Nejde Google Play

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mysacek03 18. 7. 2012 14:48

Zdravím mám takový problém včera jsem si koupil sony ericsson xperia arc S a nejde mi google play objeví se mi tam ,,Došlo k chybě.Zkuste to znovu nebo akci zrušte a vraťte se k předchozí obrazovce,, ale internetové připojení mám dobře protože mi internet jde.Nevíte co stým?????Děkuji PS:ani nejde aplikace youtube a PlayNow
mysacek03
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zelych 18. 7. 2012 19:42

Máš nastavený google účet? Zkus vymazat data aplikace, nebo si stáhnout někde z netu APK Play v poslední verzi. K Play přes počítač se přihlásís?
Jinak mě jde.
LG 4X HD & LG KE500
Citroen Xantia Break 2.0i 16V (na prodej)
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mysacek03 19. 7. 2012 18:16

Google ucet mam,data aplikace jsem uz taky mazal,pres pocitac mi to jde.Nemuze te byt pomalim internetem?Protoze mam jenom mobilni internet.
mysacek03
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zelych 19. 7. 2012 19:29

No, pokud máš třeba jen GPRS a ještě špatné, tak možná. Ale jinak by to nemělo mít vliv, jen to přes 3G oproti WiFi déle trvá.
Zkusil jsi přeinstalovat Play na novější verzi? (třeba z uložto
Ještě mě tak napadlo, když ti nejde ani Youtube, jestli máš povoleny data na pozadí?
Leda zkusit nějakou free WiFi jestli to opravdu nebude pomalou odezvou připojení?
LG 4X HD & LG KE500
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mysacek03 19. 7. 2012 21:28

Zkousel jsem preinstalovat a nic.A data na pozadi zaple mam.Zitra jedu do mesta tak tozkusim pres tu wifi a uvidim
mysacek03
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Saurian 26. 7. 2012 23:25

Zdravím Vás, mám rovněž problém s Google Play a už si nevím rady.
Dříve jsem bezproblémů používal Android Market, ale nyní po zavedení novinek od Googlu a nutnosti mít Google Play mi tato služba přestala fungovat.

Stáhnul jsem si apk Google Play, nainstaloval, odsouhlasil podmínky, zadal heslo do svého účtu a přihlásil se.
V novém "Marketu" mám ale jen pár aplikací na výběr, příklad: Nej. aplikace zdarma 2 aplikace, Nej. placené aplikace 2, Nej. hry zdarma dokonce 6 atd.
Ani tento chudý výběr však nelze nainstalovat, Play hlásí "došlo k chybě [DF-BPA-13].

Z počítače se k účtu a službě Play můžu příhlásit, ale mám tam hlášku, že k účtu ještě nebylo přihlášeno žádné zařízení a Androidem.

Jak se prosímvás můžu ještě více přihlásit aby služba fungovala ?

Přihlašuji se ze zařízení Samsung Galaxy S1 GT-I9000, které je podle seznamu Google Play podporováno (OS 2.2.1 Froyo, tam by snad neměl být problém).

Založil jsem si raději ještě jeden nový Google účet, ale výsledek je stejný, už si nevím rady, takhle mě ta novinka Play docela odrovnala, dříve to bylo bez problémů, promiňte ale jsem z toho docela rozladěný už asi 2 měsíce.
Saurian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k1slovakia 31. 7. 2012 14:12

Mam ten isty problem, aplikacie mi z Google Play nejdu ani stahovat, ani aktualizovat. Skusal som vsetko mozne, preinstalovat aplikaciu, vymazat data, restarty mobilu, vypnutie mobilu, vratenie povodnej verzie, zakazal som updaty, restartoval som router, menil v nom dns servery... Nic nepomohlo. Tento problem ma pomerne velky pocet ludi, dnes som si presiel zopar diskusnych for a vsade ta ista tema, ten isty problem. Google to po*ral.

Samsung Galaxy SII, stock ICS 4.0.4., verzia GP 3.7.15.
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod beat 31. 7. 2012 17:48

Tovární nastavení...
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Zelych 31. 7. 2012 20:03

Před pár dny mi nešel po flashi ROM sparovat telefon s Play pres PC, tak jsem tam zacal studovat napovedu, a matne si vzpominam, ze tam bylo cosi o povoleni nejakeho portu v routeru, nebo firewallu. Zkuzte mrknout do napovedy na Play ;-)
LG 4X HD & LG KE500
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod k1slovakia 31. 7. 2012 20:31

beat: Tovarne som uz samozrejme skusal, len som to zabudol napisat. Ziadna zmena...

Zelych: Ak myslis tento navod, prave som to skusil, ale bez vysledku... :-|
http://support.google.com/googleplay/bi ... er=1067233
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod k1slovakia 1. 8. 2012 13:14

Fakt nevie nikto poradit? :-|
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Kůžel 1. 8. 2012 15:06

Dobrý den, oslovili jsme Google, snad z nich vypadne něco smysluplného...
Filip Kůžel
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod beat 1. 8. 2012 18:33

k1slovakia: Tyto problémy mívá víe lidí, měl jsem to i na SGS2(úplně novém) a tovární nastavení by mělo pomoci. Lepší varianta je tovární nastavení - a vytvořit nový účet. Tím ale samozřejmě přijdeš o již zakoupené aplikace.

Zkusil bych kontaktoval Google - měli by mít technicko podporu a mít možnost, jak nastavit tvůj účet na tvůj telefon.

btw. Google Play blbne i přes WiFi i přes mobilní data?
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Kůžel 2. 8. 2012 14:06

Googlu jsme se zeptali na problémy s Google Play. Zajímalo nás, jak velké části uživatelů se to týká, v čem je problém, kdy bude odstraněn a zda mohou uživatelé udělat něco, aby problémy sami odstranili. Odpověď je velmi stručná…

„Podle informací z Googlu byly hlášeny drobné problémy s Google Play. Google se hned všemi podněty začal zabývat a již proběhly některé opravy, které by dané problémy měly vyřešit.“

Jak jste na tom vy? Už vám Play funguje, nebo stále stávkuje?
Filip Kůžel
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 2. 8. 2012 14:24

Mě funguje stále. Jen se mi někdy nezobrazí obrázky. Stahovat jde, ale nevidím náhledy.
LG Optimus 4X HD + Nokia Lumia 620 + Samsung E1200
seterwohipikule
Maniak

Další stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor