Stránka 1 z 1

Samsung D600e

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 17:02
od sR chce D600
Zdravim,
chtel bych se zeptat lidicek, co maji D600, jestli by mi nemohli dat tip, odkud ho koupit.. anebo aspon odkud jste ho kupovali. Nechci dovoz, tak patram po solidnich shopech.
Z operatoru ho nabizi jen T-Mob, jenze mam Vodafone, tak se bojim, ze bude bloknuty jen pro T-Mob - telefon jsem nekupoval snad tri roky, ( Samsung SGH-S500 slouzi doted paradne a i vzhledem si s nynejsima telefonkama ma stale co rict :) ), tak vubec nevim, jestli operatori upustili od blokovani telefonu nebo jak to je.. Anebo pokud by nekdo vedel, kde se da koupit v kamennem obchode pobliz Olomouce, budu taky rad.

Predem diky za rady!

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 19:26
od aspiryn
Cau, ja jsem z okoli Olmika a taky jsem shanel nejak D600,ale marne akdyz jo tak se mi zdala draha a nejak jsem neveril tem obchodum,nakonec jsem ji koupil od T-mobile pres jejich eshop,mobil pokud vim tak uz nedelaji ze jsou blokly,takze myslim ze bloklej nebude,ale nebyl by problem jim napsat email a zeptat se jich.
Takze nakonec pres eshop a telefon byl dokonce v jake s twist sadou.
Platil jsem jen telefon postovny a balny zdarma,uplna pohoda a jeste jsem se domluvil na case kdy budu doma a dorucili mi ho az k baraku.
Tak to necham na Tobe................. :hm

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 19:37
od sR chce D600
Cau, no ja prave po te twist sade pokukuju, povazuju to za nejjistejsi volbu - ze tel. bude v 100%stavu.. ale zase se bojim toho, ze bude bloknutej, tak jestli by to bylo jak rikas, jdu do nej hned zitra :) zkusim napsat mail do t-mob. a uvidim, snad bude ok.

dik za radu

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 19:40
od aspiryn
Nemeas zac,ja to videl taky jako jediny mozny reseni,kdy si budu 100% jistej ze telefon bude ok,a kdy kolik ho muzu reklamovat,a nebude zadnej problem.
Jinak telefon je to dost dobre....
cau

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 19:48
od sR chce D600
hmhm, ted jsem na strankach TM nasel neco, co jsem predtim prehlidnul.
Maji pod zalozkou telefony primo volbu "odblokovani telefonu" a stoji tam ( citace ) "Návody pro odblokování konkrétních typů telefonů, které jsou prodávány naší společností tarifním zákazníkům (Twist sady jsou blokovány)."

Takze twist sadu urcite ne..
Ale dival jsem se na cenu telefonu v twist sade ( 7 154,- ) a na cenu telefonu bez smlouvy ( 7 799,- ) a rozdil sesti stovek neni zas tak rozhodujici. Tak mam asi jasno :)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 19:50
od sR chce D600
Ja po nem pokukuju snad uz pul roku :) takze vim oc bezi ..

Nemas prosimte zmaknuty uz nejaky stranky s vychytavkama apod ? Byl bych ti moc vdecnej.. anebo nejaky uzitecny diskuze

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 9. 2006 20:14
od ConPower

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2006 13:15
od sR chce D600
diky, nektere veci jsou uzitecne :idea:

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2006 13:21
od jetel
nevim proc bys mel tolik priplacet, kdyz ti to skoro vsude odblokujou za max 200Kc

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 9. 2006 14:52
od sR chce D600
hm, no to je uz jedno. Nastesti nejsem ted ve financni tisni, tak me tech par stovek navic moc nerozhodi. Pro priste ..

a nahravaji i novejsi software ? nevim kde se to u nas da udelat ( prostejov ) .. v praze by asi problem byt nemel, ze ?

Tak jak?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 9. 2006 07:34
od gogo.spk
Tak jak to dopadlo? Přišel ti už od T-Mobilu? Byl blokovanej nebo ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 10:26
od sR chce D600
jojo prisel do 3dnu. Blokovanej neni, ale je na nem logo T-Mobilu, coz me trochu stve .. ale co se da delat

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 9. 2006 11:21
od Šumící tráva
Nevíte někdo kde se dá sehnat český manual k Samsung PC Studio 3 ???