, že si někdo koupí kartu (jako dobíjecí Oskartu) v bazaru a pak se zjistí, že je to kradená karta, která je už zablokovaná, odpojený paušál aj. !
Taky si nezapomeň ověřit, že Tvá přítelkyně má odblokovaný telefon...
rakos(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 1. 7. 2005 12:31

Rakos: Diky za dobre mirene rady, tohle samozrejme si ohlidam (aby mela PIN/PUK, PIN2/PUK2 + Oskar heslo) a aby nebyla nedobita vic jak 13 mesicu ... ale vidis s tim blokovanym telefonem to me nenapadlo a to se povazuju za PC + mobil znalce ... to se teda pekne stydim, diky chlape
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod radim 1. 7. 2005 13:47

Akorát furt nevím, proč jí chceš dobíjet 250 Kč, když tak chceš šetřit. Nabij ji přes sazku jen 200, ne? Jeden známý prodával použité oskarty s kreditem kilo až dvě. Kdybys měl zájem, zkusím se zeptat.
Jinak pokud přítulkyni moc dobře neznáš, paušál bych jí nedával. Jakmile zjistí, že může volat a psát, aniž by měla pořád nízký kredit (nechápu, jak někdo může mít na psaní Go), utrhne se z řetězu (od toho je paušál, aby zákazník nasypal více ze své kapsy do kapsy operátora). Oskarta je jistější. Aspoň ze začátku.
radim
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod volkanos 1. 7. 2005 14:40

Ty ženské jsou ale stejně lamy ... říká, že nevolá, ale jenom píše sms, tak newím proč nepřejít na oskara (třeba odepiš:o)))
A jinak jestli ma teda eurotel, tak si stáhni nějaký prográmek v jawě, třeba absolute SMS, kde ji můžeš na Erotel poslat zprávu za "pakatel" (0,06 Kč za zprávu :o)) Volky
volkanos
Kolemjdoucí

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků