SX1-System Error apod..

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nortonek 25. 11. 2005 16:43

Tak zkusit to rozhoně můžeš...těch 25MB snad není tak moc. :wink:
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 25. 11. 2005 16:48

Pravděpodobně ale stejně bude jediná možnost výměna desky.
oneill_sx1
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nortonek 25. 11. 2005 17:17

Nejspíš jo,ale možná je tam jenom špatnej kontakt.Kdysi dávno,když jsem dost nešetrně rozebral C35ku,tak taky normálně nenaskočila,ale když se kryty podržely u sebe,tak jela...
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 26. 11. 2005 10:32

Nortonek píše:Nejspíš jo,ale možná je tam jenom špatnej kontakt.Kdysi dávno,když jsem dost nešetrně rozebral C35ku,tak taky normálně nenaskočila,ale když se kryty podržely u sebe,tak jela...b/quote]


Přesně tak.. když se to drzi u sebe, tak to naskoci a nahlasi to ten System Error.. ale to jenom se zaplou nabijeckou.. protoze kdyz zapnu ten mobil normalne, tak se ozve zvuk jak pri vybite baterce a nic nenabehne, jenom to Siemens Mobile... Tak treba to nejak dotahnout a mohlo by to jet.. ale ja si nevim rady s tim prehratim FW, protoze ten ablik je do USB a programy jsou na COM port a me nejak nejde nainst.. ten emulator COM portu a ted mam trochu rozhasenej COMP a nejde mi nejet do spravce zarizeni takze budu preinstalovavat ale to asi nema vliv..
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 26. 11. 2005 11:15

Jeste sem si vzpomel, ze v te krabici je aji nejakej papir s cenovym navrhem opravy mobilu... ale ty ceny se mi zdaji nejak neuveritelne..!!

SIE MMI board (SX1) 3234 Kč (s DPH)
SIE Základní deska SX1 11070 Kč (??!!??) (s DPH)
L1 mechanická oprava 488 Kč
DO Dopravné 127 Kč
__________________________________________________

Celková hodnota opravy (s DPH) 14919 Kč


Co je to za ptákovinu?? Vzdyt je to nekolikrat drazsi nez ten mobil..!!
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nortonek 26. 11. 2005 18:10

Ty ceny jsou samozřejmě směšné,ale co se týká nezáruční opravy v servisu,tak jsou bohužel skutečné.Jinak na přehrání FW budeš potřebovat nejspíš driver k tomu USB kabelu.Je TADY.
Siemens C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Nortonek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 27. 11. 2005 15:06

Ted se mi stala takova haluzarna... Mobil sem zapnul.. samozdrejme sem ho zase pevne sviral aby vse pekne dolihalo a on mi nabehnul.. Tak trochu haluz.. ale pak sem trochu povolil a zase se to seklo a nic.. proste je tam nekde spatnej kontakt, ale ja nevim kde .. nevite kde by to mohlo byt? Jestli je to takovej ten hlavni slot mezi tame dvema deskama nebo neco jinyho..
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mirek6600 27. 11. 2005 21:41

To muze bejt studenak nekde treba pod flashi kde je nahranej frimware a kdyz to stisknes tak se to zpoji a funguje a jak to pustis tak se vypne nebo sekne.A nebo je nekde zlomena deska a nemusi to nejt ani vydet ale v servisu by to mneli zpravit a prelomenou cestu nahradi dratkem a kdyz to bude ta flash tak ji prohrejou horkovzdusnou pajkou a onen studenak zmizi a ten cin co delal ten studenak se zpoji a bude vse zas fungovat.A nebo to bude tema kontaktama mezi deskama ja jsem jeste sx1 nezpravoval.Ale kdyby se ti ji chtelo rozebrat a tak bys moch vyfotit nejlip digitalem a zbizka to zpojeni kde se dotyka jedna deska druhy a moch by ti poradit. :)
mirek6600
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 28. 11. 2005 16:03

Mrknu na to a pak ti to poslu.. jinak diky za zajem.. Ja to do servisu davat nechci ale mohl bych na to mrknout sam.. s elektronikou nejaky skusenosti mam (a proto taky studuju na elektru)..
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 28. 11. 2005 16:44

Poslal sme ti to mail.. tak na to mrkni.. Diky :D :D :D
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mirek6600 29. 11. 2005 00:05

No koukal jsi se pod to stineni(ti kryci plechy co zakrejvaj soucastky) jestli tam neni naka oxidace.Jinak ten konektor je ten co jsem si myslel takze jestli mas doma technickej lih a starej zubni kartacek ale ne hrubej nakej jemnej tak na nej nalij lih a pokus se vycistit co nejslip ten konektor co spojuje obe desky a nech vyprchat pote vycisti stejnym zpusobem vsechny ty odpurky a soucastky kolem nabijeciho konektoru z ty strany co se dotyka ctecka a i konektror uvnitr.A zkontroluj pokud si to neudelal kontakty baterie pinzetou do kazdyho toho kontaktu str jestli neni utrzenej.Jinak z tech fotek na mne ta deska dela dojem ze ten foun byl vytopenej a nekdo ho vycistil jelikoz ty zacernaly odpurky by nemely bejt zacernaly a mnely by bejt pekne hnedy a cerny ten cin kterym drzi na desce by mnel bejt lesklej(ne uplne) ale ne cernej.No zkus to co jsem ti tu napsal a dej vedet jakej byl uspech pokud sim se zapremejslet cim by to mohlo jeste bejt. :)
mirek6600
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 29. 11. 2005 15:07

Ok... ale ja si myslim ze tim konektorem mezi deskama to byt nemuze protoze s tim sem zkousel uz vsechno.. jeste by se ti mohla hodit jedna informace... kdyz se nejak ten mobil pekne silne stlaci tak se zapne, ale kdyz ho nestlacim, tak jenom zapipa jako kdyz je vybita baterka a nic se nerozsviti, ani klavesnice ani displei.. tak jak muze pipat kdyz se nezapne?? To je fakt divnej obil.. jinak s tim lihem to zkusim.. a uvidim. Mozna ze se ty zacernaly kontakty zacernaly jenom zdaji .. muze to byt fotkou.. nevim.. jinak diky a kdyztek se jeste ozvy.
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mirek6600 30. 11. 2005 01:10

No i kdyz ho ztlacis tak stejne nezapne tak aby se znej dalo treba zavolat nebo normalne nabehne jako kdyby mu nic nebylo.Pokud jo tak je to nakej studenak a ne kontakt jenomze kde :hm :hm
Na to by prisli v servisu nejlip si najit nakej servis kde ti zjisti zavadu a reknou ti predbeznou cenu.Akorat kdyz si to pak u nich nebude chtit nechat zpravit budou chtit tek 200-300 za diagnostiku zavady. :hm

Jinak zkus co jsem ti napsal,no jo no hold to ten tvuj kamos pekne dojebal.A ted mne neco napadlo mas v tom founu origo baterku.
mirek6600
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hostmir 30. 11. 2005 07:01

asi jo.. jak se to pozná?? A jakej to ma vliv?
Hostmir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mirek6600 1. 12. 2005 01:26

Pokud jsem pochopil tvuj dotaz tak studenak s pozna tak ze kdyz se ten foun nak stalci nebo zkrouti do urcite polohy tak je schopen normalniho provozu a jak se pusti tak zatuhne nebo se vypne.A to je pak na par hodin nez se pride na to kde ten studenak je ono projit nekolik desitek cesticek a soucastek na desce trva dost dlouho nez se pride na onu mrsku ktera to dela.Takze bych to prenechal servisu jak ti stim takhle asi moc neporadim jelikoz to muze bejt cokoliv na desce nejvic se my to zda na falshku telefonu ze ma pod sebou urvany naky prokov(zpojujici kulicku cinu od flash na desku) a stacilo by mozna ji jen prohrat ale treba se bude muset vymnenit.Jo jinak pokud si myslel jinak tak napis.Jinak studenej spoj muze delat dost problemu treba padani signalu,vypinani samovolny,rychle vybijeni baterie,nemoznost nabiti a jine problemy.
mirek6600
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků