Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 8. 4. 2015 09:28

Pillowrecker píše:Mám T-Mobile, mám Note 4, mám LTE a tebou popisovaná věc se mi rozhodně neděje.

Mám stejnou kombinaci a taky vše běhá, jak má. Dokonce běhá i LTE+ v některých částech Phy.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fanes64 8. 4. 2015 10:31

Také jsem zjistil, že v některých částech města v Ostravě již běhá LTE na mojí
Note 4. Mám operátora Vodafone! :tleskani :lol:
fanes64
Junior

Odeslat příspěvekod Yes-man 8. 4. 2015 10:36

Snad jsem tedy měl smůlu na dva kusy po sobě:-) každopádně konec lhůty na vrácení zboží se mi blížil, takže nebyl čas ztrácet čas. Možná měsíc počkám a k Notu se vrátím.
Yes-man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavtoo 8. 4. 2015 11:36

Snapsik píše:To pavtoo: Ahoj, také mi to dnes nějak zlobí. Byl jsem odpoledne u Mimoně a kolem jedenácté ještě 4G v poho. Poté ale vypadlo a žádná data. ...


Ahoj, u mě dnes žádná změna, ale dal bych ruku do ohně, že je to sítí. Kolega má taky NOTE 4 (ale 910C) a říkal, že mu dnes taky signál vypadával.
Mám to natavené na LTE, ale u nás LTE není (resp. je velmi špatné, jen na pár místech města). Už jsem o mém problému s LTE psal dříve na tomto fóru, ale zatím jsem to nezapnul na max 3G. Někdy prodleva po ukončení hovoru je a někdy ne. Ale také to může být tím, že v kancelu mám signál špatný a data většinou jen na EDGE.
Jinak zatím s NOTE 4 spokojenost.

(PS: někdy si říkám, jestli by nebylo jednodušší koupit si tel za 3 tisíce, kde by nás tyhle věci moc netrápily... :-) )
pavtoo
Junior

Odeslat příspěvekod Firstman 8. 4. 2015 17:13

Ahoj zdravim, koupil jsem si NOTE 4 a rovnou k nemu originalni zadni kryt pro bezdratove nabijeni. Mel jsem v planu, ze si koupim spigen armor, ale bohuzel kryt pro bezdratove nabijeni telefon zvetsuje. Nemate nekdo zkusenost s nejakym obalem (zada a boky), aby pasoval na note 4 se zadnim dilem pro bezdratove nabijeni? Diky
Firstman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 8. 4. 2015 17:48

V tom je právě originál kryt od Samu na pytel. Osobně o žádném takovém pouzdru nevím, telefon ten kryt totiž zvětší celkem obludně. Když vezmu že se stejné funkce dá docílit hloupou vložkou pod originál tenký kryt, je to pro Samsung ostuda.

Proto když už originál je vždy lepší sáhnout po S View case s podporou pro nabíjení, člověk pak toto nemusí řešit.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Snapsik 8. 4. 2015 20:00

To pavtoo: Dnes už to taky běhalo vše OK. Včera jsem se docela vyděsil, protože jsem Nota pořídil hned první den prodeje a dosud jsem nezaznamenal jediný problém. Je to skvělé zařízení. Jen to slibovaný lízátko...
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod fanes64 13. 4. 2015 15:48

Mám cca 14dní mobilní telefon SG Note 4 a jsem s ním spokojen. Ale hned pří zprovoznění tohoto mobilu t.j. nainstalování různých aplikací a kontaktů jsem si všiml, že se mě právě ty kontakty ukládají nějak chaoticky. Samozřejmě jsem zkoušel nastavení pro uložení kontaktů nejdříve podle jména a pak jsem zkoušel podle příjmení ale nějak se to nedařilo.Ve všech předchozích mobilech včetně SG S3mini se mě vždy kontakty uložily tak jak jsem si je napsal do kolonky 'vytvořit kontakt'. U toho přístroje ne! Musel jsem je všechny ručně postupně upravit ale i přesto když se mě zobrazí zpráva nebo mě někdo na daný kontakt zavolá, tak uložení v protokolu je vždy tak jak si to telefon sám 'umane' tedy jinak než jsou uloženy v KONTAKTECH. Nevíte někdo proč tomu tak je a nebo jak telefon nastavit, aby se vše uložilo podle abecedy a tak jak si kontakty zapíši já?
Děkuji za radu. :hm :-] :?:
fanes64
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 4. 2015 15:55

Já kontakty vůbec do telefonů neukládám, všechny je mám uloženy na google účtu a na firemním exchange. Stačí mi se pak k těm účtům přihlásit a mám je v telefonu vždy stejně.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod barešák 13. 4. 2015 20:42

Ve volbách by jsi si měl vybrat z jakého účtu se kontakty maj zobrazovat, asi máš zaškrtnutý všechny možnosti, google, skype, viber, telefon, sim karta, vyber jen jeden a mělo by to být v pohodě...
barešák
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Auto1 14. 4. 2015 19:51

Lolipopp 5.0.1 mám asi 14dní přes OTA a Note4 je od Vodafonu.
Vše šlape super.
Ovšem ty síťě...
Mě štve pokrytí dálnic. Někde není problém youtube na 1080 a i Videoclipy co mají 5 minut šlapou krásně. Ale. Jinde jsou úseky kde i v dálce 30 km stále vypadávají nejen data ale i hovory. D1 D8 D5 apod...
Mám Vodafone. Máte to také tak u jiných operátorů?
Auto1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 14. 4. 2015 21:29

S Vodafonem mám co se týče signálu bohužel ty nejhorší zkušenosti. V místě bydliště máme sice LTE, ale signál 3G/E sítě je tak mizerný, že v roce 2015 máme problémy s výpadky a pády hovorů tak v 60% případů. A to prosím na kraji Brna.

Trpělivě jsme to hlásili na technickém, a již 4 roky se vůbec nic nepohnulo k lepšímu. To nás donutilo přejít k T-Mobilu. Netvrdím, že jejich pokrytí je ideální ale s hovory jsem za poslední 4 roky neměl jediný problém.

Talže tebou popisovaná situace mne vůbec nepřekvapuje a Note 4 bych z toho nevinil.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pavtoo 15. 4. 2015 16:39

Ahoj,
tak jsem měl dnes na stole variantu N910C s 5.0.1 a vedle mou N910F s 4.4.4 a musím jednoznačně říci, že C je podstatně rychlejší. Nevím, jestli je to lollipopem nebo jiným procesorem, ale znát to je. Zkoušel jsem postupně pouštět různé aplikace a F bylo vždy pomalejší, těžko odhadovat, kolik to mohlo být, ale cca o 1/3 sec to být mohlo.
Jestli je to verzí systému, tak se na 5.0.1 těším.

... ale tak jako tak jsou oba telefony dost rychlé.
pavtoo
Junior

Odeslat příspěvekod mberdych 15. 4. 2015 20:30

Nebude to verzí. Ted jsem delal downgrade z lizatka na kitkat a prijde me to stejne rychle.
mberdych
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 16. 4. 2015 05:00

Mě osobně přijde taky lizatko rychlejší než kk na N4, ale to může být jen zdání.
Každopádně potřeboval bych nějakou appku, která ideálně umí na sd kartu zálohovat vše (zprávy, fotky, nastavení, rozložení plochy, appky) a přetáhnout to mezi S5 a N4?je něco originál od Samsungu, kdyz jsou to jeji dvě vlajkové lodě (aspoň do zítra teda )
sune2009
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků