Stránka 3 z 4

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:40
od elit
Tusim, ze na boku pristroje stejne jako u meho hw6515. Zvoneni se vypina nahore. Ja nevim, ze kazdej uzivatel neceho jineho nez Microsoftu si pripada strasne dulezitej.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:42
od trocken
Hehe, pouzival jsi prdlajs a ne Treo ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:46
od elit
Ted si delas srandu, ze jo.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:48
od trocken
Mas moznost to napravit a napsat spravnou odpoved ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:49
od elit
Znovu opakuji, ze je na boku pristroje pokud se bavim o hardware tlacitkach.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:50
od mousefromhouse
No, nevim jak je to u ostatnich zarizeni s Palmem, ale na T|E2 se vazne musi vlezt do nastaveni... ...a je to pekne otravny :)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:50
od trocken
Bavime se o nastaveni hlasitosti pristroje, ne o tlacitkach ktere funguji jen behem hovoru ...
elit píše:Znovu opakuji, ze je na boku pristroje pokud se bavim o hardware tlacitkach.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:51
od elit
Tak to nevim nepamatuji se.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:51
od trocken
Nenapovidej, at si to nagoogluje sam :)
mousefromhouse píše:No, nevim jak je to u ostatnich zarizeni s Palmem, ale na T|E2 se vazne musi vlezt do nastaveni... ...a je to docela otravny :)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 15:52
od elit
trocken píše:Nenapovidej, at si to nagoogluje sam :)
mousefromhouse píše:No, nevim jak je to u ostatnich zarizeni s Palmem, ale na T|E2 se vazne musi vlezt do nastaveni... ...a je to docela otravny :)



Vis me je to naprosto jedno kde to je. Tuhle placku uz nepouzivam, protoze mi nevyhovovala.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 17:46
od dejvidek
Debata smazána, chatujte si jinde.
dejv

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2006 17:48
od trocken
To dneska trvalo ;)

dejvidek píše:Debata smazána, chatujte si url=http://chat.mobilmania.cz]jinde[/url].
dejv

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 04:24
od will27
Ty umis delat bordel,Trockene....na to,ze o WM vis prdlajs... :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 11:53
od Kojot
Pockej, tim chces jako rict, ze dokud nebudu hluboko znat OS, tak si nemuzu koupit dobre?
Nebo si koupim vzdy spatne, pokud nepujdu s zfanatizovanym davem do MS?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 12:05
od mousefromhouse
Kojot píše:Nebo si koupim vzdy spatne, pokud nepujdu s zfanatizovanym davem do MS?


Zas tak bych to nehrotil, na PDAcku mam widle rad, ale na PC bych mel nejradsi Linux...