Stránka 1 z 3

Mpx220 - problém se synchronizací

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 13:50
od er--fone
Dobrý den, vše fungovalo vždycky dobře, až dnes ráno jsem se snažil připojit svůj telefon, ale marně k počítači. ActiveSync na telefonu mi zobrazuje dvě chyby, problém kvuli špatnému nastavení serveru v telefonu a druhou, že mám zkontrolovat nastavení telefonického připojení nebo serveru proxy. Nerozumím tomu vubec, prosim poraďte mi někdo :oboze :(

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 13:57
od JSSK
Sa mi kedysi nieco podobne stalo na SDA a pomohol restart telefonu.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:02
od er--fone
Zkusil jem vypnout a zapnout aspoň, ale nic :( Už to hlásí jen tu druhou chybu, že mám zkontrolovat nastavení telefonického připojení nebo serveru proxy... Nechápu to ale :(

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:09
od Martas06
To mi jeste AS neudelal :hm ,hlavne nevim,proc tomu vadi nejaky nespravny nastaveni telef. pripojeni,proxy apod?kdyz to mas jen pres kabel.
Zkus v si menu MOZNOSTI,trochu "pohrat" s nastavenim synchronizace(v tel. samozrejme taky),kdyz to nepomuze,preinstaluj AS a vytvor nove partnerstvi...doporucuji verzi 4.1 ktera je v cestine a do budoucna podporuje i WM5.0.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:13
od er--fone
Asi mně nic jinýho nezbyde, páč jsem se v tom vrtal už docela dlouho a fakt nic :( a kde najdu tu verzi 4.1 prosim Tě? Nemáš na to nějakej link?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:18
od JSSK

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:24
od er--fone
Super, dík, sosám to no...já už jsme uplně zmatenej z toho, teď najednou ničemu nerozumím :lol: :(

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:25
od Martas06
Jo,prwesne tenhle link od kolegy pouzij.
Jeste ti doporucim:Odinstaluj predchozi verzi a hlavne,smaz adresar "MicrosoftActiveSync" bud z jednotky C nebo D,protoze po odebrani tam porad zustava.....a v nem i ulozeny nastaveni,bohuzel.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:33
od er--fone
Tak jo, stáhl jsem to, nainstaloval, všecko se zdá být v pohodě, ale teď teda netuším jak zase nastavím nové partnerství s telefonem, protože to na připojení telefonu stále nereaguje...?!

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 14:59
od Martas06
Jestli se pripojujes pomoci USB tak po instalaci se objevi okenko s timhle znenim: "Zasunte USB-Kabel(kolebky) do PC,zapnete telefon,pripojte telefon,a pak ho to normalne behem 5sek. najde samo(ovladac je soucasti instalace).
Kdyz tak jeste mrkni do TRAY listy,na ikonku AS a nastav tam "povolitPripojeni pomoci USB"...melo by to ale udelat samo.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 15:05
od er--fone
Ale to já mám nastavený, fakt....nechápu to, šlo to minule v pohodě uplně a teď to fakt nechápu, není fakt něco blbě nastavenýho v tom telefonu nebo já už fakt nevim?:(

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 15:08
od Martas06
Mas jeste moznost,ty ovladace(co by to mohlo bejt jinyho) v windovsech ve spravci zarizeni,nainstalovat rucne...jinak fakticky nevim :hm

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 15:17
od er--fone
To nevíím :( ... a ještě něco, nemá v telefonu AS / možnosti /nastavení serveru / připojení něco nastavenýho? Já jsem uplně v hááji :hm

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 15:23
od Martas06
No jestlize si s tim nic nedelal,je to vse na DEFAULTNI hodnoty a tudiz v poradku a funkcni...zadny uz. jmeno a pod.
Zkus jeste tohle:

V telefonu

AS/Moznosti/NastaveniPocitace/Nabidka(tady zaskrtni vsechny policka)/Upresnit/ v tyhle kolonce dej "PovolitSynchronizaci pocitace pomoci tohoto pripojeni a jako typ nastav USB.

Jestli ani tohle nepomuze,zkus SOFT reset popr HARD reset.....jeste je moznost Win na PC preinstalovat.
V ovladacich muze byt bordel,pokud rucni preinstalaci neumis.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 15:24
od USER47
Ještě zkus jiný USB...Ale je to divný a nikdy jsem se s tím nesetkal.