ziki píše:Škoda jen, že HD nejsou až zítra, protože jsem ke Kaktusu přetáhl i ženu a přenos čísla je naplánován na dnešní půlnoc.
Vzdyt jsi mohl tu podkladovou SIM dnes taky klidne dobit.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ziki píše:Škoda jen, že HD nejsou až zítra, protože jsem ke Kaktusu přetáhl i ženu a přenos čísla je naplánován na dnešní půlnoc.
truct píše:Nick Cave píše:dá se s Kaktusem komunikovat jinak než přes FB?
Pres chatovaci okno na jejich strankach.
Nick Cave píše:truct píše:Nick Cave píše:dá se s Kaktusem komunikovat jinak než přes FB?
Pres chatovaci okno na jejich strankach.
Díky ti osobne, budu muset reklamovat kredit
ze.us píše:ziki píše:Škoda jen, že HD nejsou až zítra, protože jsem ke Kaktusu přetáhl i ženu a přenos čísla je naplánován na dnešní půlnoc.
polda píše:Tou kartou si už dobijel? Ne všechny karty berou. Banka musí být z ČR, ideálně ČSOB, ČS, Komerční B. atd.
ziki píše:ze.us píše:ziki píše:Škoda jen, že HD nejsou až zítra, protože jsem ke Kaktusu přetáhl i ženu a přenos čísla je naplánován na dnešní půlnoc.
To jako fakt?Doteď jsem nad tím vlastně nepřemýšlel, to číslo ještě teď funguje u Mobil.cz, tak předpokládám, že běžnými prostředky jako bankomat, terminál sazky, internetové bankovnictví apod. bych to číslo dobil ještě u Mobil.cz a jelikož se dnes přes půlnoc přenáší pryč, tak by to byly vyhozené peníze.
Ale teď mě napadá, že možná se ta podkladová Kaktusácká karta mohla aktivovat, zaregistrovat a dobít, ale fakt mě to nenapadlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků