LG G9 Spekulace

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ozzy1980 16. 2. 2020 15:00

No jo, 48MP, nebo 50MP to by sedělo. Věřím, že to tak bude. :oboze :oboze :oboze
Ozzy1980
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 17. 3. 2020 00:22

https://www.notebookcheck.net/Reports-c ... um=twitter

Tak to vypadá že G9 nakonec bude ale výši střední třída jak sem psal, z G serie už vlajková loď nebude.

G9 dostane S765G s 5G měl by to být první výši střední třída od LG s 5G.. Uvidíme co a jak.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod KevinTenSpravnej 17. 3. 2020 09:48

Já s tím nemám problém, protože zařazení do třídy dnes ovlivňuje více faktorů. Když někdo udělá telefon s MTK Hellio P30 a dá 100MP fotoaparát taky neznamená, že je to flagship...

Zažazení do třídy (pomyslné) dělá především chipset. A pokud bude 765, nemám s tím jediný problém. Výkon vyšší než Qualcomm 845, srovnatelný s 855.

Jen bych nerad přišel o RAM a úložiště. Líbilo by se mi 6/8GB + 128GB. Za víc si nejsem ochoten připlácet. Míň je zase až moc málo.

A hlavně víc než 4.000mah baterka!!!
A poslední věc, která je +must-have+ je OLED displej. A duální displej na přicvaknutí - +cvak+ a je z toho tablet. To by bylo fajn.
KevinTenSpravnej
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod panrt 23. 3. 2020 20:01

https://www.gsmarena.com/lg_g9_will_be_ ... -42182.php

Pár parametrů u G9, bude S765, 4000mAh baterie, oled displej, a cena 661euro.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod zumzumzum 24. 3. 2020 20:22

Chystané LG G9 Thinq nebude vlajkovou lodí značky.

Mobilní divize korejského giganta LG neprožívá zrovna ideální období, protože se jim v poslední době nedaří oslovit zákazníky svými modely telefonů. Zlaté časy velmi dobrých prodejů jsou pryč a tak firma sahá jako reakci ke změně strategie. Jedním z cílů se stala i kdysi vlajková řada „G“, která byla přetransformována tahem pera na vyšší střední třídu. Chystaný nováček v této sérii, LG G9 ThinQ, tak podle všeho bude vybaven jen procesorem Snapdragon 765G a displejem s FullHD+ rozlišením.

Chystané LG G9 ThinQ tak rozhodně nebude vlajkovou lodí značky, to bude vyhrazeno modelu LG V60 ThinQ 5G, který byl představen minulý měsíc. G9 by mělo následovat někdy na konci března a tvůrci podle dostupných zpráv zvolili variantu využití procesoru Snapdragon 765G. Ten je výrazně levnější než špičkový SD865 a podobný přístup už ostatně zvolila i konkurence jako ZTE Axon 11 5G nebo Nokia 8.3 5G. Podpora 5G sítí ale znamená, že se navzdory klasifikaci jako vyšší střední třídy nebude jednat o nic levného. Analytici očekávají cenu zhruba 700 dolarů, což mi přijde přestřelené. Že by právě zde byl jeden z problémů LG ?

Každopádně se na svět dostaly i nějaké odhady ohledně vybavení telefonu a podle všeho nepůjde o žádného drobečka. Odhadovaný 6,7-palcový až 6,9-palcový displej je pořádný macek (LG G8 mělo 6.1-palcový) a LG tímto krokem hodlá zaručit dostupnost velkého vlastního telefonu všude, protože na některé trhy se V60 nedostane. Jinak půjde o OLED displej s FullHD+ rozlišením a telefon by podle odhadů měl mít také čtveřici zadních fotoaparátů, 4000 mAh a 3.5 mm audio jack. No uvidíme jak se LG bude dařit s novou strategií.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod panrt 29. 3. 2020 14:49

LG G9 nebude, G série byla zrušena, nebude ani G9x ani G9s, už nebude G série, bude zcela nová série jaká se dozvíme v polovině tohoto roku, a podle nových úniku se dočkáme obnovy Chocolate verzi buď udělají pokračování nebo prvně vydají úpraveny model BL-40 New Chocolate

https://www.gsmarena.com/lg_bl40_new_ch ... s-2916.php který vyšel před téměř 11 lety.

-- 29. 3. 2020 15:00 --

https://www.concept-phones.com/lg/beaut ... long-limo/

Mohl by nějak takhle vypadat že jo.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod panrt 29. 3. 2020 16:14

Již jsme se dočkali prvních náznaků kolem nadcházející novinky LG G9. Měli jsme očekávat spíše mobil střední třídy než top model, ale nyní se objevují nové informace. Média z Jižní Koreje informují, že společnost LG zřejmě zrušila celou sérii LG G, takže nemáme vyhlížet LG G9 ThinQ, LG G10 ThinQ nebo LG G9X ThinQ.

Zástupci jihokorejské společnosti měli o situaci informovat domácí mobilní operátory s tím, že top modelem bude pro tuto chvíli LG V60 ThinQ. Zrušením série G ale nebudeme ochuzení o mobily, údajně LG uvede zcela novou řadu. Zatím je těžké odhadovat, do jaké kategorie zapadne, ale pravděpodobně bude cílit na střední třídu s podporou sítí páté generace.

Zdroj: dotekomanie.cz
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod zumzumzum 31. 3. 2020 12:05

Čekáte na LG G9 ThinQ? Marně. Místo něj prý dorazí prémiový produkt pro masy

Společnost LG donedávna představovala dva vlajkové smartphony ročně – na jaře řadu G, na podzim experimentální modely z řady V. Loni však byla tato tradice porušena, smartphony G8 ThinQ a V50 ThinQ byly představeny zároveň a letos se přímého nástupce dostal pouze druhý jmenovaný. Pokud dychtivě očekáváte přímého pokračovatele G8 ThinQ, musíme vás zklamat.

LG chystá návrat čokolád
Podle nejnovějších informací z Jižní Koreje se LG rozhodlo řadu G zcela zrušit a namísto ní připravuje nový prémiový produkt určený pro masy. Korejská firma zřejmě bude chtít přijít se zařízením se zajímavým poměrem cena/výkon a originálním designem; hovoří se dokonce o oživení značky Chocolate, která přinesla několik signifikantních zařízení před nástupcem smartphonů.

Chystaný telefon nové řady má disponovat 5G konektivitou, kterou patrně dodá čipset Qualcomm Snapdragon 765G; to je jedna z položek, která by mohla učinit chystané zařízení dostupnějším. Telefon údajně dorazí někdy v květnu, byť kvůli pandemii COVID-19 může dojít k jeho odložení.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků