Kašli na konfigurační sms, není nic lehčího, než to nastavit ručně podle webu O2. Speciálně nastavení pro Star tam není, ale není problém najít podobnej model a nastavit to podle něj, ne?
http://www.cz.o2.com/techzona/koncova_z ... honeId=603
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Sergeii píše:Aaa tak dneska sem flashnul na firmware S5230XEIG4 , ale uvodni tapety -> prechazeni mam trosku , ze se to trhne,nejde to plynule...dela vam to taky ? jinak pokud chcete program na tapety,který sou přesně pro samsunga , mužete vytvořit ty 3 za sebou,tak to někam nahraju,dělá to v moc hezký kvalitě
petr.svijany píše:Sergeii píše:Aaa tak dneska sem flashnul na firmware S5230XEIG4 , ale uvodni tapety -> prechazeni mam trosku , ze se to trhne,nejde to plynule...dela vam to taky ? jinak pokud chcete program na tapety,který sou přesně pro samsunga , mužete vytvořit ty 3 za sebou,tak to někam nahraju,dělá to v moc hezký kvalitě
mam ten samy firmware a taky prechod neni plynuly, ale jsem schopen se bez toho obejit za cenu funkcni javy
Nagano80 píše:Ohledne prehravani MMS tak mi ted prislo vanocni prani od kamosky a automaticky se mi to nacetlo a spustilo vse jak ma byt
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků