Stránka 1 z 1

Nokia 6300 Pri zmene motivu sa vypol, svieti len uvodne logo

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 9. 2010 19:10
od kykyky
Dobrý den, teda spíš dobrý večer.
Dneska se mi stala jedna věc s mobilem. Chtěl jsem si z pamětovky nahrát motiv, a najednou se mobil sekl, a zase se rozjel. Tak jsem to zkusil znovu, a sekl se. A vypnul. V tu chvíli jsem si myslel, že se vypl díky vybité baterii. Ale později jsem doma zapl mobil do nabíječky, a nezapl se.
Vlastním Nokii 6300.

Když jsem mobil dal do nabíječky, tak se mírně rozsvěcuje dislay, bliká. A na stranách mobilu diody také(jako kdyby přišla sms). A pořád bliká, když to mám v nabíječce. Měl jsem to tam přes 3h, a pořád nic. :-(
Když ho chci zapnout s nabíječkou, tak když zmáčknu tlačítko pro zapnutí, tak se plně rozsvítí diody na bocích. A svítí do té doby, co to tlačítko nespustím.
Když ho chci zapnout bez nabíječky. Tak se display rozsvítí, ukáže se logo NOKIA, a 3x display zabliká. Potom zhasne.

Zítra si zkusím půjčit nabitou baterii, ale moc tomu nevěřím, že to pujde.

Na reklamaci to poslat nejspíš nemůžu, jelikož kde jsem mobil koupil, tak tu firmu koupil někdo jiný.

Jeden kamarád mi psal, že je možná v háji firmware. K mobilu jsem dostal CD NOKIE 6300. Není na něm nějaký software, při reinstalaci? Jestli to jde. Nikdy jsem s mobilem problém neměl. Neměl jsem čest to zkoumat.

Děkuji za případnou odpověd.

EDIT: Tedka jsem měřil napětí z nabíječky.. cca 8,2V

Re: Nokia 6300 Pri zmene motivu sa vypol, svieti len uvodne logo

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2010 18:55
od Kniter
Tieto telefony s40 3rd (hlavne zo starsim fw)mali niekedy tuto chybu, ze sa pri zmene motivu plnila pamat telefonu a pri preplneni zamrzol.Ttiez priatym velkym suborom cez BT. Skus prehrat firmware cez phoenix (deadflash), alebo do servisu.

Re: Nokia 6300 Pri zmene motivu sa vypol, svieti len uvodne logo

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2010 09:52
od kykyky
Děkuji, zkusím to. :-)

EDIT: Nojo, ale jak propojím mobil s PC, když se do mobilu nedostanu? Tam musím klknout na přenos.

EDIT2: Na slovenské mobilmánii jsem četl, že ho firmware mam vložit do Pheonix/Product , je to tak?
Stahoval jsem http://rs438.rapidshare.com/files/35150 ... 1_6300.exe
RM-217
Ten link jsem našel tu na foru.

Nainsaloval jsem si ten Pheonix. A dojdu sem: http://mobilforum.mobilmania.cz/moderat ... g/dead.png
A dál mě to nepustí. Nerobrazí se mi ani Product code a ani SW version

Mohl by mi prosím někdo poradit co dělám špatně? :-(

Re: Nokia 6300 Pri zmene motivu sa vypol, svieti len uvodne logo

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 9. 2010 18:51
od dejvidek
Ahoj,
Netuším co myslíš pod pojmem "vložit do Phoenix". Firmware se musí nainstalovat.
dejv

Re: Nokia 6300 Pri zmene motivu sa vypol, svieti len uvodne logo

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 9. 2010 18:57
od kykyky
No, do Pheonix/product jsem to nainstaloval.


EDIT: Já jsem to dneska zanesl jednomu chlápkovi. A on mi to přeinstaloval.