Nahrání firmware do tabletu sencor element 7 version 2 basic

Surface a další dotyková zařízení - nejen s Windows

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Víťa1 1. 12. 2013 11:33

Zdravím
Kde bych mohl získat na tablet sencor element 7 verzion 2 basic firmware a jak do tohoto tabletu jej nahrát ? díky
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 12. 2013 11:54

Kdysi davno jsem ti radil atz si tuto sračku nekupuješ - bvedlejšim efektem je to že pro ni neexistuji solidni custom rom,podpora realna at ze strany komunity nebo vyrobce - on to vyrobce neni je nulova atd atd.
Plati pro všechny androidy Sencor,Gigabyte a v menši miře i prestigio,co vás pudí kupovat převlečeny činany když si můžete koupit za polovinu činana je mně furt zahadou.Sencor je totiž ramos w převlečenej - přesněji pouze tam prdli napis sencor a ve dne linka jela jako ramos,večer jako sencor,ramos se prodaval za 100 dolarů,sencor byl tady jako vyhodna koupě za 5000 při startu.takže pokud potřebuješ kvuli servisu hledej bootimg na strankach sencoru,to bude asi legrace,pokud potřebuješ lepši firmware tak si stahni custom pro sencor - myslim že dva existují,jsou to ramosy.
Hledej A13,neboli ALLWINNER na XDA to je zaklad na kterym sencor je postavenej a jestli maš problemy že nemůžeš nainstalovat aplikaci,pamět je mala atd tak použij fix pro allwinner kterej tam najdeš.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků