-- 1. 7. 2013 07:50 --
Tak, a vzhledem k tomu, že za přenos čísla chtějí 300,- a dále volací zálohu, je toto pro mne úplně pasé.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ředitel čtu píše:A co děláš s tím kreditem co se ti tam hromadí prosímtě ? Nebo pokud ho utratíš za internet, jaká potom vyjde částka za to volání, když přičteš i cenu callabcku ?To už jde někam za 3 Kč né ?
Chápete to špatně. Platíte pouze za volání a to 1,- Kč/min s DPH za to, že volá Voocall Vám a další 1,- Kč/min s DPH za to, že zároveň volá Voocall tomu, s kým Vás spojil... Celkem (dohromady) tedy 2Kč s DPH za každou minutu volání.
Pro snadnější představu:
Probíhají v jednu chvíli dva hovory: vy<--->voocall a voocall<--->volané_číslo. A za každý tento hovor platíte 1Kč/min s DPHTyto dva hovory propojí voocall ústředna mezi sebou a vy tak můžete mluvit s druhou stranou. Poplatky se sečtou a máte 2Kč/min s DPH.
A ještě nám pověz, jak je na tom kvalita hovoru při volání přes wifi/blesk net
misaan píše:Po přejetí FUP je internet na blesku použitelný k voip? Mluvíš z vlastní zkušenosti nebo jen teoretik? tipuji to druhé..
VOIP v žádném případě nemůže sloužit jako plnohodnotná náhrada normální GSM sítě. Pokud mi na displeji nesvítí 3/3,5G tak nemám šanci se s VOIP kdekoliv dovolat. A prolém je v tom, že kromě centra měst, mě opravdu venku v přírodě 3G nesvítíA rozhodně s EDGE volat nejde. Vždyť latence je skoro 900ms..
Ale tak Ellyfka bude asi jen chudý student, který neptřebuje volat, a tak vymýšlí takové blbosti.. Normální pracující lid potřebuje funkční řešení!!! A ti co volají málo(=utratí málo), těm zase takové pochybné řešení nestojí za tu námahu a nekvalitu.
calvin203 píše:A proc bych mel volat pres nejaky callback za 1,- kdyz volam normalne pres GSM za 1,-
Nereknu po wifine za 0,60,- je to pouzitelne nebo do zahranici, jinak je to o nicem nejake callbacky.
Nez te spoji, tak zaplatis ty minuty 2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků