LG P500 Optimus One - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mpolan 16. 12. 2011 19:07

Aplikace by ti tohle změnit neměla, pokud jsi nenainstaloval nějaký alternativní posílač SMS. Spíš bych hledal, jestli třeba máš všechna vyzvánění ve správných složkách.
Jednou se mi stalo, že z tří obvyklých složek Notifications, Ringtones a Alarms mi to vyzvánění nebralo a musel jsem tyhle složky přesunout do nadsložky Audio... pak to zase fungovalo v pohodě.
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod honzicek82 22. 12. 2011 20:31

Ahoj, mám dotázek... koupil jsem si nový LG OB a starý OO jsem dal přítelkyni... mě na něm vše fungovalo tak jak mělo, ale když si do něj dala simku přítelkyně a následně se chtěla přihlásit na gmail, tak jí to pořád nejde, takže se nemůže ani přihlásit do marketu... jinak internet má samozřejmě zaplacenej a jde v telefonku normálně... když si tam dám zas zpět mojí simku, mám vodafone, tak jde zas vše normálně a i se přihlásím na její gmail, ale její sim od tmobile prostě nechce jít... už jsme byli i v tmobile a dali jí novou simkartu, ale stále to nejde... věděl by někdo co s tím? díky moooc
honzicek82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mpolan 23. 12. 2011 17:08

Nefunguje to ani po úplném továrním resetu? Pak tam může být nějaký zámek SIM, ale to se mi nezdá pravděpodobné.
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 25. 1. 2012 08:04

tondbar píše:jeden technický dotaz, chci si koupit novou paměťovou kartu, v návodu se píše že telefon podporu micro sdhc až do 32 gb ale v návodu k telefonu je psané formátovat kartu pouze na fat 16 jinak to nebude fungovat tak nevím....???????? má někdo zkušenosti s větší kartou než 2gb? když je formátována na fat 32 funguje vše jak má, je to celkem důležité ať nevyhazuji peníze za novou kartu...dík moc

Osobně mám v tomto telefou 16GB mSD a jede v pohodě na FAT 32
Anonymni

Odeslat příspěvekod Alina 28. 1. 2012 10:34

Prosím o radu.Z ničeho nic se mi ztrácí vyzvánění a mění se i u kontaktů-popřípadě u kontaktu není žádné vyzvánění.Už jsem to několikrát opravila,ale stále to blbne,mám dát tovární nastavení nebo oprava?
Alina
Junior

Odeslat příspěvekod Peetii 28. 1. 2012 23:18

Ahojte, mam otazku... vlastnim LG p690 ON, teda nie OO, ale je to jeho nastupca a tema ON tu nieje, tak sa pytam tu... tento mobil mam nieco vyse mesiaca. Mam s nim iste problemy a to su:

1. Pri prehravani hudby obcas posobi velmi spomalene

2. Pri hrani hry cez emulator (Gameboid konkretne) sa mi dnes uz 2x zasekol tak, ze som musel vybrat bateriu.(absolutne nereagoval na cokolvek, skusal som vsetky tlacidla, aj cakat :) )

3. Asi najzavaznejsi problem, ktory ma naozaj stve je, ze za ten cas, ktory ho mam sa mi uz asi 3-4x samovolne restartoval... zo zamknutej obrazovky z nicoho nic iba vyda zvuk ako pri zapinani a na obrazovke je logo LG, asi minutu-dve a ptm pyta PIN kod.

Je toto vsetko normalne? :) Je to relevantnym dovodom na reklamaciu( u Orange-u)? Trosku lutujem tych 30 eur, ktore som za ten telefon doplacal, ked som mohol mat OSF za 1 ecko s custom romkou a bol by rychlejsi a stabilnejsi. Preto sa pytam, ak by mi OR hned, alebo az po par reklamaciach ponukol vybrat si z ponuky iny, oplatil by sa mi OSF? :) Za odpoved dakujem, aj ked som to tu touto otazkou asi trosku rozprudil, vsetci mi asi odporucite ostat pri LGON, ale uvidim. Kazdopadne je nepravdepodobne, ze by mi OR ponukol hnedka vymenu za iny( mam znamu, ktorej sa prave na OSF, ehm ironia vsak? :-)) pokazil displej a to tak, ze sa nedal zapnut ani nic, vobec nereagoval.... a hned jej ponukli z ponuky dalsie telefony v tej cene, v ktorej bol OSF).
Dakujem za akekolvek odpovede, nazory, rady.
Peetii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mpolan 29. 1. 2012 19:00

Alina: Jestli hodně často vyndaváš paměťovku, nebo ji odpojuješ, může to být tím. Občas to ten telefon zmátne a nepamatuje si, kde měl uložené zvuky.
Peetii: Emulátory samy o sobě dávají dost zabrat, ale může to být i softwarový problém. Časté restarty bych ovšem zkusil řešit nejprve totálním resetem do továrního nastavení (to stejně udělají i při reklamaci), popřípadě přehráním systému přes LG PC Suite (to je při reklamaci druhý krok). Pokud ani tohle nepomůže, jedná se o jiný problém, spíš hardwarového rázu.
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod psohli 6. 2. 2012 22:02

Zdravím,

mám u mého LG OO android v.2.3.3 a nejde mi připojit k LG pc suite..dělá to taky někomu? Btw. nová verze softwaru není k dispozici? Někde jsem slyšel snad už o 2.3.5
psohli
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mpolan 22. 4. 2012 10:10

Mam stejny problem,muj OO se chova taky tak. PC Suite ho nenajde ani po kabelu,ani pres BT. To me odradilo od dalsich LG telefonu a nejspis i od androidu jako takoveho. Mozna zkusim WP7.
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 23. 4. 2012 19:38

LG podpora a programy jsou dost k ničemu, ale po LG bych nesahal z jiných důvodů, protože OO funguje stále krásně. Nicméně spojení s PC přes suite mi nefungovalo ani s Nokií 5530 (bohudík, že je pryč), takže nejsem si úplně jist, jestli to bude jen o telefonu. Jinak nejnovější oficiální verze Androida pro LG OO je a bude 2.3.3
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mpolan 24. 4. 2012 08:26

Poslední dobou se nějak potýkám se stabilitou systému. Objevují se mi časté záseky, pády aplikací, samovolné vypnutí telefonu... na chvíli to vždycky vyřeši restart telefonu, ale to jsou tak dva, tři týdny. Zvažuju, že bych nahodil nějakou odladěnější ROM, doporučíte nějakou vhodnou?
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 24. 4. 2012 16:39

Nejprve zkus odinstalovat nepoužívané aplikace, používat stabilní launcher (doporučuji Nemus) a nezadělat si plochy kompletně widgetama. Mě třeba telefon krásně funguje. Pokud ani to nepomůže, oficiální podpora pro LG OO je myslím u Cyanogen modu, který je již celkem osvědčený. Já telefon nerootoval, takže nevím, znalejší asi doporučí (inspiraci bych možná hledal i na jiných fórech, než zde).
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mpolan 24. 4. 2012 17:07

Neuč starýho orla lítat, jo? Mám Optima skoro rok, zlobit začal někdy v únoru a opravdu se sere poslední měsíc a své chování vůči němu jsem nezměnil...
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 27. 4. 2012 16:19

To jsem opravdu nemohl tušit, pak tedy zkoušej jinde .)
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 21. 5. 2012 09:25

Koukám, nabízí se nová verze OS. Už jste někdo upgradoval?
JirkaCV555
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků