Stránka 1 z 1

Swiftkey 3

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2012 20:29
od Bukaj Kelam
Ahoj, zalíbila se mi klávesnice Swiftkey 4 Beta a proto jsem si včera zakoupil plnou verzi. U plné verze mi bohužel nefunguje zadávání metodou tahem /swipe/. Klávesnici jsem již odinstaloval a opakovaně nainstaloval, ale problém přetrvává. Nemohu ani v nastavení najít, kde by se tato funkce zapínala/vypínala. Poradíte co s tím? Děkuji.

Re: Swiftkey 3

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2012 22:33
od Tonda512
A nejde nikde? U mě např. v internetovém prohlížeči nefunguje, ale funguje pouze v SMS, Viber. Nevím proč...

Re: Swiftkey 3

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2012 23:21
od Bukaj Kelam
Reseni je proste, pouzival jsem Swiftkey 4 beta a ted jsem si koupil swiftkey 3 pro, ktere swipe prozatim nepodporuje. Jsem nepozorny, uzaviram vlakno. Diky za pozornost.