Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Ve fóru rozjíždíme nový bazar. Pojďte prodávat, nakupovat nebo měnit

Potřebujete dohrát ČEŠTINU do své Nokie?

Najděte product code pro svůj telefon a postupujte dále dle tohoto návodu.

Odeslat příspěvekod 61094125 1. 11. 2006 12:19

Nevite nekdo jak se dostat dovnitr telefonu? Po odsroubovani dvou sroubku, pod krytem baterky se tomu od sebe moc nechce, nerad bych sel na silu.
Dik

BTW. mam podezreni na vadu pameti. Mam v jedne slozce SMSku, kterou bych rad smazal a nejde to... Obevi se ikonka STOPky a ze to nelze provest. Neni to zadna preddefinovana sablona...
61094125
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ICi 1. 11. 2006 12:58

Tady je to nastaveni (wap a web mi jede fajn pres GPRS)
Jmeno a adresy:
nazev uctu: seznam
cele jmeno: Mobile email
Adresa el posty pro tento ucet: iicii@seznam.cz
Prichozi server:
typ serveru: pop
Nazev serveru: pop3.seznam.cz
Uziv jmeno pro server prichozi posty: iicii
Heslo: *****
Zopakujte heslo:*****
Server pro odchozi postu:
Nazev serveru: smtp.vodafonemail.cz
uziv jmeno a heslo pro server odchozi posty: stejne jako prichozi
Pokrocile prijimani:
zabezpeceni prihlaseni:
vypnuto
Cislo portu serveru: 110
Pokročile odesilani:
Odpoved na adresu: iicii@seznam.cz
vlozit podpis: *ne
Zabezpecene prihlaseni: vypnuto
cislo portu serveru: 25

PS: posta mi nejde ani prijmout ani odeslat pise to chybu...uz jsem ji tu psal nekolikrat mam znovu?
Diky za kazdou radu. Kdyby to nebylo zrejme mam: vodafone Odepis a 6233 a mail u seznamu. Diiik
S6 power -> C25 -> C35i -> M35i -> 3330 -> 3510i -> 3100 -> SGH-E700 -> T630 -> 6230 -> 6230i -> SGH-E720 -> 6230 -> 6280 -> 6233 [FW 3.70] / MSI USB BToes
-----------------------------------------------------
Vodafone - Odepiš
ICi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Čiko 1. 11. 2006 15:53

61094125 píše:Nevite nekdo jak se dostat dovnitr telefonu? Po odsroubovani dvou sroubku, pod krytem baterky se tomu od sebe moc nechce, nerad bych sel na silu.
Dik

BTW. mam podezreni na vadu pameti. Mam v jedne slozce SMSku, kterou bych rad smazal a nejde to... Obevi se ikonka STOPky a ze to nelze provest. Neni to zadna preddefinovana sablona...


Cim si odsrouboval ty dva sroubky? Nerad bych nejak prisel o zaruku? Pod klavesnici se mi dostala nejaka necistota a chci to vycistit a nechci s tim letet hned do servisu. Pokud by nekdo uz 6233 mel rozebranou budu vdecny za navod.
3210-T230-T630-K700i-K750i-N70-6233 Black-MDA Vario
Čiko
Junior

Odeslat příspěvekod Slamka 1. 11. 2006 16:44

ICi píše:PS: posta mi nejde ani prijmout ani odeslat pise to chybu...uz jsem ji tu psal nekolikrat mam znovu?

Ani mne nejde mail nech robím čo robím. Už som v koncoch!! Moje nastavenia sú dve stránky späť tuším, možno len jednu...
Server zoznam.sk, Orange..

Kto poradí???
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 1. 11. 2006 17:17

ICi,takhle přesně to mám nastavené také a chodí mi meily oběma směry!!!Nechápu!!
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod vikin8 1. 11. 2006 18:22

pls help http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... 2&start=15

yo a jeste neco....kdyz se spojim pres bluethooth s kamosovym mobilem se k700i tak se mi muze prohrabovat v pametovce a proste v galerii...da se to udelat i naopak ze ja bych se mu pres BT prohraboval v mobilu?
vikin8
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 1. 11. 2006 18:23

On se ti muže hrabat v mobilu, ale ty mu ne..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9 ...?
š.ť.á.p.i
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vikin8 1. 11. 2006 21:42

myslite ze to sklicko u fotaku je tvrzeny a ze nejaky ten tlak napriklad kdyz budu mit mobil v kapse a nedej panbuh tukl rohem stolu primo do sklicka ze by se rozbilo? nebo to neco vydrzi...a to samy displej je nachylnej na skrabance atd? ja tam mam jeste tu ochranou folii a uvazuji ze si koupim na ten mobil nejaky obal ...tak jestli je to zbytecnost nebo ne...precejen sem student a muze se stat ze mi obcas upadne
vikin8
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mazda 1. 11. 2006 22:28

Pritelkyne si koupila Motorolu V360, tak jsem ji chtel poslat nake veci z me 6233 pres Bluetooth, spojeni se podarilo navazat, ale odeslani probehlo neuspesne, proto se ptam, kde by mohl byt problem?
Dik.
Mam firmware V 03.70...
mazda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Acorp 2. 11. 2006 08:09

Přesně jak píše fíla, motorolky s nokiema mají problém s posíláním souborů - ne všechny. Většinou funguje telefony spárovat a potom zkusit něco posílat.
Acorp
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod redmond 2. 11. 2006 09:29

mazda píše:Pritelkyne si koupila Motorolu V360, tak jsem ji chtel poslat nake veci z me 6233 pres Bluetooth, spojeni se podarilo navazat, ale odeslani probehlo neuspesne, proto se ptam, kde by mohl byt problem?
Dik.
Mam firmware V 03.70...

Vsimol som si aj ja ze pri posielani cez BT na Motorolu V3 sa v pripade poslednych modelov Nokii, nepodari poslat subor. Asi to bude v specifikacii verzie BT, ako tu uz niekto pisal nekompatibilita protokolov, lebo so starsimi Nokiami ako 6230 a 6820 mi posielanie na Motorolu V3 islo v pohode.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fific 2. 11. 2006 11:25

ICi píše:Tady je to nastaveni (wap a web mi jede fajn pres GPRS)
Jmeno a adresy:
nazev uctu: seznam
cele jmeno: Mobile email
Adresa el posty pro tento ucet: iicii@seznam.cz
Prichozi server:
typ serveru: pop
Nazev serveru: pop3.seznam.cz
Uziv jmeno pro server prichozi posty: iicii
Heslo: *****
Zopakujte heslo:*****
Server pro odchozi postu:
Nazev serveru: smtp.vodafonemail.cz
uziv jmeno a heslo pro server odchozi posty: stejne jako prichozi
Pokrocile prijimani:
zabezpeceni prihlaseni:
vypnuto
Cislo portu serveru: 110
Pokročile odesilani::/b]
Odpoved na adresu: iicii@seznam.cz
vlozit podpis: *ne
Zabezpecene prihlaseni: vypnuto
cislo portu serveru: 25

PS: posta mi nejde ani prijmout ani odeslat pise to chybu...uz jsem ji tu psal nekolikrat mam znovu?
Diky za kazdou radu. Kdyby to nebylo zrejme mam: vodafone Odepis a 6233 a mail u seznamu. Diiik


tak mozna je to uplna hloupost ale ja osobne mam drobnou odchylku od Vaseho nastaveni.

[b]Prichozi server:
typ serveru: pop
Nazev serveru: pop3.seznam.cz
Uziv jmeno pro server prichozi posty: jmeno@seznam.cz
Heslo: *****
Zopakujte heslo:*****

jak rikam nevim zda je to prava pricina ale me to maka dobre
fific
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod redmond 2. 11. 2006 11:39

tento udaj je dvolezity "Uziv jmeno pro server prichozi posty: jmeno@seznam.cz" preto ze server vyzaduje nielen login name ale aj domenu.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 61094125 2. 11. 2006 12:11

cim jsem odsrouboval ty sroubky? sroubovakem :-) daji se sehnat, tusim ze sou to TORXy...
ale stejne po odsroubovani jsem niceho nedocilil, nejde to dal rozdelat, nebo mozna jde ale nevim jak... :-(
61094125
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 2. 11. 2006 12:29

Upresnim rozmer Torx sroubovaku, je to Torx 6. Daju sa bezne zohnat v predajniach s naradim alebo sa nachadzaju v sadach ktore predavaju hypermarkety.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků