Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mizlerek007 24. 3. 2016 23:55

vidíš to já třeba tohle řešil i na iphonu i s nefunkčním fotákem... kdy dělal rozmazane fotky a trpěl duchama... a naopak s žádným samsungem jsem takový problém neměl... je ale pravda že pro mě samsung po S3 přestal existovat a dal jsem mu šanci až s S6 která za to jako první po S2 stála... a S7 ? zatím bez jediných neduhů a problémů a vůbec přechodu z iP6s nelituju...
xxxx/ LG G4/iPhone 6 Plus/Galaxy S6 Edge+/ Honor 7/ iPhone 6s/ Galaxy S6 Edge / iPhone 6s Plus / Galaxy S7 / iPhone 7 / Galaxy S7 Edge / Huawei P10 / Galaxy S8 / iPhone X / Huawei P20 / Huawei P20 Pro / Galaxy S9+
Mizlerek007
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 3. 2016 04:08

re :destr
ponevadz vim co oprava obsahuje a ze to dela na libovolne platforme, stroji ale musi se sejit kombo MÍSTO ,operator, zapomen ze iphone je imuní..A klidne muzes mit stejnyho opa, stejnej model a bude ti to vypadavat u dvou modelu, u tretiho ne.Problem s lte je xkrat popsanej..Sprav.e totiz ma predavani vypadat jinak, hamty hamty, pokryti atd mame aby jsme splnili licenci, koho to s.re ? :-)
Klidne se na opravu mrkni co dela, je to modul v xposed, vcetne kodu..
A ma to dve strany mince, to inteligentni predavani ma nekolik rezimu, puvodni rezim, rikejme mu rovnovaha neocekava pri predavani stav, lte je, neni, je neni.A priority sou nastaveny jinak nez kdyz zapnes agresivni predavani..Na baterce je to mimochodem poznat.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nick Cave 25. 3. 2016 08:28

Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Plash 25. 3. 2016 10:36

tak i ja se podelim o zkusenost ... vcera sem po necelem tydnu vratil S7 Edge ve zlate barve, protoze mel problem s home buttonem, chtel sem vymenu za novy kus a delal presne to stejny jako ten predchozi, viz. video nize. Nemate nekdo podobny problem? Vracel sem kvuli podobnemu problemu uz S6 a opravdu se k Samsungu uz nikdy nevratim, mechanicky tlacitko je proste akorat dalsi vec, ktera se muze pokazit. Nvm, jestli byly telefony z nejake blbe serie, ale riskovat uz to asi nehodlam.

Video se stejnym problemem:
https://www.youtube.com/watch?v=EIaL7GCpMYU
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 3. 2016 10:59

Silně nad S7 uvažuji,po dlouuuhy dobe stroj kde to neni uplna hruza 15000 a vys versus co dostanete.home button vubec nikdy a nikde a na zadnym telefonu nepouzivam.Zapinam gestem, vypinam gestem, komplet ovladani na kolaci, defakto zadny tlacitka mimo prvni spusteni netreba.Otisk prstu autentifikace mne stejne jako eay scanner neoskovilo i kdyz to mam na founu.Jenze toto co ukazujes bych nedal uz jenom ten pocit ze je to zkřumplený
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Plash 25. 3. 2016 11:07

Presne tak, ten pocit je fakt neprijemnej, vis proste, ze je neco spatne. Nvm ale clovek by od zarizeni za bezmala 23K cekal, ze bude opravdu perfektni a ono to tak neni. 3x (1x u S6 flat) stejna zavada je bud opravdu blba nahoda nebo bude problem ve vyrobci. To, ze za takovou cenu neumi udelat jedno "hloupy" tlacitko je az usmevny. Navic mel podle me i SW nedostatky, obcas se mi sekl v aplikaci fotaku, zmizeni ikony pri odinstalovani aplikace trvalo priblizne 30s (i po navratu na domovskou stranku a zpet do menu tam ikona porad byla)...ale SW okej, jde prece jen o novinku a muzou ho vychytat aktualizacema.
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 25. 3. 2016 11:40

Plash: Na S7 Edge jsem dvojitý stisk tlačítka zkoušel opakovaně a vždy ihned spustil fotoaparát. Zkoušel jsem ho naschvál mačkat i po stranách a pod různými úhly.

Telefon hoď na reklamaci a nebo vyber u jiného prodejce. Chybu konkrétního zařízení není možné házet na všechna zařízení.
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 25. 3. 2016 11:42

nerikam, ze to delaji vsechny, jen moje dva kusy po sobe ano, asi nahoda?...telefon je uz pryc a cekam na vraceni penez.
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod bru7us 25. 3. 2016 11:50

njn mechanicka soucastka - nejbeznejsi zdroj problemu :/
mimochodem - tlacitko bylo jeden z nejbeznejsich problemu u iPhone - zmenilo se to az nekdy u 5s (nebo 6? - proste od doby kdy ma tlacitko kolem sebe kovovy ramecek tak je v pohode)
bohuzel na S7 mam z tlacitka "levny" pocit - oproti luxusnimu zbytku tela je to takovy plastovy smuk
bru7us
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 25. 3. 2016 12:07

bru7us: Máš pravdu v tom, že je home button oproti iPhone 6/6s je plastovější, ale zatím naštěstí drží a vše funguje jak má..
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod BATMANZLIN 25. 3. 2016 15:48

Od stredy jsem "stastnym" majiteleme S7 EDGE.
Vcera jsem v ramci pivniho opojeni rozhodl kamaradovi demonstrovat vodotesnost ve sklenici vody (nikoliv piva,ale obycejne vody).
Rano byla na telefonu hlaska ze neni vlozena SIM.
Po vysunuti a znovuvlozeni se tel. prihlasil do site. Totez se jeste behem dnesniho dne 2x opakovalo.
Pri poslednim vyndani a podrobnejsimu zkoumani jsem zjistil ze plastovy ramecek,sim i pametova karta jsou vlhke!

Tak se zda ze mam prvni utopeny S7 EDGE v CR.
Jsem z toho dost v rozpacich a pekne *****,pac telefon byl ve vode cca 20-30 sekund.
Ted otazka co s tim?
Volat S7 agenta,odeslat tel na reklamaci prodejci,nebo cekat co se bude dit?
Docela jsem tomu IPcku veril a tesil se na obcasne radovanky v bazenu,ale ted z toho mam strach.
BATMANZLIN
Junior

Odeslat příspěvekod bru7us 25. 3. 2016 16:14

Podivej se na tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=B4KOg7g1zfE
Pokud mas ten indikator vlhkosti ruzovej tak jses v pr*eli.
bru7us
Junior

Odeslat příspěvekod BATMANZLIN 25. 3. 2016 16:28

Nejak nevim co si mam vzit z tve odpovedi nebo z tveho videa?
Dal jsem docela balik za telefon vodotesny do 1.5metru a natekla mi do nej voda aniz by byl celej ponoreny.
Kdyz si koupite vodotesne hodinky do kterych vam v bazenu zatece,budete je taky samozrejme povazovat za vadny kus hodny reklamace. Bez debat.
Nevim proc by se na jine,vetsi elektronicke zarizeni jako je treba telefon melo nahlizet jinak.
Uvitam odpoved nekoho fundovanejsiho.
BATMANZLIN
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 25. 3. 2016 16:43

No rozhodně bych volal S7 agenta a vysvětlil jim celou situaci, nevím jestli udávat příčinu jak k tomu došlo, nicméně by jsi okamžitě měl dostat nový telefon, protože máš právo na odstoupení od kupní smlouvy, protože telefon nesplňuje předepsané parametry (vodotěsnost)... Takže buď to vrátit prodejci (ale to se může táhnout až 30 dní), nebo zkusit reklamaci, ale nikdo ti nezaručí, že jakmile se do telefonu jednou hrábne, tak bude voděoddolný i po opravě...
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod BATMANZLIN 25. 3. 2016 17:30

No asi s tim jeste pres vikend pockam,protoze stav registrace v S7 agentovi je stale "ceka na schvaleni".
Nerad bych se dockal nejakeho ojebu s neuznanim reklamace a rocni zaruka S7 agenta je stale zatim neschvalena,tak by me mohli poslat do pr... 2x. :-(
Jo a ten lakmusovy papirek v otvoru pro suplicek je samozrejme ruzovy. :-(
BATMANZLIN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků