Huawei Mate 20 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krokodeel 29. 6. 2019 16:08

Tak je to tu, křivdil jsem jim, už stahuju
Přílohy
Screenshot_20190629_170826.jpg
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 09freds 6. 8. 2019 21:38

Ahoj, mám dotaz ohledně displeje telefonu Huawei mate 20 PRO. Zakoupil jsem nedávno tento telefon v české distribuci u CZC a náhodně jsem zjistil, že můj telefon má displej HD+ o rozlišení 1080x2340 místo oficiálně uvedeného rozlišení 1440x3120. Toto vyšší rozlišení je uváděno jak v popisu telefonu u prodejce, v recenzích i v oficiálních udajich Huawei. Rovněž v telefonu v "systému" je uvedeno rozlišení 1440x 3120. Naproti tomu apky Antutu,CPU-Z ukazuji rozlišení 1080x2340. Co je pravda a co s tím.
Kdyby AnTuTu uvaděl pravdivé údaje tak se jedná o klamaní zákazníka, ne? Není tu nějaký majitel tohoto telefonu, který zkusí zjistit jaký displej má ve svém telefonu?
Děkuji za případné názory.
09freds
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 6. 8. 2019 21:45

Nemas tam pusteny chytry rezim displeje, ktery prepina rozliseni dle potreby pro setreni baterie?
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 09freds 6. 8. 2019 22:28

Je to tak,byl zapnutý. S přepínáním rozlišení jsem se setkal poprvé tak mne to nenapadlo. Dík.
09freds
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 6. 8. 2019 22:36

Tak supr, hlavne, ze je to v poradku :)
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kultus 8. 8. 2019 15:39

Nepouziva nekdo Mate 20 pro s Gear S3 nebo Galaxy watch? Jestli vse funguje jak ma. Nekde jsem cetl, ze jsou nektere funkce hodinek pri pripojeni s NEsamsung telefonem omezene. Diky.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Carllos VoIP 8. 8. 2019 16:18

Používám jak s Gear tak Galaxy Watch bez problémů, pravdou je, že sportovní funkce nepoužívám, mám je primárně na notifikace + občasné volání.
iPhone 12 Pro Max, AW 5
Carllos VoIP
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 13. 8. 2019 22:29

Ja pouzivam s Garminem, vse bez problemu. Otazka na ne sice nebyla, ale musel by to blokovat teda Tamtung
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kultus 14. 8. 2019 06:49

Diky chlapci, uz jsem ho stejne koupil, za ty prachy vyborna koupe, kdyz si vemu kolik stoji S10+, ten cenovy rozdil je proste neobhajitelny, ikdyz jsem chtel puvodne spis S10. Geary S3 funguji, zatim vse co pouzivam jede jak ma. Tak to snad jeste nekomu pomuze.

Jinak Mate 20 Pro: krasny displej, plynule autom.nastaveni jasu (plynulejsi nez u samsungu), notif.dioda! v dnesni dobe, supr fotak a ocekavam i vybornou vydrz. Zatim mu nedam vydechnout a navic si to prvni dny seda. To rychlonabijeni je neskutecne, telefon muzete vyzdimat a behem treba 15-20min mam zase polovinu baterie nabitou. Ctecka neni tak rychla a je treba prst vic pritlacit na displej, ale je mnohem spolehlivejsi nez klasika u S7e kde otisk casto nebral ikdyz jsem mel oba palce naskenovane 2x. To uz je ale pase, protoze pouzivam face unlock a to je uplne nekde jinde. Telefon je celkove strasne rychly a svizny i po nainstalovani vseho zpatky, u samsungu sedme generace byly nejake mensi prodlevy uz i pri otevirani, SMS, kontaktu, dialeru atp. a to uz ten samsung neni zadne orezavatko. Oproti ostatnim telefonum stejne tridy a velikosti je uzsi a lepe se tak drzi, navic modra(zelena) varianta oproti beznemu sklu mene klouze a neni na ni tolik otisku. Mensi nevyhoda vsech tech vetsich telefonu je vetsi vaha a teziste posunute o neco vys, coz dava prilezitost k padu. Stereo mne uplne nepresvedcilo, ale stejne jako slabsi nataceni videa jsem o tom vedel z recenzi. Na druhou stranu to vyvazuje foceni. Detail, ktery se da predevsim za dobreho osvetleni dostat z toho 40Mpx snimace pri foceni na plne rozliseni mne nekdy fakt dostava. Sirokac sice prumer, ale kdo foti krajinky-architekturu tak vi, ze je nekdy neocenitelny. Vyborny a univerzalni 3x zoom (2x zoom u samsungu je malo a 5x u P30 pro mi uz prijde pro bezne vyuziti az moc). Zatim prevlada velika spokojenost.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 15. 8. 2019 13:49

Huawei Mate 20 Pro obdrží v Září aktualizaci EMUI 10
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod krokodeel 15. 8. 2019 19:58

kultus: vitej do klubu spokojenych, at slouzi :)
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cartee 16. 8. 2019 09:07

přesně jak kultus píše, všechno super.. já přešel asi před 4 dny z mate10 pro, kterou jsem dal manželce, a musím říct že jsem rád že jsem to udělal.. pokrok je znát oproti starší verzi na kterou jsem taky nedal dopustit, ale chtěl jsem si udělat radost.. všechno jede jak má, nic se neseká atd.. parádní stroj :-)
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 16. 8. 2019 09:13

Udelal jsem to presne taky tak, pritule ma po me Mate10Pro, ktery jsem mel rok a byl jsem s nim spokojeny, ale 20 je zase jinde. A ona se bala, ze je to moc velky a ze to nepotrebuje a bla bla, a jak si chrochta :)
krokodeel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cartee 16. 8. 2019 09:34

přesně jako moje :-D měla p20 lite a prej desítka je velká že si nezvykne a teď by menší nechtěla :-D:-D:-D
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 16. 8. 2019 10:00

dik chlapci...furt jsem premyslel Mate 20 Pro/Lg V40/Lg G8s a kdyby nahodou v akci S10. Kdyby nebylo osekaneho cachbacku na N10 pri odkupu neNote telefonu spíš bych mel toho nouta ale vubec nelituji. Po tolika samsungach je to prijemna zmena, tim ale nechci rict ze by byl v necem vyslovene horsi, tedy momentalne krome ceny :D ta moje S7e nechce pry moc veliky a ze si ho mam prodat...

Ale jine jsem chtel, od jednoho velice ochotneho clena fora mam jednoduchy navod jak a co nastavit co se tyce casto probiraneho managementu aplikaci/baterie tak az se na to dostanu vse nastavim. Akorat mi nejde do hlavy jak to ten telefon menedzuje, kdyz spim tak telefon skoro nic nezere, ale jak ho mam pres den v kapse zere o dost vic ikdyz ho nepouzivam. Zapina se na noc nejaky jiny rezim? Par mensich wake-upu tam mam ale to i pres noc a neni to nic dramatickeho, presto pres den zere pri necinosti vic. Nema nekdo nejaky tip co s tim? Baterie zatim drzi, ted jsem na nej jel dva dni s SOT 6.5h presto bych byl radeji kdyby zral v idle mene. A jeste jeden dotaz, mam nastaveno Wifi+ aby se wifi a celular prepinali automaticky presto je wifi v zobrazeni spotreby energie vedena jako zapnuta a nevim jestli to takhle neco zere nebo ne. Mam z firmy 10GB internet tak mne spotreba dat netrapi a radeji vypnu wifinu a zapnu ji az budu doma na gauci vymenou za delsi vydrz. Pomuze to nebo je ta wifina jen vedena jako zapnuta ake veskutecnosti nic nezere? Predem dik snad tu bude vic zivo jako doted ;)
kultus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků