Iphone - huawei - samsung

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jerabinkaaaaa 29. 9. 2019 19:21

ahoj,

chtěla bych poprosit ty znalejší o to, jaký telefon pořídit. Telefon chci využívat převážně k focení, pak k běžným aplikacím jako je hudba, messenger, rádio, facebook, instagram. Ráda bych, aby vydržel nějakou dobu, nesekal se, nebyl kazový. Zatím, co jsem měla možnost srovnat, tak se mi moc líbí fotky z iphonů, ale úplně za ně nechci a nemůžu dávat více než 20 tis, ale u starších modelů nevím, jak to bude s aktualizacemi a zda se mi je kupovat vyplatí. U huawei, který jsem už předtím měla, ale levnější, se zase bojím, že bude kazové a že nebude mít brzo podporu, ale zase vyhrožuje se tím už dlouho. Navíc mi přijde, že fotky po nějaké době upadají na kvalitě. Samsungy mi nejsou vůbec sympatické. Ale moc ráda si nechám poradit. Budu moc vděčná za každou radu.
jerabinkaaaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 9. 2019 19:31

Huawei P30 - v té ceně nej fotoaparát a podpora taky bude
anebo Huawei P30 Pro z Max-shopu
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jerabinkaaaaa 29. 9. 2019 19:42

a nebude se huawei sekat
jerabinkaaaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lokomot1 29. 9. 2019 19:55

Tak dnešní telefony už problémy se sekáním víceméně nemají, pokud se nejedná o ty opravdu nejlacinější kusy na trhu. A to Huawei p30 není. Ten je z toho nejlepšího co Huawei nabízí.

Jinak Samsng, Huawei i iPhone fotí všechny dobře. Pokud se bavíme o dražších kouscích.
A jedna taková poznámka. Kdyby telefon měl být Samsung, řekněme nějaký S10, řada A nebo Note, vyplatí kupovat v akcích, které pravidelně bývají, jako samsung cashback, dny marianne atd. Kde jdou ceny hodně dolů (pokud se bavíme o cz distribuci- pro rýpaly)
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 29. 9. 2019 20:22

Co si budeme povídat, telefon co vydrží dlouhou dobu co se týká aktualizací a nebude se sekat je právě iPhone a Huawei tohle aktuálně jako jedinej z těch tří nesplňuje. Neřeším teď funkce, design atp.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 9. 2019 20:24

jerabinkaaaaa píše:a nebude se huawei sekat

samozřejmě je potřeba se o smartfon dobře starat, neinstalovat zbytečné aplikace, nepoužívané apky od Google a z nadstavby EMUI deaktivovat, jednou za čas použít např. SD Maid Pro ap.
mám 2r smartphone z nižší cenové kategorie cca 4tis. a za celou dobu se nesekl ani jednou
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lokomot1 29. 9. 2019 20:39

Tak teď jsi ji musel teda vystrašit:-D
Heleď, děcko má p20, a to tam má fakt neskutečně kravin. Nic se tam neoinstalovávalo atd, a stejně jede krásně plynule. A ještě to má super baterii mimochodem, kam se hrabe můj S10e, grrrr.
Ale jasně, chápu, že u levnějších pomalejších zařízení už to problém být může
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 9. 2019 20:49

tak já mám Motorolu s čistým androidem, takže žádné sekání ani lagování se nekoná, všechno po celou dobu krásně plynulé, jak je u jejich smartphonu obvyklé
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hurec 29. 9. 2019 21:26

Nekvetsi sranda je , jak nekdo s androidem za 3tisice dokaze hejtovat androida , ze se seka. Ta doba je jiz 7roku pryc a mobily byvale vlajky se fakt nesekaji.
hurec
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků