Samsung Galaxy A50 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Franta_Sala 8. 5. 2019 13:37

Nick Cave píše:Samsung vydal update pro Galaxy A50. Přináší vylepšení čtečky a nové funkce
https://samsungmania.mobilmania.cz/clan ... -a-1344953

Je to tady :tleskani
Franta_Sala
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pablomino 8. 5. 2019 14:38

Od 25 brezna, kdy jsem pristroj zakoupil, je to jiz druha aktualizace. Po prvni se dramaticky zlepsila prace se cteckou otisku prstu, druhou zrovna instaluji tak uvidime...
Vypada to ze na nas inzenyri ze Samsungu zatim neprdi...
pablomino
Junior

Odeslat příspěvekod vipaleus 9. 5. 2019 17:45

Prosím vás jak a kde si ve zprávách při komunikaci upravím barevně-tvarově ty bubliny odchozí-příchozí. Děkuji za odpovědi.
pablomino - prosím tě co zlepšila ta druhá aktualizace? Díky za odpověď
vipaleus
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 5. 2019 19:46

Neupravis, na to by jsi musel mit jinou aplikaci na zpravy, treba Textra (a dalsi jine na Google Play), kde si upravis co chces, tvar bubliny, barvu atd. V defaultni aplikaci na zpravy tohle opravdu ne.
uiqjirka
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pablomino 11. 5. 2019 21:23

vipaleus píše:Prosím vás jak a kde si ve zprávách při komunikaci upravím barevně-tvarově ty bubliny odchozí-příchozí. Děkuji za odpovědi.
pablomino - prosím tě co zlepšila ta druhá aktualizace? Díky za odpověď

Objektivne receno vylepsila trosku nastaveni rozliseni a pomeru stran fotoaparatu a jeste o kousek zrychlila a zpresnila praci ctecky otisku prstu. Ted, pokud se podari trefit prstem ctecku napoprve, pristroj se odemyka temer okamzite. Poznal jsem to treba i pri platbe NFC chipem, kdy je nutno autorizovat platbu otiskem, pred aktualizaci trvalo overeni otisku vice nez vterinu, ted je provedeno okamzite. Za mne davam Samsungu palec nahoru, duvod proc jsem uz nechtel kupovat zadneho dalsiho cinana spocival mimo jine prave v tom, ze na klienta vyrobci z Ciny zvysoka kaslou. Naslibuji hory doly a aktualizaci se nedockate, z vlajkove lodi je za tri mesice vybehovy typ a zakaznika at klidne treba vezme cert. Samsung ukazuje ze prece jen peci o zakazniky venuje mnohem vice pozornosti nez vyse zminovani soudruzi z Ciny.
pablomino
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 12. 5. 2019 08:15

Samsung se opravdu pekne stara napric vsemi modely a za ty leta podporu vyrazne zlepsil.
uiqjirka
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nick Cave 12. 5. 2019 20:08

Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KeramB 12. 5. 2019 20:25

Tak i já mám tento zázrak a max. spokojenost
KeramB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 13. 5. 2019 02:41

Dobrej kousek to se samsungu povedlo.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 13. 5. 2019 11:30

Recenze Samsung Galaxy A50: k dokonalosti už jen krůček
https://www.mobilizujeme.cz/clanky/sams ... 50-recenze
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pablomino 15. 5. 2019 10:10

Ja uz recenzim prodejcu ci jinych "specialistu" neverim tak jako kdysi. V pripade Galaxy A50 jeden recenzent fotak hani druhy chvali, jeden odsuzuje system za lagy druhemu se rychlost zase libi a vsichni nadavaji na ctecku otisku prstu atd atd. Priklad za vsechny: Mel jsem moznost porovnat A50 s RedmiNote 7, o kterem spousta recenzentu peje chvalu jak dobre foti, ale kdyz mate moznost sami srovnavat, zjistite ze rozdil neni az tak markantni jak by navadel rozdil v rozliseni. Rekl bych ze je dokonce minimalni, u nataceni videa je ale situace jina, tam kraluje Xiaomi. Na druhou stranu je nutne podotknout ze kdyz jsem tyto dva pristroje polozil na stul vedle sebe a zapnul, prvni co mne napadlo je jak obrovsky rozdil mezi obema displeji je! IPS panel RN7 se S-Amoled A50 neda srovnat, oproti konkurentovi vypada jako chudy pribuzny, jak co se tyce jasu tak i podani barev. Dale tolik diskutovana ctecka otisku v displeji, ja jsem nikdy nebyl schopen pochopit logiku podle ktere vyrobci presunuli snimace na zadni stranu pristroju, z ergonomickeho uhlu pohledu tohle je to uplne nejhorsi reseni. Proto jsem se na ctecku v displeji velmi tesil, nejdrive jsem z ni byl vsak velmi zklaman, prace s ni byl opravdovy horor avsak uplynulo cca 6 tydnu a po dvou aktualizacich Samsungu jiz nemam ke ctecce otisku zadnych vyhrad. Jiz neni pravdou ze pristroj se odemyka otiskem 2 vteriny nebo ze je treba na senzor prst pritlacit silou, jenze tyhle stare informace v recenzich mnohdy zustavaji a nikdo je neuvede na pravou miru.
Zkratka podle mne je Galaxy A50 velmi dobre vyvazeny smartphone jak co se vykonu tak i vybavy tyka, na rozdil treba od RedmiNote 7 ktery sice disponuje o kousek lepsi kamerou, avsak na druhou stranu ma prilis mnoho kompromisu se kterymi bych se osobne srovnaval velmi tezko.
pablomino
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 5. 2019 08:31

Samsung Galaxy A50 - aktualizace vylepšuje bezpečnost, fotoaparát a Wi-Fi
https://www.mojandroid.sk/samsung-galax ... ezpecnost/
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pablomino 17. 5. 2019 22:06

Vyborne, uz se tesime!
pablomino
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 18. 5. 2019 10:47

Nyní akce na czc.cz při zadání kodu: STEJK500 při koupi Galaxy A50 dostanete slevu 500Kč dolů
Platí do 31.5.2019
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pablomino 22. 5. 2019 10:29

Galaxy A50 je mozne "naucit" nahravani videa v rozliseni 4K. Staci pouzit aplikaci Open Camera z Obchodu Play a rozliseni si tam nastavit. Nemam to jeste plne otestovano ale funguje to! Doporucuji ponechat prednastaveny format vystupu videa.
pablomino
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků