Nokia 3210, Siemens A50, Siemens S55, SE D750i, SE W810i, Nokia N82, E52, N8, SX Z1 Compact Nikdy never nikomu a nebudes sklamany! Zivot je kratky, preto si treba vediet uzit, tak aby sme ho inym neskracovali! (X je CH - ja to pisem uz automaticky)
Koukám, koukám, že mobily nosíte více jak špínu na sobě... Mno já mobil sice taky tahám všude, ale na koupaliště a sport a větší akce ho neberu - pro případ ztráty, nebo možnosti odcizení. Nějaký ten den se bez něj obejdu.
A když ho beru do divadla a kina, vždy si vypínám zvonění, nebo telefon úplně...
podla mojho kamosa u toxto typu ludi (stale nosiacix mobil) je mobil najvecsi bakterio nosic
Nokia 3210, Siemens A50, Siemens S55, SE D750i, SE W810i, Nokia N82, E52, N8, SX Z1 Compact Nikdy never nikomu a nebudes sklamany! Zivot je kratky, preto si treba vediet uzit, tak aby sme ho inym neskracovali! (X je CH - ja to pisem uz automaticky)
Skoro pořád:) na záchod občas, když mám moc zpráv a potřebuju promazat..tam je na to čas na koupaliště si ho beru jen na krytej bazén-dávám do skříňky a když si ho občas zapoemnu doma když nestíhám jít do školy, tak jsem jak bez ruky...Ale záislá snad nejseem, to budu až s novým telefonem(na SE K500i toho moc nemám) )
Do fitka, na bazen ho neberu, v kine vypinam a nesnasim jak pres zakazy lidi volaj a na postach specielne bych urazel ruky
Mám ho denne jinak zaplej 8-22 hodin v noci je vyplej a když jsem na horách ho mám vyplej a v poho, mobil je dobrý,ale dokážu být i bez nej.Nejsem závislý na něm.