ZTE Skate - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelych 17. 4. 2013 18:51

Skate jsem sice před docela dlouhou dobou prodal, ale k tomu co tu reste, napadlo me kartu máš připojenou k systému? S tím bleskem, setkal jsem se s tím na jiném telefonu, že když je slabá baterka, tak blesk nebleská.
Zelych
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dadošek 8. 8. 2013 07:09

ahoj lidičky,snad se tu bryz někdo ukáže a poradí.Mam ZTE SKATE a najednou my začal blikat displej.Zatím tedy nevím co s tím. :oops: Pokud někdo ví,tak prosím pomožte
dadošek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OndraBM 27. 11. 2013 12:46

Ahoj, ohledně posunu obrazu se ptám i jinde, schválně dávám dotaz znova a sem, protože jsem nově zjistil, že se řečená chyba projevuje nezávisle na operačním systému. O co jde:

Když mi začala zlobit Skatie, nainstaloval jsem CM7 20130301 NIghtly, předtím jsem udělal Wipe data/Factory reset, Wipe Cache a Wipe Dlavik v CWM 4.0.1.5. Instalace i následný běh systému i aplikací v pohodě, ale celý obraz je posunutý o 5 pix dolů, viz obrázek.

Domnívaje se, že je to věc operačního systému, zkoušel jsem instalovat různá jiná vydání CM7, zkusil jsem dokonce i SwedishSnow Skate RLS7, flashoval jsem zpátky originální ROM i znovu updatoval na Skatie, teď momentálně mám v provozu JOYOS. Přitom se do telefonu zaváděla různá systémová jádra - a všude je obraz řečeným způsobem posunutý.

Další zajímavostí je, že když udělám ScreenShot, dostanu obraz, jaký má být, tj. bez posunu. Takže abych tady ukázal, jak se to skutečně zobrazuje, musím obraz upravit. Obraz tedy přístroj vytváří správně, ale z nějakého dosud mi neznámého důvodu ho posunuje o těch 5pix dolů.

Z toho jasně vyplývá, že se stalo něco, co přesahuje možnosti operačních systémů, byť k tomu došlo zřejmě v souvislosti s jeho instalací.

CO se tedy stalo? A existuje možnost nápravy, tj. posunu obrazu zpátky? Není možná nějaká aplikace, která by umožnila upravit zobrazení? Co se s tím dá dělat?
Přílohy
ZTE-Skate-posun_obrazu.jpg
OndraBM
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sany123 27. 2. 2014 19:40

Dobry den chtěla bych se zeptat mam telfon Zte skate a nejde mi na nem internet pritom simka ktera v nem je ma aktivni internet :( tak nevim poradi te mi? Skousela sem to pres počitač krok za krokem a stejnak to nejde :( prosim poradte
Sany123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod imgustak 26. 4. 2015 13:30

Dobrý den,
nahrál jsem do mobilu neoficiální rom podle tohoto návodu ( https://www.youtube.com/watch?v=ksJKcwxcV_8 ) a mobil už spustím maximálně na logo nebo do recovery modu. Zkusill jsem i factory reset, ale nepomohlo.
Prosim vás nevíte co s tím? Po případě nesetkal jste se s tím někdo?
imgustak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikino123x 26. 4. 2015 14:23

No budes to musiet asi prefleshovat na tovarnu rom.Skus pohladat neaky navod na tejto stranke http://www.modaco.com/forum/542-zte-ska ... modacocom/ Inak do buducna by som radil si pred podobnym experimentovanim cez recovery najprv spravit zalohu, aby si sa vyhol podobnym situaciam...
mikino123x
Junior

Odeslat příspěvekod imgustak 26. 4. 2015 15:15

Děkuji za radu :) Ale v tomhle oboru jsem totální amatér a v těch návodech se zrovna nevyznám. Nepomohl by jste mi nějaký najít? Předem děkuji
imgustak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roy1 26. 4. 2015 17:09

roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod imgustak 27. 4. 2015 06:29

Dík za rady. Vyřešeno pomocí ZTE Handset software update tool.
imgustak
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků