samsungs5230stards píše:jak zistim firewale verzi
firewall tezko asi myslis firmware a ten zjists vytukanim cisla: *#1234#
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
samsungs5230stards píše:jak zistim firewale verzi
.Den píše:Tusite nekdo, jake je rozliseni fotek u kontaktu?
samsungs5230stards píše:u vodafone to mohu potvrdit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voškub píše:kocka641_: Když pošlu SMS na 999111 NASTAV, obratem mi přišla SMS že za chvíli přijde ta pravá konfigurační sms a že mám zadat PIN 12345. Ale už je to 15 minut a nic. Co s tím ??
No, myslel jsem ten maly ctverecek u detailu kontaktu. Jaka je jeho velikost.petr.svijany píše:.Den píše:Tusite nekdo, jake je rozliseni fotek u kontaktu?
myslim ze stejne jako velikost porizene fotografie
Spis bych doporucil TOTO pouzdro.Mam podobny a hlavne chrani i displejdopij píše:Máte někdo zkušenost s pouzdrem LUX CRYSTAL na tento mobil? Je s ním mobil plnohodnotně a pohodlně ovladatelný ? Na obrázcích vypadá moc dobře.
Muzes si stahnout do PC jakej film chces,ja pouzivat muj lety osvedceny program Super a tam si zadas do jakyho formatu to chcesKALOULINKA píše:prosím chtela bych si do telefonu stahnout film ale vubec nevim jelsi avi. nebo mp4 a neznate nejaky stranky prosim poraďte?
Masaa píše:Muzes si stahnout do PC jakej film chces,ja pouzivat muj lety osvedceny program Super a tam si zadas do jakyho formatu to chcesKALOULINKA píše:prosím chtela bych si do telefonu stahnout film ale vubec nevim jelsi avi. nebo mp4 a neznate nejaky stranky prosim poraďte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků