Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 9. 2019 22:02

pokud máš internetové bankovnictví, tak dobiješ přes aplikaci, lze nastavit na jeden klik
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 9. 2019 06:26

Dobiješ 2x měsíčně na záchodě. Třeba to v práci lze zařídit, že máš mobil u sebe a cca. mezi 16-18 nebo 17-19 si odběhneš. Pokud tedy nesmíš být na mobilu. Pokud můžeš, tak není problém. Lze platební kartu v appce Kaktusu nastavit tak, že dobiješ na 5x kliknutí do displeje. Nebo ti dobije někdo z kamarádů/přátel/rodiny i bez přihlášení do webové samoobsluhy Kaktusu. To je ale na víc kliknutí. Jinak to nejde. Info o dobíječce chodí na Androidu v notifikaci, nebo e-mailem z webu (info na 1. straně v 1. příspěvku) nebo zde na fóru v jiném postu o dobíječkách ti opět příjde mail, pokud to téma budeš mít nastavené v sledování. Propásnout HD tak ani nejde!
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 6. 9. 2019 08:16

dala67 píše:Teď jsem dostal od Kaktusu info, že samoobnovovací balíčky není možné na volání dokupovat. Je možné dokupovat jen jednorázové balíčky. Pokud někdo má od Kaktusu jen volání, jakým způsobem využíváte dobíjecí termíny ? Nebo vůbec nikdo nemá obnovovací balíčky a všichni mají jednorázové a dobíjecí dny se 100% vůbec nikdo nevyužívá ?

Dobijeci terminy jsou 2x v mesici a tak neni takovy problem to skloubit s obema typy balicku na volani. Daleko vetsi svobodu a flexibilitu mas ale s jednorazovymi.
ze.us
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dala67 6. 9. 2019 21:39

Ale u jednorázových se nepřevádí neprovolané minuty, nebo ano?
dala67
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 9. 2019 06:06

Převádí.
anonymni

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 9. 2019 07:11

Převádí se u všech balíčků jednorázových i samoobnovujících. U minut/sms je u jednorázových výhoda v tom že může člověk na utrácení bonusu nakupit "do foroty" největší balíčky klidně i několik ale pak si to musí hlídat aby max. do 30 dní vždy prodlužoval dalším jednorázovým klidně i nejmenším balíčkem. Vše se převádí ale vždycky "musí být kam zbylé jednotky přenést".
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dala67 7. 9. 2019 11:57

Ok, ale nakoupení jednotek volání "do foroty" (vlastně koupení dalšího balíčku ) bych mohl i u samoobnovovacího balíčku ne? Tam bych jen nemusel zbytečně myslet na nějaký datum.
dala67
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 7. 9. 2019 12:03

Nemohl, to jde jen u dat.
ze.us
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 9. 2019 13:12

A navíc u samoobnovovacích balíčků nelze kombinovat různě velké balíčky. U samoobnovovacích jde kupit jen u dat a to formou dokoupených extra dat (bez sociálek). Proto jsem u předchozího příspěvku uvedl u jednorázových pro volání/SMS. U volání/SMS se samoobnovující balíček chová tak že po spotřebování jednotek a/nebo max po 30 dnech (podle toho co nastane dříve) se znovu z kreditu koupí ten samý balíček zase na 30 dní. Nelze samoobnovující kupit do foroty a kombinovat různé velikosti. Jedině deaktivovat obnovení a pak po provolání nebo uplynutí 30 dní koupit jiný. Proto tvrdím že pro volání a SMS jsou variabilnější jednorázové akorát si člověk musí pohlídat do 30 dní aktivovat další aby se měly nakupené jednotky kam převést.
-edit- jestli si rozumíme kupit jsem myslel několikanásobné koupení balíčku. U minut/SMS jde pro jednorázové a u dat jde u samoobnovovacích.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dala67 7. 9. 2019 14:34

u samoobnovovacích balíčků nelze kombinovat různě velké balíčky.....
To mi je jasné, ale mě nejde o kombinaci různě velkých balíčků. Mě šlo o to, jestli když si nastavím samoobnovující balíček o určité velikosti, tak si tuto samou velikost balíčku nakoupit v dobiječce do zásoby a systém po skončení platnosti balíčku si nahodí nový a neprovolané minuty přidá k těm novým. Měl jsem za to, že se volání u kaktusu řídí stejnými pravidly jako u dat, ale asi se mýlím. V tom případě dobiječky pro samoobnovující balíčky pro volání nemají smysl.
dala67
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 8. 9. 2019 07:12

U samoobnovovacích i u jednorázových se převádí nespotřebované jednotky do dalších. Ale u samoobnovovacích balíčků pro volání nebo SMS nemůžeš koupit žádný "navíc" byť jen 2x. Pokud máš aktivní balíček treba 200 minut a pak dobiješ v dobiječce a už nemáš úvodní bonus který platí rok od aktivace SIM tak nový bonus platí 30 dní od dobití a během těch 30 dní se ti strhne další samoobnovující (i z bonusu) pokud předchozí balíček provoláš nebo po 30 dnech daného balíčku. Nebo si z bonusu můžeš koupit extra data pro samoobnovující datový (aby nepropadl).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dala67 8. 9. 2019 09:26

Ok, už mi fo začíná být jasné. Asi mi to trochu komplikuje samotnej kaktus, protože má u zapnutého samoobnovujícího balíčku na volání i aktivní záložku jednotky, kde si mohu koupit další stejnou velikost balíčku minut, jakou jsem si na počátku spuštění samoobnovovacího balíčku nastavil. Pokud se tedy nedá dokupovat do foroty, tak by tento dokup jednotek neměl být u samoobnovovacího balíčku aktivní a bylo by to jasné. Takto to vypadá dost zmateně.
dala67
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 8. 9. 2019 20:19

No vidíš z toho bych byl taky zmatenej jak lesní včela. Tak můžeš zkusit po dobíječce nakoupit další SB jestli ti to půjde.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zluka 10. 9. 2019 15:27

Kdysi jsem měla Kaktus, pak jsem přešla na neomezený tarif a teď bych chtěla pořídit Kaktus dětem kvůli datům, volání prakticky nepotřebují. Je to stále tak, že se objedná sim zdarma, nabije se v happy day a pak se aktivuje samoobnovovací balíček 80 MB dat a za bonus se k tomu dokoupí data navíc?
zluka
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 9. 2019 15:32

Na můj screen na straně 374 ses nedívala?
Ceny za obnov. balíčky jsou zde: https://www.mujkaktus.cz/homepage v jednom jediném zeleném pruhu na žluté stránce.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků