od Ka.cz 23. 11. 2007 11:29
Tak jestli můžu přidat svůj názor, tak hlavně NE Nokii 5500 Sport. Kupovala jsem si ji s podobnými požadavky jako máš ty, ale byla to nejhorší volba - vydrží úplný kulový, normálně se do toho ocelovýho rámečku vytlačí díra i když ji hodíš ke klíčům do kapsy, natož aby vydržela nějaký pády a nárazy... Za půl roku, co jsem ji měla se mi dvakrát odlepila klávesnice (zcela) - prý t dělá každá Nokia 5500... A podruhé už se cukali s výměnou na záruku právě kvli "špatnému stavu krytu". Podotýkám, že stav krytu byl naprosto adekvátní normálnímu používání v nijak extrémních podmínkách, je fakt, že v "ponožce" telefon nenosím, ale na to snad ani není určen. A navíc nechápu, co má odřenej rožek společnýho s jejich špatně provedenou, neustále se odlepující se klávesnicí... Po půl roce jsem se telefonu zbavila a dál používám starou dobrou nokii 3220, která vůbec není určena k outdoorovému použití, ale vydržela zatím všechno. Až se zas objeví nějakej "odolnej" telefon, určitě o něm budu přemýšlet, ale s Nokii 5500 Sport zkušenosti jen a jen katastrofální...