Nabídka IPhone 6 z Datartu za spec. cenu

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cajky 1. 1. 2017 14:28

Konecne nekdo s rozumem. Ti dva nahore nejspis budou presne ti, kterych potkam denne na ulici desitky. Sklopene hlavy, nekoukaji ani na cestu nebo kouknu do restaurace ci kavarny, sedi tam ctyri lidi spolu, vsichni ctyri mobil v ruce a cumi do nej.
Proste jen dalsi, kteri nedelaji nic jineho, nez 24h denne cumi do telefonu, na fejzbuku davaji statusy, co zrova jedi, pijou, vidi, citi a kdejake nesmysly a nedokazi pochopit, kdyz se najde nekdo, kdo neni tak postizenej.
Doma wifi, v praci wifi. V aute navigace. Obcas v tramvaji aplikace CTK, idnes, novinky, prectu zpravy. Kdyz jdu se psem nebo po ulici, nemam potrebu cumet do telefonu, obcas kouknu. Kdyz jdu sednout s rodinou nebo prateli, nemam potrebu cumet do telefonu(ba primo odsuzuji cumeni do telefonu pri sednuti s kymkoli).
Obcas aplikace na vylety na kole a pesi tury, mapy, sportypal. Plus volani a sms.
Pro me naprosto plnohodnotne pouzivani mobilu.

Takze nicku, bud vydrz, az dospejes a pochopis nebo nez neco napises, tak se desetkrat rozmysli a nebo poslendi moznost- konecne pochopit, ze nejsi stred vesmiru a co plati pro tebe neplati pro vsechny.

Jeste bych doplnil nejake to foceni.
Cajky
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 1. 2017 14:45

okej, jsi převážně na wifi, ale to jsi měl napsat hned a potom bych tu nízkou spotřebu dat nijak nekomentoval.. :)
p.s. kritiku a názor na mne si nech raděj do SZ, nejsi tady na fóru tak dlouho, aby jsi byl schopen někoho hodnotit zcela objektivně bez zbytečných emočních výjevů
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod freddy158158 1. 1. 2017 14:50

pokud nepotrebujes data,fejs a dalsi pičičandiny tak apple je tim padem pro něj složité zařizeni a je hoden Nokie 3310 ;-)
freddy158158
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Reku 1. 1. 2017 15:08

Nick Cave píše:Jo? a to mi teda pověz, jak rychle se ti načtou stránky na libovolném prohlížeči s minimem dat, o desktopové verzi ani nemluvě.. i ta Opera mini od té doby, co ji koupili číňani, není tak rychlá jako dřív

Mě Opera mini na většinu stačí. Někdy použiji klasickou Operu a výjimečně jiný prohlížeč. Často i na Edge... A to vyhledávám kolikrát i lidem kolem sebe, co chtějí... PLNOHODNOTNĚ :-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pan Kája 1. 1. 2017 15:16

Proč se tu zase hádáte jako malá děcka? Kdo jak používá telefon je irelevantní, pokud se to netýká daného tématu a to zdali má cenu pořizovat onen iphone.
(Dovolím si ale poznámku - síla smartphonů je, no řekněme v modularitě a možností úprav SW. Nikdo o kom vím nevyužívá ani zlomek nabízených možností a z logiky věci ani nemůže. V množství využitých dat bych neviděl nutně souvislost.)

Řeči prodejce se mi nezdají. Že by byl iOS kdovíjak bezpečný a bez hrozeb, to ani náhodou. K ovládání mám své výtky. Můj otec si například u iPSE nejhůře zvykal na ovládání z trojice android/windows/ios, ale třeba švagr si jej chválí. Cena je velmi dobrá (na iphone 6) a možná by po čase šel prodat s minimální ztrátou, omezení vidím v kapacitě... je třeba počítat s tím, že tam člověk víc jak cca 11GB nedostane a některé aplikace umí být velké (a vše nemůže být v cloudu, to je dobré promyslet předem). Za podobnou cenu člověk sežene zajímavé alternativy u androidích telefonů...
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 1. 2017 15:17

Reku: což o to, já používám ještě UC Browser a UC Browser mini, ten chodí celkem rychle i po FUP, každý nemá to štěstí aby měl wifinu v dosahu, a i na tom Edge je to jakési pomalé, zkrátka data a LTE připojení jsou pro mne důležité :)
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 1. 2017 17:58

Mám dotaz ?
Proč tu mimo tazatele jsou jenom moderátoři... :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod opasino 1. 1. 2017 19:59

Nejsou, podivej se na vsechny predchozi prispevky.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 1. 2017 20:36

Přesně tuhle odpověď jsem očekával.
Děkuji.
Škoda...
anonymni

Odeslat příspěvekod freddy158158 1. 1. 2017 21:33

a co jsi čekal? .. po silvestru? .. :-D
freddy158158
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků