Telefon do 5K, FHD displej, čtečka otisku prstu

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod glorei 22. 2. 2016 22:23

Poradí mi někdo nějaký telefon - může být i cizina, spíš USA tam bratr jezdí opravdu často, takže bych se mohl vyhnout clu a dph...Na netu jsem našel pár telefonu co se mi zalíbilo:
Lenovo k4 Note - v indii cena - 4500, u nás se nesežene, je alternativa Lenovo a 7050 nebo jak to označení je...Co po tomto telefonu chci? Hlavně FHD displej, čtečka otisku prstu, micro sd karty. LTE není nutné, no ale hlavně ať to přehraje filmy v mkv - budu to krmit 3D half sbs filmama, takže tam je obrovský datový tok - filmy zabírají od 10 gb výš...Teď je na mwc Lenovo k5 plus - pěkný, ale není čtečka otisku prstů...
Něco jsem četl i na mobilenet, že se chystá meizu metal blu charm, kde cena měla být v USA 170 USD, jenže pod 250 sem ho neviděl.
http://mobilenet.cz/clanky/meizu-blue-charm-metal-kov-a-ctecka-otisku-prstu-pod-5-000-kc-28626

no a další co jsem našel na mobilmanii:
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/leno ... fault.aspx

no a zde to same v blede modrem...Diky moc za rady
Naposledy upravil seterwohipikule dne 23. 2. 2016 17:26, celkově upraveno 2
Důvod: odkazy nepatří do code, poupraven název
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 2. 2016 01:48

ctecka je fakt overkill a celkove ty vlastnosti taky..uz se tesim az tady bedes mudrovat jaktoze telefon s 5.5 displayem s fhd ti vydrzi v prumerny zatezi 7 hodin, takze k nicemu protoze tam ma baterku ze by ho vyrazovala u mne z vyberu i kdyby byl ze zlata.Podotykam powerbank mam ale k tomu k cemu je myslena, ne abych jak ocas ji tahal sebou nonstop.Otisk prstu vs dalsich x vlastnosti ktery sou dulezity je fakt zajimavy zakladni vyber..
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod glorei 23. 2. 2016 02:54

Popravde libi se mi rychlost odemykani telefonu s cteckou otisku - u apple je to spica, funguje to skvele, proto jsem cekal, ze to bude takto fungovat i u techto telefonu...Telefon chci do virtualnich bryli na sledovani 3D filmu. Nemam 25 TKC na tuto hracku: SONY HMZ-T1, mel jsem ted pujcene bryle s samsungem galaxy note, nevim presne ktery model to byl...Mel jsem to doma cca 3 dny a zazitek mam z toho vice, nez z 3d tv, co mi visi na zdi...Proto pro me je nejdulezitejsi at to prehraje 3D half sbs filmy...Vim, ze 5.1 nenahradim nicim- to sony ma v sobe, ale i s tim stereo zvukem je to furt koukatelnejsi nez na TV... TOTO JE MUJ VLASTNI NAZOR
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 2. 2016 04:57

pokud se ti libi rychlost existuje par zpusobu jeste rychlejsich v 75 procentech pripadu - agent duvery , tzn. bezpecne misto kde lock netreba a rozsviceni displaye pomoci senzoru, napriklad proste sahnu pro telefon a zvedam telefon ze stolu a on se otevte na home screen, neduveryhodne misto, klasika lock..odemykani jednotlivych app misto otisku prstu - pin 486 myslim prezijes ,vterina.mam odemykani pomoci ctecky nebo ocni scanner, fajn blbinka nic co by ovsem byl duvod ke koupi, zabijes kvuli teto blbosti peknych par modelu ktere spis splni dulezity veci.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod glorei 23. 2. 2016 15:08

OK, kdyz vynecham fingerprint? Hlavne at se mi ty videa nesekaji...Ted jsem zkousel sampl hald 3d sbs dts 7.1....potrebuju neco co mi to prehraje - pochybuji ze android app budou umet toto softwarove...No a kdyz se podivam na 3D filmy, vetsinou se nechavaji DTS, trueDTS atd...
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 2. 2016 16:16

Takže jsi měl pujčenej note - ja mam note jako tablet,kterej je cenově a funkčně na hony vzdalen low endu a ceně kolem 5000..Přesto všechno očekavaš že za 5000 seženeš něco co bude Notu dychat na paty...Můžeš na to jit prostě přes hrubej vykon v benchmarku - je to synteticky čisylko,pro mne o ničem a modlit se že to bude nějak fungovat vzhledem k tvemu specifickemu požadavku 5000 korun a činnost ktera je overkill pro tebe ale moc bych na to nespolyhal..Tabulky maš - šup vyber kup a nějak to dopadne,nic jinyho ti nejde poradit,možna ale se ti stane že jak na potvoru to sice ty fillmy zmakne ale na druhy straně tam bude chcipak baterka,signal na wifi ty nebudeš mit tam kde ho bude mit ze sta lidí 99,gsm bude tak vyladěny že každej dvacatej hovor se bude přerušovat a zbytek nejčastějši odpověd bude blbě tě slyšim,nahravani videa bude legrace protože v jakymkoliv budeš mit nespecifikovanej šum atd atd atd..Ja teda nevím,tady prostě poradit může ten kdo toto ma otestly na telefonu za 5000 ja ne,ani mne to nenapadlo - televize - kodi - addon,specialni huby s 3D filmama,blbnout s mobilem mne prozatim nenapadlo..
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků