Stránka 4 z 16

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:19
od spage
to je sice pekny, ale nokia e60 neni podporovana, uzasny...

update

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:20
od gulii
no tak dam nabijecku a pak dam kabel... zapnu ten program dam next next, najde to muj tel. pak dam next a hodi to toto: NO software updates avialable for yuor phone tak neuim... tel je zapnutej teda... :oops:

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:23
od sandra
A máte soft stažený z těch stránek jo? Pak ho spustíte, tel. máte připjoný a říká Vám to tohle? To je divný, tam bude nějaký háček, já tel. měla taky zapnutý, vypl se pak sám.

Stáhl jste dobře ten soft určen pro Váš typ telefonu? Nepřeklikl jste se?

Nemáte soft operátora?

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:30
od gulii
pris spusteni toho softu to nejde muj tel. takze by to melo bejt pro ten muj... ja ho mel od t-mobilu ale uz mi ho jednou prehrali ale to je tak 10mesicu zpet... takze nemam vubec ikonu t- mobile...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:32
od sandra
Tak to se omlouvám. to opravdu nevím :(

Někdo určitě poradí :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:36
od gulii
v poho aspon byla snaha :D ... kdyz ae spustim ten soft, tak v systray vidim, ze pcsuite nenachazi zadnej tel a pritom soft hlasi, ze tam tel je... :oops: nechapu to... Jio a jen tak nahodou verzi firmware zjistim jak pls? je na to nakej kod ze jio? :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:39
od sandra
ano kod je: *#0000# :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:42
od gulii
no tak ja mam verzi 4.03.38 25-4-05 RM1

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:49
od sandra
jsem se Vám podívala a nejnovější je RM-1 7.03.38 z 10.06.06

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:53
od gulii
ajajaj tak to uz by to chtelo ten update... neuite teda nekdo co s tim?? uz opravdu neuim co s tim... tel je na nabijecce, normalni profil, pripojenej kabel, jio a kdyz dam ten soft, tak to opravdu vyhodi ten pc suite.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:57
od KubbY
Nokia 6630 - naprosto bez problemu, konecne mam v telefonu aktualni a hlavne originalni anglicky FW, vse funguje rychle a tak jak ma...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 20:59
od sandra
KubbY: Zkus poradit "gulii", má s tímto telefonem problém :|

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 21:01
od Martin Spáčil
Sakra nevím jak to má fungovat. Napište sem někdo stručně jak vypadá průběh celé akce. DÍK!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 21:02
od Yngwie
gulii píše:ajajaj tak to uz by to chtelo ten update... neuite teda nekdo co s tim?? uz opravdu neuim co s tim... tel je na nabijecce, normalni profil, pripojenej kabel, jio a kdyz dam ten soft, tak to opravdu vyhodi ten pc suite.


Já bych to šel zkusit na jiném PC - třeba ke kamarádovi. Nikdy nevíte, co máte v PC za humus - obzvláště jedete-li (jakože v tomto případě musíte) na systému od kutila Tima z oblasti operačních systémů - Billa Gatese :-) Kamarád může mít lepší konstalaci registrů :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 21:04
od sandra
Moc nijak, tel. se vypne a asi 20 minut běží na pc takový "modrý pásímko", až to skončí celý je hotovo. Na tel. jsem měla test mode, po dokončení to zmizelo a tel. se zapnul.