T-mobile a nefunkční balíčky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dušan2 4. 1. 2019 10:26

Ahoj vespolek.
Cca měsíc mám předělaný tarif z neomezenky na neomezené volání s 500 mb dat, k tomu balíček neomezené sms a ještě balíček 2 gb . Když mě před asi třemi týdny došlo 500 mb a měl se spustit 2gb balíček, tak se nespustil, po několika hovorech s operátorem mě řekli že le to globální problém, že se jim balíčky nespouští a že to bude brzo opět fungovat. Nakones mě dali jako kompenzaci 1.2 gb který mě včera došel a opět po staru, musel jsem volat a oni opět to samé, že mají globální výpadek a že to nefunguje hodně lidem, když jsem říkal že to samé bylo tři týdny naspět, tak prý je to ještě ten samý problém, ale dostal jsem kompenzaci v datech hned na první volání.
Zajímá mě, jestli je toto normální, nebo mám opravdu smůlu, když mám nový tarif tak jsem se trefil do velkého problému?
Je otravné volat nejméně jednou za měsíc že je něco špatně. Dokud jsem měl neomezenku klasickou tak problém alespoň takový nebyl :-(
OnePlus 9 Pro 12/256
Dušan2
Junior

Odeslat příspěvekod polda 4. 1. 2019 11:07

U TMO ? Nějaký fejk? Neni to spíš virtuál?
polda
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dušan2 4. 1. 2019 11:12

Je to opravdu T-mobile, jsem u nich cca 18 let, jen mě končila smlouva, tak se předělala. Na lince 4603 mě říkali, že to je teď problém a má to mnoho uživatelů. Tak mě zajímá, jestli je to běžné, nebo opravdu vyjimečně a zrovna to trvá tak dlouho, nebo je to běžné.
OnePlus 9 Pro 12/256
Dušan2
Junior

Odeslat příspěvekod polda 4. 1. 2019 18:46

Co nějaký TMO Facebook, tam by se o tom snad psalo? Případně tam můžeš hodit dotaz na který by ti další lidi mohli odpovědět.
polda
Pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků