LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 3. 6. 2011 08:43

muzu odpovedet jen na neco, ale on se nekdo brzy prida...LG OB by mel vydrzet dele nez LG 2X a to diky technologii NOVA, kterou skryva jeho display. Pri bezne zatezi by mel dat 2 dny :-) System je lepe vyladeny na OB nez na O 2x, takze sviznost systemu je srovnatelna, i kdyz OB ma jen jedno jadro a slabsi grafiku, ktera je jak rikas starsi, ale myslim ze neco zvladne, na prvni strance tohoto tematu jsem vkladal nejaky test her na OB tak mrkni, mysim ze to nebude tak zle :-) zbytek nemam podlozen tak odpovi rad nekdo jiny :-)

Osobne jdu do OB - super display, vyladenost systemu, tvar a jakz takz vydrz :-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lobo_72 3. 6. 2011 08:57

První česká recenze: http://mobilenet.cz/clanky/lg-optimus-black-nejstihlejsi-ze-stihlych-7137
lobo_72
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mar72 3. 6. 2011 09:11

Jedna z prvních českých recenzí http://mobilenet.cz/clanky/lg-optimus-black-nejstihlejsi-ze-stihlych-7137, u mě převládá pocit že ten telefon dělá zajímavým jen displej, desing a hlavně cena, jinak to zas až takový zázrak nebude ;-) .
Tady je porovnání výkonu GPU, OP Black by měl obsahovat tu první variantu http://www.svetandroida.cz/maly-prehled-vykonu-mobilnich-procesoru-201003
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 3. 6. 2011 09:27

si trosku protirecis, pises, ze z nej dela zajimavym cena a pak bys do nej chtel nejlepsi grafiku co je na trhu :-D pokud by stal 13k nereknu, ale za 9 si myslim ze i ta grafika jde, jak rikas ma tu prvni variantu, ale ja myslim ze na volani, sms, internet, video bohate staci, navic foti lepe nez jakykoliv jiny htc i za vic penez :-) zalezi na uzivatelovi co bude chctit - jestli paradni display a nebude hrat od rana do vecera gamesy, tak OB muze byt hlavni kandidat :-) a co jsem videl na nem hry, zvlada je suprove, nebal bych se toho...o zazraku tady preci nikdo nemluvi, jen o tom, ze za docela slusny peniz dobrej telefon a muze se rovnat i drazsim modelum, to je cele
pan_Lukas
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Carismatico 3. 6. 2011 09:36

mar72 - ono přesně tak, co čekáš za za devět tisíc? Adreno 220 a dvoujádro? Nebo GPU PowerSGX 540. Však se podívej na Xperii arc, která stojí dvanáct tisíc ani se neprodává a co teprve její výbava.

Optimus Black je alespoň o tři tisíce levnější. A navíc cena určitě ještě klesne, takže bude kolem 8 tisíc, což bude nejlepší rovnice poměr / výkon
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mar72 3. 6. 2011 10:58

pan_Lukas: Jdeš si ho koupit tak je jasné že ho budeš obhajovat a já ti to vyvracet nebudu zda si protiřečím nebo ne. Byl to jeden z mých kandidatů ale postupně na něj měním názor a vracím se k tomu svému že LG raději né :-) . Raději si připlatím.
To carreaum17: Zjisti si jakou grafiku má třeba Samsung Wave (nápověda PowerVR SGX540 ;-).) a s jakou cenou startoval, myslím že jde za stejné peníze poskytnout i lepší HW ;-)
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 3. 6. 2011 11:13

nee ja taky jeste porad pokukuji, je to jen hlavni kandidat a asi to vyhraje...pomer-cena-vykon...je to hl.kandidat jen par dni, takze ho nehajim, jen pisu jak to vidim. Ja na mobilu nehraji hry, takze ta grafika me moc netrapi a na int.prohlizec a galerie bych rekl ze bohate staci :-) ja lg mel (optimus one) a byl jsem naproste spokojen, jako s tv od lg - 127cm uhlopricka, fullHD, prehraje vse z prenosnyho disku, flashdisku...naprosta spokojenost, myslim ze LG je dneska uz kvalitni firma ;-)
Kdyz se mrknes na prvni stranku je tam test na hry a docela v pohode si myslim
pan_Lukas
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alda.v 3. 6. 2011 11:21

a jeden zahranicni test http://goo.gl/bdgyg
Note8, S9 Plus, Note 10
alda.v
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mar72 3. 6. 2011 11:37

Takhle ja hry na mobilu nehraju, ale myslím že grafický čip je využit i v jiných případech než jen hraní her, že se zapojuje i při prohlížení netu, v galerii atd, nevím možná se pletu a to ostatní zvládá jen CPU?!. Já každopádne hledám náhradu za svůj Wave a po tom jak vylezlo víc podrobností o OP Black tak si myslím že bych si moc nepomohl, s výjimkou systému bych zůstal na tom samém :-) . OP Black je jistě dobrý telefon a spoustě uživatelů bude vyhovovat a já jim jeho nákup vyvracet nebudu ale po předchozích zkušenostech s LG u mně ja k téhle značce moc důvery necítím.
Moje televize, paradoxne LG už servis navštívila :D !
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod lobo_72 3. 6. 2011 12:12

To mar72: Máš nějaké další vyhlédnuté tipy - telefony (android)? Taky hledám náhradu za wave. Chtěl jsem LG O black, ale taky mám dojem, že bych si moc nepolepšil.
lobo_72
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hawry1337 3. 6. 2011 13:13

tak si poridte za 12500 sgs2 a ste vyreseni! :-!
hawry1337
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 3. 6. 2011 13:59

mar72>no vsak pisi ze grafika se hodi i na net a galerii atd :-) proc to pises znovu? :-D ale myslim ze na to bohate staci ta jaka tam je..rekl bych, ze prechodem z wave si moc nepomuzete, bude to minimalni rozdil, leda tak na galaxy II by to bylo znatelny, byt vama tak jeste vyckavam ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod beat 3. 6. 2011 15:09

Někde na YT se povaluje test rychlosti internetvého prohlížeče...
Je tam iPad2, iPhone4 a SGS2. Tento test krásně ukazuje, co v prohlížeči dokáže rychlejší procesor...

Najděte si nějaká videa s brouzdáním po netu a uvidíte, jestli je to to co hledáte :-)
beat
Junior

Odeslat příspěvekod debi 3. 6. 2011 21:26

Ahoj.Taky řeším nový mobil,před tím ,než se objevil LG OB jsem uvazoval buď o Nexus S ,nebo Samsung Galaxy S.Je mi nějak líto dávat za mobil 12 - 14 tisíc.Myslím,že rozumná psychologická cenová hranice je těch 8 000 kč. Aspoň pro mě.Nyní mám LG OO a nemám s ním problém,ale ....však to znáte. ;-) Samsung Galaxy S je tu už déle je dobrý,cena v eshopech se dá.Ale je už nástupce a nevím jestli bych to zvládnul :-D ,Nexus S má supr podporu ,ale už je tu taky déle.A nyní se objevil LG OB který je co do kvality displeje srovnáván s drahými modely ,výdrž bude slušná ,hry co hraji pojedou ,nějaké háročné si raději zahraji na něčem jiném ;-) ,umí prý flash a vypadá pěkně.Za osm papírů slušné.Samozřejmě tisíc lidí ,tisíc názorů.Taky čekám na nějaké reakce od majitelů.
debi
Junior

Odeslat příspěvekod M6HE 4. 6. 2011 19:53

vcera som sa dost dlho hral s 2X a Blackom, rovnako som mal moznost skusit Desire S a Arc. Arc aj ked SE pouzivam poslednych par rokov mi do oka nepadol, DesireS je fajn kompaktny prijemna velkost , ale 4 palce LG su stale prijatelne. Black ma podla mna viditelne naj displai (neviem posudit nakolko je to aj kvoli rozdielnym pozadiam, ale je proste fakt dobry - clovek si zvykne to sa potom hrozne pozera na horsie)

v kazdom pripade mi reakcie 2X a blacku (moje laicke zhodnotenie) prislo dost rovnake, jedine kde som mal o cosi pomalsi pocit bol Arc.

nakoniec mam Black doma :)
Naposledy upravil M6HE dne 5. 6. 2011 10:34, celkově upraveno 1
M6HE
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků