Stránka 13 z 87

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2014 08:59
od Reku
Já jsem s internetem na den taky měl problémy s rychlostí.
Ale u ainternet350 a internet150, které jsem zkoušel, je vše OK.

-- 9. 5. 2014 09:00 --

Samozřejmě youtube nejde a další podobné věci (stream) také ne....

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2014 12:41
od gadzo4
Kdybych Tesco kartu nenabil kreditem, aby se neobnovil mesicni FUP, pojedou data dal nebo se po mesici uplne deaktivuji?

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2014 14:09
od smates
Muze mi nekdo pomoct s vyberem virtuala.Chci pausal bez zavazku do cca 500Kc.Ted mam Vodafon za 380Kc 100min+150MB.S minutama s jakstaks vystacim ale data potrebuju alespon 500MB,samozrejme vic volnejch minut nevadi.Poradte dik.

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2014 17:47
od Vasil
Solutus 600MB od https://www.voocall.cz/
Uz trapim se z vodafonem poslednich par tydnu.

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2014 18:12
od smates
To nevypada spatne,dik.Jeste info,kdyz si chci prenest cislo a mam 2x sim na stejne cislo kvuli dvoum telefonum abych nemusel stale prendavat.Zustanou mi funkcni nebo mi poslou novou jejich na stejne cislo?Jestli novou tak je mi to k prdu protoze pochybuju ze by sedivaci meli tyhle dualni sady.

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2014 18:38
od Carllos VoIP
To si pleteš pojmy , šedivák Voocall není , s těmi simkami máš smolíka. :-D

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2014 22:44
od nail77
Mobil.cz protože mám internet zdarma pořád,kdykoliv potřebuje můj chytrý mobil nakrmit daty,samozřejmě využívám nejčastěji na informace,aktualizace aplikaci,stahování obsahů jako je hudba,obrázky,videa,hry,aplikace atd.

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 11:29
od JayDeeSq
smates

data se po měsíci deatkivují a přepnou na internet na den, jinak u tesca to moc neválí ani před fup, ale za to může síť O2, proto od nich odcházím

sice už mám vybraného operátora, ale pokud by měl ještě někdo tip na nějakého dobrého (hlavně aby to za pár dní nezabalil) operátora na provolání cca 200minut(občasně i více proto nechci jen dobrou cenu v balíčku ale i po) 20-30sms a net buď po MB za 1kč nebo max tak 80kč za měsíc za 100/150MB, síť nejlépe vodafone případně t-m, ale tam bych nerad volil operátora s vysokými vstupními poplatky, protože nemám jejich síť vyzkoušenou, ale O2 už nikdy více

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 13:12
od ramses33
JayDeeSq 14.


A jaká síť je u tebe funkční na vyšší rychlosti?
Telefon ti je umí vypsat.

-- 14. 5. 2014 14:14 --

nail77 píše:Mobil.cz protože mám internet zdarma pořád,kdykoliv potřebuje můj chytrý mobil nakrmit daty,samozřejmě využívám nejčastěji na informace,aktualizace aplikaci,stahování obsahů jako je hudba,obrázky,videa,hry,aplikace atd.


Na to potřebuješ plnou rychlost dat a to je pokud vím 200 Mega za 200 Kč na měsíc. To není příliš výhodné. :-]

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 13:55
od tomtelini
Na to potřebuješ plnou rychlost dat a to je pokud vím 200 Mega za 200 Kč na měsíc. To není příliš výhodné.


Nechci být šťoura, ale ve skutečnoti je to 200 Mega za 0,- Kč Těch 200,- Kč může prokecat za půl roku. A 32Kb/s na navigaci, aktualizace a Viber jakš takš stačí

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 14:08
od ramses33
tomtelini 14. 5.


Špatně sis to přečetl.
nail77 píše: Mobil.cz protože kdykoliv potřebuje můj chytrý mobil nakrmit daty,samozřejmě využívám nejčastěji na informace,aktualizace aplikaci,stahování obsahů jako je hudba,obrázky,videa,hry,aplikace atd.


Na to potřebuje plnou rychlost :-]

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 14:23
od JayDeeSq
ramses33

tak mě de o mobilní internet, ne net doma, doma zrovna je 3g o2 a t-m vdf tu má jen edge, ale jde mi o to, že o2 má sice více 3g pokrytí, ale stačí být v budově a je po 3g a ta rychlost pak stojí za to, stejně jako tam kde 3g není, jako rychlosti 20-30 kbps mě zrovna neuspokojí, net v mobilu používám občasně, používám mobil k práci ne na hraní, ale občas potřebuju něco zjistit v terénu a ne čekat třeba na pdf dokument o 2MB 10minut, to je docela otrava při jednání se zákazníkem, dřív sem měl vodafone a tam sem takové rychlosti neznal, pokud byl signál bylo i edge které jelo alespoň těch 150kbps, případně 3g které bylo stabilní i uvnitř budov a v husté zástavbě atd. to prostě u o2 je hrůza, ověřoval sem si to na více telefonech i originál o2 simkratách jestli v tom nemá prsty tescomobile a výsledek by stejný, paradoxně majitelé o2 to považují za normální, že jim to někde de prostě takhle pomalu. T-M myslím míval solidní edge pokrytí, u O2 je dost míst ještě gprs, ale i tam kde je edge tak z poloviny míst to jede rychlostí gprs, jen na már místech se mi podařilo dostat z edge víc jak 100kbps, jinak k tescu nemám co vytknout, jen škoda že není v jiné síti

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 18:06
od ramses33
No, asi máš smůlku. Já u O2 i bez 3G mám rychlost schopnou okolo 180 kbps...

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 20:31
od pokudos
ramses33: Taky se mi to zdá divné. Na 2G mám určitě nejméně 150 kbit, na 3G ve velmi exponovaných lokalitách (centrum Prahy, Brna) dosahuji rychlost alespoň 3 Mbit/0,75 Mbit. Daleko častěji mám o hodně vyšší rychlost – zhruba 6/2. JayDeeSq má zřejmě smůlu na signál.

Kde se připojuješ?

Re: Výběr virtuálního operátora

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2014 21:10
od JayDeeSq
nejčastěji okres jablonec liberec a semily, ale i u prahy sem narazil na gprs, takže mi to nepřijde jen jako lokální problém, vím že v dobách kdy ještě nebylo 3g a připojení vládlo gprs/edge tak o2 tady na tuhle oblast co se týká edge kašlal,jak je vidět tak je přidali 3g, ale 2g síť nechali po staru i když na většině míst mi na mobilu svítí "E" tak nějaké úpravy asi provést museli, je škoda, že stačí zajít dovnitř budovy a nebýt někdě přimo u vysílače a je taky edge s rychlostí gprs..i třeba v centru liberce