Xiaomi MI 9T popř. MI 9 T Pro vs. Xiaomi Redmi Note 8

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jrk1 9. 11. 2019 15:49

A70 nema kryt pribaleny?
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod stm01 9. 11. 2019 17:35

Kryt v balení, velmi opomíjená a zároveň jedna z velkých výhod u Xiaomi obzvlášť v současné době celoskleněných/plastových telefonů. To samozřejmě odpůrci Xiaomi rádi nepřiznávají. Jinak kolega si A70 asi před měsícem pořídil. Vypadá dobře a jemu plně dostačuje. Jen mě překvapuje ta nabíječka s USBC. Jinak standafr už dlouhodobě ukazuje absolutní nezaujatost a nadhled při posuzování výrobců, asi tak že férovka všem jen některým víc. Jak už jsem jednou psal, ať A70 dobře a dlouho slouží. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nick Cave 9. 11. 2019 17:38

Kryty do balení přidává nejen Xiaomi... ale je to jako s přibalenými sluchátky, většina si stejně koupí ,,hezčí'' kryt dle svého výběru
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stm01 9. 11. 2019 17:45

Tak to dělá pomalu každý, ale po vybalení telefonu má hned o jednu starost míň když ho dá do krytu, než ten který musí oběhat obchody nebo okouknout eshopy a čekat až dorazí a za trojnásobek ceny i více. Než mě do dvou tří měsíců obal omrzí, tak už jsou na cestě další z Ali bebo eBay za pár korun. Koneckonců často člověk čte zkušenosti lidí, jak si telefon rozbili než ho ochránili. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jrk1 9. 11. 2019 18:02

Nick Cave píše:Kryty do balení přidává nejen Xiaomi... ale je to jako s přibalenými sluchátky, většina si stejně koupí ,,hezčí'' kryt dle svého výběru

Pridavany kryt k tlf. xiaomi je naprosto vyhovujici, netreba shanet jine ptakoviny.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 11. 2019 18:33

Ano, obrovská výhoda proti konkurenci za 130 korun. Zatím všechny kryty co jsem našel v balení nestály za nic. Jediný kryt co mi trochu dává smysl je ten u mi9t.stm01 za poslední dva roky jsem měl telefony pěti různých značek, mě z nějakého značkařství nebo zaujatosti podezřívat nemusíš.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 9. 11. 2019 18:39

mě se třeba vůbec nelíbí ty průhledné kryty, je sice dobře, že jsou v balení, jak píše stm01 ale vydržel bych s ním jenom než objednám jiný
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jrk1 9. 11. 2019 18:50

Manzelka pouziva uz pres rok origos kryt na RN 5 a Ok, telefon pri castych padech vydrzel, kryt po roku uz neni "čirý" jak byval, tak ma objednany jiny z ali.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 11. 2019 18:55

Nick Cave píše:mě se třeba vůbec nelíbí ty průhledné kryty, je sice dobře, že jsou v balení, jak píše stm01 ale vydržel bych s ním jenom než objednám jiný

Ten Nillkin je můj první čirý co je použitelný. Je to něco mezi odolným Spigenem a takovím tím ultra thin 0.3mm co bývá v balení, což je takový bonus nebonus. Většinou je to spíš k *****... í.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinMartin82 12. 11. 2019 16:28

Dobré úterní odpoledne, je 12.11.2019 a mě dnes, dle předpokladů a všeho s vámi dořešeného a vyjasněného, dovezl kurýr České pošty můj objednaný nový telefon SAMSUNG GALAXY A70 v krásné černé barvě!!!!!

Jdu se na to vrhnout, jdu ho nastavit, doufám a věřím, že zvládnu vše sám, všechny mé spjení s Googlem, googledisc, emaily, bankovní apliakce asi do 5ti bank, mapy, synchronizaci s telefon přžedešlým S Note poznáky) a další a další. Hned nyní si uvědomuji, že je dobře, že jsem vybral jednodušší nadstavbu než se teď začít prát s MIUMUIU atd :-)))) od jinných značek...

NAtěšeený...jdu na to..

A propos, nepísnul by mi někdo odkaz na nějaký vhodný kryt na A70? V balení z Datartu neení fakt nic... mrknu pak na Alliexpress nebo kam byste koukali a objednávali Vy?

Díky a zatím!!!! Martin.
MartinMartin82
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 12. 11. 2019 18:55

no já nevím, ale teď před vánoci půjde zásilka z Ali docela dlouho, ne?
Já objednával kryt (na tablet) s dopravou zdarma 18.10 a dneska přišel
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod standavfr 12. 11. 2019 19:27

Nillkin nature TPU
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinMartin82 13. 11. 2019 14:04

Děkuji za radu, opět a znovu! Kryt je vybraný, nyní sháním a koukám, kde ho koupím. Je to ten Nillkin nature TPU. Kukal jsem dnes v Datartu v Hostivaři a 299 Kč, když jinde je od 139 Kč. Tak chci juknout, kde bych ho koupil "po cestě" Praha 10, 2, 3 a už jen z principu za nižší peníz.

Opět dotaz, mohu kamarádi:-), předem díky... Vím, že potřebuji více nabíječek, domů tak 2 a do kanceláře alespoň 1. Tj. dvě musím, resp. chci dokoupit. Otázka, jak moc je důležité koupit a nabíjet originální nabíječkou? Popř. mohu koupit výkonnější nabíječku nebo tím odrovnám mobil? A zase doporučení na něco konkrétního??? Mooooc děkuji...

A ještě jen dodám... včera večer, cca od 20 do 22h... první otevření, vybalení, nastartování a ... musím říci, že D Ě K U J I, za všechny vaše rady, protože ...zaprvé, velké pádlo to vůbec není..už dnes si říkám, že bych klidně v ruce držel i větší mobil (udělal jsem i fotku, jak je v mé ruce "velký", ale fakt není, jen není fotku kam tady umístit:-))))
A pak zadruhé a to je o parník důležitější...včera jsem přesně pochopil co jsou v dnešní době nadstavby. A synchronizace mého cca 4letéhno Samsung Galaxy Note asi 3 nebo 4, to je jedno, s novým Samsungem A70 byla bomba, šlo to samo, i blbce jako mě, to navádělo a udělal jsem včera dobrých 90% nastavení. Dnes už bych mohl i telefon používat, jen ještě nechci, kvůli alespoň základnímu krytu. Z eBay objednám s tím, a to díky za radu, že to bude před Vánocemi prostě trvat asi dlouho, ale mobil bude chráněný již nyní.

Dnes mi kamarád říkal, že plošně zlevnili Honor 20 Pro, to jsem prve chtěl také, ale stále jsem vděčný za pečlivý výběr a diskuzi zde s vámi za svůj nový S.A70!

Jo, jen technická, to je pravda a asi chyba na mé straně, při odemykání obličejem, ok, super, ihned no problem. Při odemykání otiskem palce mé pravé ruky mi to nejde vždy hned napoprvé, dokonce dnes třeba až na 3. i 4 pokus. Nebyla by rada, jak toto vylepšit či prostě mám blbý palec:-)))

Pěkný den a mějte se faaajn všichni!!!! Martin.
MartinMartin82
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 11. 2019 14:13

Naskenuj si jeden palec dvakrát, zlepší to reakci čtačky a musíš ho umístit přesně, je to o zvyku. Nabíječku si kup s certifikací Qualcomm snapdragon Quick charge 3.0. I když budeš mít výkonnější tak telefon stejně rychleji nenabiješ, ale ani mu nic neuděláš. Hlavně nekupuj nějaký levnoty z číny.Pouzdro jsem kupoval na huramobil s platbou předem a pošta vyšla asi na 50.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lexx 13. 11. 2019 14:45

Já dneska zjistil, že cena Xiaomi MI 9T 6/128GB klesla pod 7500 Kč, takže taky kupuju (Black Friday na Smarty.cz https://www.smarty.cz/Xiaomi-Mi-9T-6GB- ... rne-p47123 - just sayin', kdyby někdo nevěděl).
Lexx
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků