Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
jakuub píše:Doufám, že to tak bude.. Jen upozorňuji co píšou ve formuláři kde si objednáváš toto zvýhodnění.
Zekon píše:ondraschoffka: stejné jako u O2 i Vodafone, tak nevím, co je na tom divné?
legomaniak: ceny srovnatelné a pokrytí je věcí jednotlivce. Mě je třeba 3G v "horní dolní" k ničemu. Já potřebuji, aby mi to jelo tam, kde se pohybuji nejvíc. A tím pádem má pro mě nejlepší pokrytí T-Mobile a Vodafone. Všude tam, kde není 3G, jedu na EDGE. To se zatím u O2 neděje, ale je vidět, že se na tom i u O2 pracuje. Momentálně jsem v Harrachově a ještě loni jsem se raději připojoval jen v telefonu T-Mobile a Surf+ (EDGE), protože net od O2, který mám v NTB byl nepoužitelný (GPRS a ještě hodně pomalé). Dneska tady má i O2 EDGE (teď zrovna jedu v NTB přes O2).
audis: mobilní net používám v N97 a HD2. Nemám problém s FUP i když mám "pouze" 200MB (Surf@mail). Ano, blbosti jako Youtube v telefonu nepoužívám a asi i proto jsem nikdy neměl problém se Surf+ a omezením portů.
Osobně si myslím, že mohl T-Mobile udělat více, ale i toto je konkurence schopné. Výhodu vidím v tom, že na rozdíl od konkurence si můžu dokoupit další MB.
R.
PS: jak se furt někdo řeší, že u Vodafone platí 90 Kč za 100MB (na zavolání), také platím pouze 100 Kč za 200MB u T-Mobile. I zde platí to co u tarifu. Chcete slevu? Nebojte se zeptat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků