Stránka 1 z 3

bepečnostní kód - pomozte prosím

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 09:25
od bóďa
změnil jsem si bk a zapomněl jsem ho. je nějaká šance to nejak rozchodit???kromě vzpomenutí si... a kromě toho nák to rozbít a vyreklamovat aby vyměnili základní desku a tudíž přehráli firmware.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 09:29
od lukas26
no tak to asi nijak jinak nejde...

Bohužel ...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 09:32
od Well-being
... pokud zadáš 3x špatně, pak už pomůže pouze přehrát FW :cry:

Re: bepečnostní kód - pomozte prosím

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 10:20
od Dave_1984
[quote="bóďa"tzměnil jsem si bk a zapomněl jsem ho. je nějaká šance to nejak rozchodit???kromě vzpomenutí si... a kromě toho nák to rozbít a vyreklamovat aby vyměnili základní desku a tudíž přehráli firmware.e/quote]


V servisu ti to za určitý poplatek(myslim asi 300) odstraní. :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 11:09
od teplice
i když je telefon dovezen z Norska?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 11:13
od Bobajs
I když je odkudkoli...bohužel, i když tam přídeš s kradenym,tak to udělaj...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:13
od Luke
Co to prosim vas placate za hlouposti? :-)
Bezpecnostni kod se da normalne vyresetovat, neni to problem, nemusi se kvuli tomu prehravat FW a uz vubec neco rozbijet. O jaky telefon presne se jedna?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:17
od M.
Kdyby se to dalo vyresetovat, tak by to pak jaksi nemelo smysl kod tam mit, ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:37
od vriskot
M. píše:Kdyby se to dalo vyresetovat, tak by to pak jaksi nemelo smysl kod tam mit, ne?

:tleskani jn asi tak :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:53
od salex
M. píše:Kdyby se to dalo vyresetovat, tak by to pak jaksi nemelo smysl kod tam mit, ne?

Ale on myslí Bezpečnostný kód a nie pin kód alebo puk.
Originál je 12345 ale neviem keď so ho zmeníš a zabudneš tak to neviem vyresetovať.
Ale malo by sa to dať resetovať :|

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:56
od M.
Tak to prave pochybuji. Takze bezp. kodem si zamknu svoji SIMku, nekdo mi telefon ukradne, zresetuje telefon a da tam SIMku svoji.
A kde je logika?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 17:58
od salex
M. píše:Tak to prave pochybuji. Takze bezp. kodem si zamknu svoji SIMku, nekdo mi telefon ukradne, zresetuje telefon a da tam SIMku svoji.
A kde je logika?

A teraz sa dá aj zmeniť IMEI :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 19:01
od STaTOM
salex : asi tak, když si změníš kód přístroje (každá značka má nějaký přednastavený, pouze u SIE ho nastaví sám uživatel při prvním použití) a zapomeneš ho tak máš prostě peška a musíš si to nechat v servise odblokovat. Nějaký resetovaní je dobrej žblebt. :wink:

Re: Bohužel ...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 19:37
od J2
Well-being píše:... pokud zadáš 3x špatně, pak už pomůže pouze přehrát FW :cry::/quote]
Proč 3x? Tohle fakt není pin, můžeš to zadat kolikrát chceš...!

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 19:39
od J2
Jinak ještě upozorňuji, že pokud zkoušíte různý možnosti, telefon to pozná a asi na 10 minut nepůjde ani ten správný kód... Potom je to ale už o.k.