od Vaso00 14. 11. 2020 21:39
Já teď řeším něco podobného pro manželku ve vláknu vedle.
A vyřadil jsem Redmi 9 - špatný foták. Ty asi vyřadíš i tu novou Motorolu G9 Plus - moc velká.
Jinak:
Realme 6s - 3999,- mám jej ted doma na jeden den na zkoušku. Displej a výkon super, foto OK
Realme 6 - 4499,- má lepší foto než Realme 6s, otázka je o kolik (na netu to dost chválí), jinak to samé
Motorola G8 Plus - 3999,- koupil jsem mamce a funguje dobře, moto gesta jsou silně návyková. Foto +- stejné jako Realme 6s
Redmi Note 8 Pro - 4999,- vesměs podobné jako to Realme 6...
Samsung A41 je dražší, v práci to mají jako služebáky (A40 a A41) a za mne teda nic moc, A40 vyloženě bída. Super mají displej, tím to končí. A41 fotí na úrovni mobilů výše.
Být tebou, podívám se na velikosti, 6,5 palců není úplně málo a pokud hraje velikost prim, tak tam zase ta A41 získá kladné body. U mne zatím vede to Realme, manželka do mobilu hodně kouká a těch 90 Hz docela jde poznat. Ale uvidím, pevně rozhodnut ještě nejsem.
-- 14. 11. 2020 21:44 --
A pokud ti nevadí připlatit, tak Moto One Fusion+ má prostě vše, co člověk od mobilu chce. V Datart stojí bílá 5990,- Jen kritizují vzhled, ale já třeba nikdy nemám mobil bez krytu (aspon silikonového).
Ten mobil má výkon, výdrž a super foto na danou cenovku. Tam už neděláš kompromisy...