MS Exchange omezení práv

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Asanoth 10. 2. 2019 18:32

Ahoj,
rád bych si synchronizoval nový služební mail do mobilu a používal soukromý mobil místo služebního. Jenže při té synchronizaci musím povolit serveru (v případě nouze) vymazat všechny data, uvést přístroj do továrního nastavení, nejspíš i zahájit sebedestrukci, kdyby toho byl ten telefon schopen atd.
Je nějaká MIUI cesta či apka, která by tohle zablokovala i v případě, že to odkliknu, že ta práva odsouhlasím (nejspíš pro aplikaci email)?
Root mám.
Redmi 2

Díky
Asanoth
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 10. 2. 2019 20:48

Taky jsem to řešil a vyřešil tím, že na služební emailový účet používám Outlook, který na rozdíl od Gmailu po mě nevyžadoval tato "autodestrukční" práva.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod ooooooooooo 11. 2. 2019 10:58

Jedna hodně dobra apka ktera to řeši je rozum,je hodně neoblibená i ve svoji variantě ktera ovšem je u desktopovych PC pro změnu,obzvlaště u uživatelů cihla na entru.U smartphonu přesně jaik pišeš,mam prst na displayi, tak matlam a je mi jedno co to piše..App rozum ovšem je momentalně v modu kdy přistup k ní nemají všichni..
ooooooooooo
Junior

Odeslat příspěvekod melipa 11. 2. 2019 11:25

Chápu tě, ale jakákoliv další varianta bude vykoupena nepohodlím, outlook na androidu neni zrovna přívětivá aplikace. Nebo můžeš používat nějaký klient typu K9, pokud ale od klikneš ty podmínky, objektivně se ti prostě nikdy nic nestane. Při nastavování celého Android telefonu už jsi stejně Googlu odklikal daleko horší věci a souhlasil s nimi :-)

https://www.slant.co/topics/3904/~best- ... ge-support
melipa
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Asanoth 22. 2. 2019 16:53

Díky, stáhnul jsem Bluemail, zatím funguje, nic po mně nechtěl :D .
Ještě bych se chtěl zeptat: používám na "svoje věci" aCalendar, rád bych měl i nějakou synchronizaci s Exchange kalendářem - ale někde jinde. Chtěl bych tedy 2 kalendáře, z nichž aCalendar bude fungovat normálně a ten druhý bude jenom ke služebnímu mailu a mezi sebou nebudou mít pražádnou interakci. Jde to nějak zařídit? (ne, že by ten aCalendar na Redmi fungoval jak má...). Původní kalendář mám zablokovaný pomocí Device Control.
Asanoth
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků