Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mrwolf 14. 3. 2019 17:45

Ja mel pevny net, dal sem vypoved a taky se nikdo ani jednou neozval
Mrwolf
Junior

Odeslat příspěvekod Kapka2306 15. 3. 2019 09:55

včera rozhovor s kamaradkou co dělá v TM na businnes oddělení-at se mi na to podíva jestli s tím něco nedokáže udělat..a dneska odpověd-kašli na nás,my ti nic nemužeme nabídnout jdi ke konkurenci :-( holt je vidět že "kartel" 3 operatorů funguje :-(
Kapka2306
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 15. 3. 2019 12:32

Tak stará známá věc je ta,že pokud máte u operátora jen jednu službu a to ještě třeba jen net za 399kč,tak jste mu celkem šumák. Nejlepší mít u operátora všechny služby a pak jde vyjednávání samo. :D Takže nejlépe mít net,TV a k tomu ještě mobilní tarif,nebo mít na sebe více tarifů všech členů rodiny. ;-) A když pohrozíte výpovědí všech smluv a odchodem ke konkurenci,pak není problém domluvit lepší podmínky. Druhá věc je ta,že bohužel také záleží na koho na retečním zrovna padnete. :-|
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pleki007 19. 3. 2019 13:35

21.3. mi končí platnost smlouvy u TM. Volal jsem dnes na TM, že chci smlouvu ukončit. Pán, co byl na druhé straně drátu mě se stoickým klidem vyslechl a sdělil mi, že výpověď nelze podat po telefonu, ale pouze písemně nebo na pobočce. O pokusu mě zachytit, nepustit, něco nabídnout ani slovo.. :( Jak to ? Vůbec nezazněla věta : "A je něco, co by Vás přimělo svoje rozhodnutí přehodnotit ? " :( Co dál ? Díky za jakoukoliv radu, pomoc.
pleki007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mojmax 19. 3. 2019 13:39

No coby - zažádat o ČVOP a čekat, zda se ozvou. :)
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod gotzinger 19. 3. 2019 14:01

Dokud nezašlete výpověď s žádostí o vygenerování ČVOP, tak retenční nejedná. Může se s Vámi bavit max. bonusové oddělení, ale jeho nabídky jsou slabota.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod pleki007 19. 3. 2019 14:29

Jaká je tedy cesta k retenčnímu ?
Výpověď vezmu kde ? Musí být písemná ? A pošlu ji kam ?
pleki007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 19. 3. 2019 15:50

A co třeba nebýt líný a použít google? :hm

https://www.t-mobile.cz/podpora/smlouva ... e/s-cislem
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KrylP 19. 3. 2019 15:53

Na co google, stačí otevřít stránky T-mobile a vyplnit formulář o ukončení služeb a odeslat ze stránek TM. Jenže na to je moc pleki007 líný... :)
https://www.t-mobile.cz/podpora/kontaktujte-nas
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod pleki007 19. 3. 2019 16:11

Pánové guiz a KrylP, jste oba vedle, jak ta jedle. Líný rozhodně pleki007 není, sedí nad tím už cca.4 hodiny, ale tady na tomto fóru je tolik protichůdných názorů a hlášek, že je to až k nevíře. Na jedné straně tu někteří tvrdí, že ČVOP se v pohodě a levou zadní získá telefonickým zavolání na TM, na jiné straně že až po podání výpovědi, atd. Proto jsem nabyl dojmu, že stačí zavolat na TM a říct, že mi končí smlouva a já ji nechci prodloužit, ptž. mám lepší nabídku od konkurence. Jenže ono to nestačilo. Ten proces jak se dostat na retenční není vůbec tak jednoduchý, jak se tu někteří machírci a ramenáči tváří. Než budete příště někoho dalšího častovat podobnými invektivy z domova od klávesnice, nejdřív si to trochu promyslete, co říkáte, ptž. o druhém nic nevíte. A on se snaží. Líný vážně není.
pleki007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapka2306 19. 3. 2019 16:58

záleží jakou máš smlouvu..ja měl třeba smlouvu významného zákazníka..a tak jsem musel pouze písemně do emailu..ani na značkové prodejně mi to nedokázali vyřešit...ju jinak co jsem ted tak pochytil..tak přestali z retenčního dávat uplně špičkové nabídky..já jsem nakonec dokázal ukecat pro naší firmu neomezenku+1.5GB za 371,-Kč/bez DPH :-( níž jsem s nima nehnul..a to máme u nich 5 telefonů ..myslím jsi že ted mají zezhora zákaz dávat uplně levné nabídky na retencích..čekají jestli je k něčemu donutí Babiš a vláda..
Kapka2306
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 19. 3. 2019 17:16

pleki007 píše:Pánové guiz a KrylP, jste oba vedle, jak ta jedle. Líný rozhodně pleki007 není, sedí nad tím už cca.4 hodiny, ale tady na tomto fóru je tolik protichůdných názorů a hlášek, že je to až k nevíře. Na jedné straně tu někteří tvrdí, že ČVOP se v pohodě a levou zadní získá telefonickým zavolání na TM, na jiné straně že až po podání výpovědi, atd. Proto jsem nabyl dojmu, že stačí zavolat na TM a říct, že mi končí smlouva a já ji nechci prodloužit, ptž. mám lepší nabídku od konkurence. Jenže ono to nestačilo. Ten proces jak se dostat na retenční není vůbec tak jednoduchý, jak se tu někteří machírci a ramenáči tváří. Než budete příště někoho dalšího častovat podobnými invektivy z domova od klávesnice, nejdřív si to trochu promyslete, co říkáte, ptž. o druhém nic nevíte. A on se snaží. Líný vážně není.


Já myslím že v tom odkazu co jsem dával je to snad vše jednoznačně napsáno a není třeba špekulovat 4 hodiny. ;-)
Na retenci se dovolat nelze!!!Musí podat výpověď a čekat na ČVOP a modlit se že zavolají z retenčního.Twist zákazníci u těch stačí výpověď po telefonu a u paušálních zákazníků písemně,nebo osobně na prodejně TM.Je tam adresa a vše co má výpověď obsahovat. A pokud vím veškeré dotazy vám odpoví i na TM lince ,nebo na FB.
Ještě nějaké dotazy? :/ :D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pleki007 20. 3. 2019 17:07

Moje zkušenost čerstvá několik hodin:
----------
Mám tarif.
Jak získat ČVOP od T-Mobile ?
----------
Odpověď : Zákazníci s tarifem musejí nejprve podat výpověď.
1) osobně na prodejně,
2) písemně na adresu sídla TM.
+ možná i přes kontakt.formulář.
----------
Podal jsem výpověď na prodejně.
----------
Výpovědní lhůta
- trvá 10 dnů
- začíná běžet dnem podání výpovědi
- po uplynutí 10 dnů smlouva zaniká
----------
Po přijetí výpovědi operátorem mi bude vygenerováno ČVOP
- vygenerované ČVOP má platnost 60 dní
- po jeho vypršení se nic nestane, můj vztah s operátorem pokračuje, jako bych o ČVOP nežádal
----------
Dotaz : vyprší mi po 10 dnech nečinnosti smlouva a já přestanu být pro TM zákazník/klient, nebo se nic nestane a můj vztah s TM pokračuje, jako by se nic nestalo ?
pleki007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pleki007 20. 3. 2019 18:11

guiz píše: Já jsem nikdy žádnou výpověď nepodával, nechal jsem vygenerovat kód a nahlásil ho u operátora ke kterému jsem přecházel.


Zajímalo by mě, ze kdy je tahle story. Protože po osobní návštěvě několika poboček mohu zodpovědně říci, že v aktuálně (březen/2019) NENÍ nic podobného možné a to, čím tu guiz krmí lidi lačné informací, je FAKE.
Závěr:
NIKDO vám nevygeneruje ČVOP bez podání vypovědi.
Anebo jinak :
Dostat se k ČVOP je možné jen po předchozím podání výpovědi
(u tarifních zákazníků)
pleki007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfas123 20. 3. 2019 18:41

Pleki, to je asi od iného operátora. Napr.vodafone, tam sa zavolá a požiada, do emtéčka sa zas píše email.
alfas123
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků