Nokia C6-00

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod CrazyFish 6. 6. 2010 20:58

Pěknej telefon ... jakou má vůbec nokia nebídku aplikací v ovistore nebo jak se ten jejich obchod jmenuje :) Nokii sem ještě neměl, chtěl jsem HTC Legend, ale ta cena je prostě nadsazená podle mě. Hlavně když to srovnám s C6 ... Mají dost free užitečných aplikací, nebo hlavně placené?
CrazyFish
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2010 21:25

Dost free i dost placených. Free seženeš i jinde, samozřejmě i placené. Nabídka je dostatečná, nedostaneš se do situace, kdy by ti něco chybělo
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crashpc 6. 6. 2010 21:31

To zní slušně. Asi budu muset naskočit na ten moderní bandwagon s dotykáčema a teenagerskejma pohnutkama, protože žádnou našlapanou klasiku už asi nevyráběj. Trošku se bojím psaní - občas píšu poslepu jednou rukou. To bude asi ta největší rána do srdce. Zbytek půjde překousnout.
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2010 21:38

Má to qwertz, takže psaní neřeš. Na dotykovou klávesnici jdou nastavit vibrace, které ti dodají pocit mechanického stisku, dá se to překousnout, ale není to ono. Poslepu nevím, jestli se dá
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crashpc 6. 6. 2010 21:42

Vím, proto píšu sem, a ne do tématu jiné Nokie. Měl jsem MDA Vario. Vím že se s qwertz píše hodně rychle, To je lahoda. Ale klasická tatranka má v tomhle kouzlo. Odepsat rychle a poslepu někomu třeba jen "ok" je na tatrance jednoduše rychlejší a bez potřeby koukat co dělám. Ty časy jsou ale asi bohužel pryč, budu muset zatnout zuby, a jít s tou šílenou dobou.
Spíš budu prohlížet videorecenze vjádru všech dotykovek, a koukat co všechno se dá ovládnout prstem (bez stylusu - ten kategoricky odmítám).
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 6. 6. 2010 22:36

stale ziadne info ohladom datumu predaja? test tiez ziaden zatial nikde nebol(ani na zahranicnych forach toho vela zatial nebolo)...
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 7. 6. 2010 17:57

crashpc - A proč nejdete do Nokie E75? To by byla pro Váš ideální volba :-) ...já jí mám a jsem s ní naprosto spokojený, jen už chci nějakou novinku :-)
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crashpc 7. 6. 2010 18:56

Protože za tu cenu je to prosmích. Chci kupovat nové, a přicházející nové telefony mají za stejnou cenu znatelný technický náskok. Rozlišení displeje, Rozlišení fotoaparátu, často lepší výdrž. To zase draze si platit něco jenom kvůli tvaru, to se mi taky nelíbí. Snad stávající mobil vydrží do Vánoc na nové modely od každého výrobce. Pak doufám, že vybavenost telefonů v každé třídě o příčku stoupne. Nemusím FullHD, nemusím desetimegový foťák, stejně mám na kvalitu zrcadlo, nemusím mít 16-32GB vestavěné paměti, nic z toho. Chci takový docela obyčejnský mobil s výdrží, foťákem s AF, kterej neurazí ani zjevem. SonyEricsson se motá vždy hodně blízko (třeba Elm), ale není to takové lákadlo abych musel běžet a koupit to.
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod Tiolc 8. 6. 2010 08:13

Sunnysoft.cz

NOKII C6 očekáváme v první polovině července 2010. Po dobu zobrazení této informace přijímáme nezávazné objednávky přes internetový obchod. Objednávky budou vyřizovány postupně v pořadí dle data Vaši rezervace. Jakmile bude zboží k dispozici, budeme Vás kontaktovat telefonicky pro potvrzení objednávky a expedici objednaného zboží. Cena a barva je pouze orientační a bude upřesněna po potvrzení od dodavatele, nejspíše bude dostupná v obou variantách.
Tiolc
Junior

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 8. 6. 2010 10:47

Tak :-) o už zní docela slibně :-) ...snad to tedy v ten červenec jistí. Celé prázky bude hezky brigáda a v září budu mít snad nový founek C6 :-):-):-)

Crasphc - Myslím si, že je hodně founíků, které by se Vám mohli líbit. Co např. Samsung Jet? Ten by teď byl za dobrou cenu :-)
Mimochodem - dnes jsem si u kamaráda zkoušel Nokii N97 mini a ovládá se naprosto úžasně! :-) Skvělá odezva, psaní textů, rychlost :-) ...jen ta hardwarová klávesnice je šílená :-( Píše se mi na ní opravdu špatně :-( Ale je pravda, že jsem ji měl jen půl hodiny. Proto si myslím, že C6 je idealiche :-D teď jen, aby ve skutečnosti vypadala ještě lépe :-)
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 6. 2010 11:56

Já byl s klávesnicí na N97mini dost pokojený. Není to sice E90, ale bez problému
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod LP3W7 8. 6. 2010 14:58

Ona taky kazda QWERTY je o zvyku. Ja si s mou QWERTY na 5730 taky prvni tyden moc nerozumel ale ted je na ni napsano vse dost rychle :) A jde to i poslepu a to nema zadne vyvyseni tlacitek :)

Ja verim, ze na C6 bude ta QWERTY dobra :)
Nokia N97 Mini + 8GB MicroSDHC :)
LP3W7
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hellfire-Ferry 8. 6. 2010 15:18

Já nepochybuji o tom, že bude klávesnice na C6 výborná. Je velice podobná E75, kterou mám a říkam na rovinu, že je to naprosto ideální klávesnice. Jak rozložením, tvarem apod.:-) Mně se vzhledově opravdu moc líbi N97 mini, jenže ta klávesnice mě prostě odrazuje:-( Já chápu, že se na ní dá zvyknout. Ale rád bych psal dvojtečky, závorky, uvozovky hned a ne je někde hledat. Proto jsem právě šel do E75. Uvidíme jak to nakonec dopadne. Myslím si ale, že černá C6 to jistí:-) ...a jak jste na tom vy? Podle mě určitě N97 jistě zlevní, takže to bude konkurence pro C6, co byste brali radeji?:P
Google Pixel 4 (Oh So Orange)
Hellfire-Ferry
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crashpc 8. 6. 2010 15:45

Hellfire-Ferry :
Nemá HW klávesnici, Je to spřažené s nevhodným OS, který nemám rád - a ovládnout telefon bez stylusu nejde pohodlně - viz postranní lišty widgetů a jiné kraviny. to je nepřekonatelný problém, a naprosto to odmítám. I se stylusem to na videu nepracuje "na poprvé".Z videí se mi nezdál zas tak rychlý, občas nějaké sekance, což také zamrzí.
Jistě bych našel další zásadní nedostatky. Zkrátka NE :-)
To mi přijde stařičký K750i lepší, třeba mě za to utraťte. Já ten telefon opravdu potřebuju kvůli těm funkcím, které potřebuju rychle a kvalitně používat. Na ericssonu od vyndání zamčeného telefonu z kapsy po odeslání SMS OK a poslepu mi trvalo 12s. To samé fotka(zaostřená), z kapsy za 7s, vše poslepu.
Pochybuju, že by to nějaký takovýhle "naprosto hloupý" smart telefon dnes dokázal :-)
Dokázal bych mu odpustit ten čas. Nikoli však to pohodlí.
Když už dotykáč, tak jen párkrát ťápnout na displej a něco malého tam porochat. Psát z něj SMS, nebo hrabat stylusem kvůli běžné práci - ee, tudy cesta nepovede. Měl jsem to Vario, a nedopustím aby se to následujících 10 let někdy opakovalo :D
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod technicek 8. 6. 2010 21:34

Saumsung Galaxy Wonder, SE W810i
bylo: SE Xperia X10 mini pro
technicek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků